Gotland












Nu har jag också varit i Bröderna Lejonhjärtaland.. Och jag vill tillbaka :)

maaaaaaaat!

Puuuuuh.. Två duggor, två labbar, tre labrapporter och hektiskt pluggande. Och massor med mat. Vilken vecka det här har varit.

Maten är det bästa så den kan jag fortsätta prata om. Efter mekanikduggan igår (som kanske gick, kanske inte) åkte vi till VG på deras fantastiska sopplunch. Underbart. Linssoppa var det den här gången och den var jättejättegod. Och brödet man får till. Och vitlökssmöret. Åh, himmel. Var sanslöst mätt efter det och då hade matdagen bara börjat. Vid fem åkte jag till Uthgård och gick på W:s alumnkväll. Tre gamla studenter kom och berättade om sina nuvarande jobb osv. Jätteintressant blandat med ointressant men så ska det väl vara. Men återigen maten. Tvårätters helt okej fin middag. Oj oj oj. Rullade hem utan cykel när det var färdigt. Och Idag fortsatte ätandet med att jag köpte mat på Rullan för att jag inte orkade släpa på två matlådor till skolan. Amanda och jag skulle pressa på med labrapporter tills vi stupade var det tänkt så vi tog med middag. Och på lunchen ble det även en glass i solen. Nu är rapporterna klara och vi kan imorgon fira in påsklovet med en mycket välförtjänt pizza. Puss på mat var det va?


Mmmmh.. :)



vår

Tjoppa!!

Har visst glömt dig lite lilla blogg. Finns heller inte särskilt mycket av vett att skriva. Livet ångar på mot påsklovet och som jag längtar. Och vad vårigt det har blivit plötsligt. Imorse flög jag till skolan på helt nya och välpumpade sommardäck (fick förvisso hjälp av medvinden för på vägen hem fick jag stånka som aldrig förr och cykeln rullade knappt) i tunna vårjackan och palestinasjalen. Bara det att få hänga undan den tjocka halsduken kändes ju bra. Och igår fick räcern sommardäck som sagt. Kalle skjutsade hit både mig och mina däck i söndags men tyvärr var det hål i båda däcken så inget gick att använda, lame. Nu har jag nya fina. Bra ändå.

Träningen rullar på också. Cirkelfys i måndags och ett mastodontiskt brädpass i tisdags med Amanda följdes av ett springförsök igår. Vi ska springa vårruset och vi tänkte att det skulle finnas lite förutsättningar att faktiskt springa det så vi måste börja träna lite löpning också. Det blev en gå-lunka-löp-omvartannat-vända men bara det att vi tog oss ut kändes väldigt bra. Dock avslutade vi på ica och köpte kakor och glass så lite waste var det väl. Vi gjorde också en deal om att göra minst 20 situps och en riktig armhävning varje dag. Jag avslutade precis inte mindre än hundra situps men glömde armhävningen. Får göra den innan jag ska sova.

Imorgon är det fredag och det vankas ännu en Uppsalahelg som kommer attt bjuda på inte mindre än två tårtkalas och en hel del pluggande.

Pusshej