Förtjänst

Jag började dagen med att tjäna 200 spänn.

Jag är bra.

Hade vunnit ett 10-kort på AeroStep. Tjoho.


Pucko!

TRÄNINGSVÄRK SOM FAN!!!

Först gymmet.. Sen hoforsbacken. Det känns. Överallt. Det löjligaste är dock att det som gör mest ont är det lilla fjuttiga blåmärke jag fick när jag ramlade och slog knät i stålkansten på skidan. Hej och hå. Men det gick faktiskt bra att åka. Jag vill nästan påstå att  jag kom ihåg allt från Idre, det gällde bara att väcka det till liv igen. Fick en snabblektion av Guido och tre åk i barnbacken, sen gick det bra som fan. Värst var liften. Jag var hela tiden tvungen att haffa folk att åka upp med. Det gick bra det med.

Och den här dagen kan dö. Flera gånger om.

På morgonen ett biologiprov som gick åt helvete.
På eftermiddagen info om studentbalen. Och det är bara att konstatera att det verkligen finns folk som är dumma i huvudet. På riktigt. Egentligen känner jag mig inte påverkad hur resultatet än blir, men det är en principsak som det så fint heter. Vi vill få samma premisser som andra har fått.  Det stör mig något enormt att de inte tänker ge oss en chans på några vilkors vis utan vi får fixa det själva. Kompromissa för helvete, dumjävel.

"Ska vi ge oss på kalla kriget nu då? Näe... jag känner inte för att ha någon lektion idag"
-Tomas.
Så vi fick prata skit hej vilt och dricka ramlösa hela historialektionen. Trevligt.  

Simning

Idag hade jag fysikprov. Det gick bra. Hoppas jag. Jag tror då att jag fick till acceptabla svar på alla uppgifter, plus att jag vet att Lina och jag svarade lika på två så är jag ute på cykeln är hon också det. Inte så troligt. Det roligaste var i alla fall att ingen i klassen, inklusive Anders, förutom jag och Lina visste om att det var prov. Fundera på den ni.

Jag hade min simgrupp idag också. Det gick bra det med. De har blivit väldigt mycket duktigare sen jag tog över dem och det känns väldigt bra faktiskt. Det är faktiskt på väg att bli simmare av dem. Hehe. 

Sen skulle jag simma själv. Blev hyfsat mobbad då.
"Släng er i nu då ungdomar.. och tanter.. eller Sara menar jag." 
Det blev i alla fall TRE TUSEN METER. Tjoho.

Hejs

femklubb

Igår var jag duktig och gick upp tidigt för att träna. Soft som fan, och combat är kul som fan. Det kändes mycket bra att komma hem halv tolv och redan ha tränat. Då var det bara att inta laid-back position i fåtöljen och kolla på idrott hela dagen. Typ. Eller ja, officiellt pluggade jag fysik. Dock gick det väldigt långsamt. Åtta uppgifter på fyra timmar. Kan bero på att jag, som jag sa, mest kollade på idrott.

Idag var det femklubb i Hofors och Hoforssimmisarna var väldigt duktiga. Det blev en hel hög med medaljer och grejer så det var ju kul.

När jag kom hem blev det lite mer fysikplugg fram tills typ nu. Nu ska jag hem till älsk och sova.

Tjing.

plugg...

Ehumm.. Jag är nog inte så bra på det där med att blogga varje dag. Meen.. Det är aldrig försent att ge upp, eller hur det nu var. Så ja, när tid finnes skrives det. Som nu.

Jag har varit duktig och skrivit svar på frågorna vi fick om filmen vi såg på estetisk verksamhet. Det var faktiskt en väldigt bra film, kanske aningen föråldrad, men dock bra. Stand by me kan ni ju antecka på lämpligt ställe ni som nu känner för det. Det kändes väldigt anti-sara-mässigt att ta sig an en uppgift så där på en gång, men nu jävlar i min lilla låda är jag trött på rester. På riktigt. Dessutom var det lättare än att exempelvis göra fysik, med tanke på att fysikboken är i Torsåker. Höhöhöh.

Såå.. alternativen jag ser nu är att förtränga att jag faktiskt kan läsa lite biologi och försöka lära mig de där orden, och istället rulla tummarna i väntan på mat. Internet på den här datorn är segast på jorden så bilddagboken funkar inte. Jag blir ledsen. Förhoppningsvis kommer älskling hit och tar sig an min bärbara ikväll. Jag vill ha ett virusprogram som fungerar nu tack. Och jag vill säga upp bekantskap med den där jäkla hästen, den trojanska alltså.

Hejdå.


Idrott

Tjaa.. Idag hade vi då våran idrottslektion. Det gick bra. Folk simmade, och det var syftet. De simmade dessutom bra, tralalala,

Och vi hyvlade potatisar på biologin, men Lina hyvlade tummen istället. Det var inte syftet, så det var inte så bra.

Och imorgon ska vi åka längdskidor. Till EDSKEN. Det är ju masssssor med kilometer dit. I'm gonna DIE!!!!!!!11ett.

Och nu ska jag plugga biologi. Happeeeee me.


Och igår var det förresten rätt citat-tätt på biologin. Vi har roligt nästan jämt.

"Om man har fått alzheimers och har lärt sig att stå på händer, glömmer man det då?"


"Vilken skulle du säga var den längsta roten som någon har hittat?"


"Är det någon som har blomkrukor hemma?"
"Ja"
"Är det någon som sköter om dem också?"
"Va?"
"Har du blommor hemma?"
"Jaa.. men jag sköter väl inte om blomkrukorna..?"


Fast det såg inte så kul ut när det var nedskrivet.. Hmm.

ny header

Sådärja.. Då var den nya headern på plats. Inte fin, men duglig. Gott nytt år kändes aningen föråldrat.

Älsklingen och jag var till Valbo idag. Det blev för min del en tröja, trosor, bh och gympashorts. Inte illa pinkat.

Sen åkte jag till Sofie och planerade lite inför vår idrottslektion som vi ska ha på tisdag. Tror att det kanske kan bli ganska bra. Får hoppas på det.

Nu ska jag väl ta och sova snart, bara älskling kommer hit någon gång.

Trojansk häst

Hej förlåt.

Jag har lite datakrångel, det är därför det har blivit så klent bloggat på sistone. Laddade hem något som jag trodde var ett fotoprogram, men fick istället mest troligt tag på virus. Det är i alla fall en trojansk häst som galopperar omkring och skapar oreda i min dator. Den stänger ner mitt internet, den gör så att det inte går att installera program och den gör så att det inte går att bränna saker till CD. Det är en smart jävel också, samtidigt som mitt virusprogram är osedvanligt korkat. Hur många gånger jag än tar bort den så finns den kvar. Riktigt grinig är jag över det, och stationära datorn är så seg och tråkig så den har jag undvikit av bara den anledningen. Men nu tänkte jag att jag skulle tillverka en ny header, så nu hamnade jag här tillfälligt. Och då bloggar vi på samma gång.

Idag har jag varit i Sandviken hela dagen på föreläsning om teknik och mål och strävan inom simning. Vi hade även ett pass i bassäng där vi fick prova en massa nya teknikövningar. Svårt men kul. Jag blev motiverad att börja med min grupp nu när jag har fått en massa ny inspiration.

Om ett tag får jag förhoppningsvis mat och sedan ska jag åka hem till Ida och kolla på körslaget.

Hejhå.

Bank

Idag var Ida och jag på banken och betalade studentkryssningen. Känns bra att ha gjort det nu när det börjar rinna iväg mot sista datumet. Det kändes väldigt föråldrat att gå till banken och betala, vad är grejen med internet liksom, men det var lättast när vi skulle betala var för sig. Nu är det i alla fall gjort och det känns bra.

Sen blev det en fika på Hanssons och en massa snack i en timme innan vi tog bussen hem igen.

Och ikväll ska jag simma. Jävlar i min lilla låda. Jag plaskade lite under lunchpausen igår men kände mig ungefär som en gråsten. Eller värre. Inte simmat sen 22 december. Usch. Först blir det dock en liten teknikträff med T:et. Vi ska få lära oss att lära ut, eller hur det nu var.

Tävling

Jag vet att jag borde göra en ny header. Och jag ska.. Imorn kanske.

Nu är funktionärshelgen avklarad. Så skönt. Att vistas i en simhall i två hela dagar är ganska så påfrestande. Och extra påfrestande blir det med en maximalt påfrestande människa runt sig hela eftermiddagen. Men det var ganska roligt ändå. Jag tror att de flesta fick sig minst ett gott skratt.

Nu vill jag sova.

Isåkning

Lekte med Hanna idag. VI åkte till Sandviken och åt korv på Ica Maxi. Hehe. Festligt. Sen hämtade vi älskling efter jobbet och skjutsade hem honom. Det blev även lite singstar och buzz.

VI följde med till isen sen. Sladdade som sjutton. Först gick det inte bra. Åkte rakt fram och körde av i samma kurva två gånger. Och när det släppte rattade jag för mycket och åkte av då med. Då blev jag surig. Sen gick det bättre. Vågade gasa en massa mer än sist så nu blev det några sladdar. Vissa kunde jag häva. Andra inte. Så.. det blev ett par snurrar också för den delen. Jag fattar ju inte när jag ska sluta gasa. Men det går bättre och bättre i alla fall. Älsklingen är världens bästa pedagog. Hanna fick äran att åka i baksätet hela tiden för hon ville inte köra. Tror hon mådde lagonm illa när vi var klara. 

Imorgon är det simtävling. Tidtagare ska jag visst vara. Hela dagen. Kommer vara måttligt slut i huvudet efter det. Menmen. Jag får väl se fram emot söndagen när jag bara ska vara vändningskontrollant. Hehe. Men det är i alla fall lättare. 

Herrå.    

Electric

Träffade Malin en sväng igår (efter att jag varit fett duktig och skrivit klart den andra historiauppgiften), det var trevligt. Vi drack te och åt kolakakor. Vänta nu här, backa några ord. Vadå drack te? Jag dricker väl inte te? Nej det gör jag inte, men jag gjorde det i alla fall. Ganska gott var det till och med. I alla fall med kolakakor till. Sen spelade vi Rockband och Guitar Hero. Skoj.

Imorse gick jag upp klockan sex. Jävlar i min lilla låda. Älsklingen sov hos mig så jag gick upp med honom. Vet att jag blir sju gånger tröttare om jag går och lägger mig igen så jag stannade uppe. Det var rätt soft ändå. Jag har suttit vid datorn i fyra timmar nu och dagen har knappt börjat egentligen. En vanlig dag vore klockan minst två nu. Skönt.

Det känns som om jag borde lämna fåtöljen åt sitt öde nu och försöka bli kreativ. Jag tänkte gå en sväng, och kanske ta min kamerat med mig. Kanske mamma också för den delen. Annars får jag gå själv.

I eftermiddag ska jag till Sandviken och hämta älsklingen efter jobbet. Får se vad vi hittar på efter det. Kanske isen? Hihihi. Kanske.

Nej. Jag blir alldeles varm av att ha den här jäkla datorn i knä hela tiden. Måste ut nu.

Hejs

When I think about the best days

Vi fick ordning på den där isbanan i tisdags. Varken Carl eller jag behövde ploga eller så, det skötte de själva. Istället gick vi ett varv runt banan. Drygt två kilometer var den så det blev en skön promenad.  Vi hann till och med provköra den. Jag också. Carl hade isdäck med sig som han slängde på sin 740 och så åkte vi lite med den. Det var vansinnigt roligt att åka bil på isen. Att åka med gjorde mig sjösjuk, nästan, men att köra var fetkul. Kanske mest eftersom jag lite mer fisåkte och inte lyckades få till en enda sladd, men det kommer. Det sorgliga är att de ska åka hela helgen och jag får inte vara med eftersom jag måste vara funktionär på en jävla simtävling hela helgen. Jaja, det blir fler helger. Isen lär ju inte försvinna så länge det är över 10 minusgrader ute.

Igår var jag en väldigt social person. Från att jag inte träffat just någon sedan nyår umgicks jag med två personer igår. Hej och hå. Först åkte jag och sjöng singstar, spelade guitar hero och nintendo wii med Hanna. Det var mys. Men eftersom vissa börjar skolan idag och inte andra så ville Hanna sova rätt så tidigt. Då åkte jag till Ida istället. Där blev det mer singstar samt en två timmar lång promenad. Fy vad längesen det var vi gick. Det var typ varje helg förut, men nu har ju saker och ting förändrats en del. Jag kom hem ett och stupade i säng.

Nu har jag suttit här och slappat i två timmar. Nu ska jag skriva ett mail till mina simmisar, sen klä på mig, sen skriva historia. Vore rätt så trevligt om jag gjorde den klar idag så att jag får den överstökad. Får se om det kan bli lite simning ikväll också. Det beror på när min kärlek kommer hem. Tihi.

Ensamhet

JAG    VILL    INTE    VARA     SJÄLV!!!!

Igår var en väldigt tråkig dag. Och idag verkar inte bli så jäkla mycket bättre. Igår åkte jag till Hofors och handlade mat med mamma - bara för att ha något att göra. Igår åkte jag och fikade en gräddig bakelse hos en blonderad mormor - bara för att ha något att göra. Igår satt jag och spelade the sims i två timmar - bara för att ha någonting att göra.

Sen följde jag med älskling och tittade på när han bytte bromsskivor på sin isbil, för att komma ifrån allt jag gjorde bara för att ha någonting att göra. Allt jag egentligen gör är att vänta på att han ska ringa och säga att han är på väg hit. Att få vara med honom är det som betyder mest. Jag kan gärna sitta på backen i två och en halv timme i tio minusgrader bara för att vara där han är. Jag gör mycket hellre ingenting med honom än någonting själv. Det är klart att jag inte var till någon hjälp, men jag behövde inte vara ensam och bara sitta och uggla. Jag vet inte vad jag ska göra när jag är ensam. Jag vet inte det. Jag har inte ens ro att se en film...

Just nu sitter jag och ser reprisen av JVM-finalen - bara för att ha någonting att göra. Älskling har åkt hem för att ta bort handbromsen på 745:an och sen ska han åka och hjälpa till att ploga upp isbanan på sjön. Jag funderar på att följa med. Jag längtar verkligen tills jag får vara med och köra på sjön. Inbillar mig att det är hur kul som helst. Då ska jag lära mig sladda. Tjohej. Jag blir verkligen bara nervös av att sitta inne hela dagarna. Kan lika gärna vara med. Stå och titta på. Vad som helst. 

Bye.   

Effektivitet

Tjaaa...

Bror min och Bella var här en sväng. Trevligt trevligt. Jag fick en julklapp, SingStar Rocks, trevligt trevligt. Vi åt godaste maten och jag gjorde snyggaste efterrätten. Dock smakade min snygga efterrätt inte riktigt lika bra som den såg ut, men det hör inte hit.

Idag har jag bockat av massor med saker på min "att göra på jullovet"-lista. Bra Sara. Jag har bland annat sickat in den ena historian, skrivit en resultatlista, bränt bilder till kusiner, skrivit ut bilder till tavla (som mor lyckades krascha glaset på, mindre bra), skrivit ut bilder till farmor, skrivit ut bilder till mors jobbarkompis och rensat garderoben. Bra Sara. 

Nu väntar jag på att älskling ska komma hit så att jag får mysa lite. Antingen ska vi till Löki House och kolla på film eller så ska vi spela spel med mämz och päpz. Trevligt vilket som.  

Puss puss



Årets Bikt

Under 2008 har jag:

[] varit i slagsmål
[] blivit dumpad
[] blivit dumpad för någon annan
[] dumpat någon
[x] haft sex
[] varit otrogen
[] haft one night stand
[x] skolkat
[] åkt polisbil
[] däckat
[] snattat
[x] svimmat
[] varit i mer än två förhållanden
[/] badat naken (badkar...)
[x] druckit alkohol
[x] varit full
[x] varit på festival eller liknande
[x] fått nya vänner
[x] förlorat en eller flera vänner
[] piercat mig
[] kissat på mig
[] blottat mig
[] haft sex utomhus
[] tagit någon sorts drog
[] försökt ta livet av mig
[] rymt hemifrån
[] smugit ut utan att mina föräldrar visste om det
[x] varit kär
[] blivit slagen
[x] haft prov utan att plugga till det
[] fått IG i ett ämne eller flera
[x] fått MVG i ett ämne eller flera
[x] haft ångest över något
[x] varit utomlands
[] blivit gravid
[] flyttat hemifrån
[x] badat i havet
[x] varit på en vild fest
[x] varit på en död fest
[x] tjänat pengar
[x] ätit skräpmat i en vecka i streck
[x] jobbat
[] fått sparken
[] blivit mobbad
[] mobbat någon
[] färgat håret mer än 10 gånger
[] brutit ett eller flera ben
[] opererat mig
[] skönhetsopererat mig
[/] sovit bort en hel dag
[x] varit vaken en hel natt
[x] varit vaken i 24 timmar eller mer
[] lanat
[/] haft fest hemma (förfest...)
[x] varit på badhus
[x] slösat pengar på något helt onödigt
[] blivit arresterad
[x] tagit körkort
[] kört rattfull
[] åkt dit för rattfylleri
[] fått kontakt med gamla vänner
[x] varit ledsen
[x] känt dig överlycklig
[] gått ner i vikt
[] rappat
[] skrivit en låt
[x] känt hat
[x] känt det som om någon tagit mig för givet
[x] varit "sjuk"
[x] varit sjuk
[x] dansat
[x] bråkat med mina föräldrar
[x] fått höra att jag är snygg
[x] bråkat med min älskling
[] strulat med en främling
[x] varit så uppjagad att jag gjort misstag
[x] gråtit för något som hänt i mitt liv
[/] lekt för mycket med bilddagboken
[] slagit någon
[] kallat någon hora/slampa
[x] kissat utomhus
[] spytt
[x] hånglat med någon av motsatt kön
[] raggat på främlingar
[] rökt
[x] rökt vattenpipa
[] snusat
[x] bakat
[] dissat någon som varit kär i mig
[] sovit utomhus
[] åkt bil med fyllon
[x] saknat någon
[x] duschat med någon
[x] fjäskat för en lärare
[x] käftat mot en lärare
[x] solat utomhus
[] solat solarium
[x] snackat i telefon i mer än två timmar
[x] fått blommor av någon av motsatt kön
[x] gett någon blommor
[] sett en död människa
[x] hittat ny musik jag gillar
[] kollat upp om jag har en könssjukdom
[] haft en könssjukdom
[] fått ett sugmärke
[] gjort ett sugmärke
[x] haft ett förhållande i över en månad
[] kysst en främling
[] strulat med någon av samma kön
[x] sovit i samma säng som någon av samma kön
[x] sovit i samma säng som någon av motsatt kön
[] lekt med någons känslor
[x] gråtit mig till sömns
[] vaknat av att jag gråter
[] lärt känna tio nya människor
[x] åkt skidor
[x] varit på solsemester
[x] haft snöbollskrig
[x] tittat på en hel fotbollsmatch
[] varit på sjukhus
[x] sovit i över 12 timmar
[] sett en film mer än 10 gånger
[] velat dö
[] åkt buss i över 10 timmar
[x] varit ute en hel natt
[x] blivit stoppad av polisen
[] svikit en vän

Nyårshelg

Heej

Det verkar som om mitt nyårslöfte om en upplivad blogg med minst ett inlägg om dagen sprack på en gång. Meeen gott folk.. saken är den att jag för cirka en kvart sedan klev in genom dörren i hem ljuva hem för första gången sedan dagen före nyår. I princip. På nyårsafton var jag hemma i en timme och hann bara duscha och packa allt jag skulle ha med mig till Ida. Igår var jag hemma i tio minuter och hann bara byta byxor. Annars har jag bara varit på fest och med min älskling hela tiden. Bäst.

Nyår var bra. Mycket bra. Först dekorerande och matlagande och fixande i tre timmar sedan fest med god mat, singstar, buzz och trevligt folk. Jag fick fira tolvslaget med min kärlek också. Han och Tobias kom vid elva, trots att de inte hade kavaj, och det var bäst. Bäst. BÄST. Vi hann med lite "jag har aldrig" innan det var dags att skåla framför Jan Malmsjö på TV och sedan gå ut. Det var kanske mysigast av allt att stå där och kramas med sötast av alla och titta på fyrverkerier efter tolvslaget. Och champagne var kanske det äckligaste jag någonsin försökt dricka. Bläh. Men tack för att jag fick smaka i alla fall. Vi var kvar hos Ida till halv tre innan vi gick hem till Carl och sov.

Nyårsdagen var slappast av alla dagar. Vi vaknade strax efter nio men låg kvar och slappade runt till tolv. Sen blev det rejäl frukost sen långbad i badkar sen bakispizza på gästis med Tobias, Lök och Dennis sen buzz och två gånger film med Tobias och sen var dagen slut.

Idag har vi varit duktiga och kört ved. När vi hade vaknat till och kommit igång vid tvåtiden sådär. Hehe. Vid fyra var vi klara och då åkte vi till time och lämnade tillbaka film. Nu är jag hemma på kort mellanlandning innan älskling och jag ska åka till Gävle och gå på bio ikväll. Vi ska se Allt flyter. Hoppas den är bra.

Ajöss.