valborg

Valborgsmässoafton var namnet på denna dag. Koolt. Jag sitter och väntar på att Ida ska höra av sig snart så att  jag får lift till Torsåker. Hon och Emma är nämligen hemma hos min granne och lunchar runt med en massa afrikaner. Soft. Så jag bloggar lite så länge. Egentligen finns det inte så mycket att säga, men jag kan tänka tillbaka på förra årets sista april när jag var häftigt nykär och svävade runt på små moln och allt var bara läskigt fast ändå bäst i världen och Sofie fanns i varje buske. Eller något. Nu har det gått ett år och jag är fortfarande kär fast på ett annat sätt, och i år ska jag inte skjutsa runt folk och misslyckas med att tanka och bara vara allmänt förvirrad. Jag har förväntningar, men ändå inte. Först vill jag kramas vid elden, sen vill jag se fyrverkerier, sen får det bli vad det vill och jag vill bara vara happeeeface.

slavarbete

Igår var jag asigt lycklig över det där sommarjobbet. Idag känner man mig kluven som fan. Jag fick idag bekräftat att jag kommer vara någon sorts slavarbetare med en lön på hela 35 kronor/timmen. Dra åt helvete tänker jag. Får lust att bara skita i det. Men.. sen tänker jag att det ändå är femtusen och att det är bättre än ingenting. Men.. det gäller hela sommaren. Skulle jag få jobb på kollo skulle jag tjäna mer på två veckor. Det känns förjävligt och jag vet inte hur jag ska göra. Jag måste forska i om de tinte finns någon minimigräns för en som är över 18. Jag menar, jag ska jobba med 16-17-åringar och alla kommer att ha samma lön. Baaizz. Faan. Det kändes så bra ju.

sommarjobb

Jag har ett sommarjobb!!!! Bäst som fan. Ska vara badvakt i Storvik. Hur bra som helst. Dock har jag ingen aning om när jag ska jobba, hur mycket jag ska jobba och hur mycket jag kommer tjäna. Men åter igen. Jag har ett sommarjobb!!!!!

Annars har den här dagen varit rätt bra faktiskt. Resursdag. Inga lektioner. Först en lagom nice sovmorgon där jag kunde slagga ända till halv nio, sen bara labrapportskrivande med Lina. Det gick faktiskt väldigt bra. Vi satt och skrev från tio till halv fyra och blev klara med resultatdelen och den fysiologiska bakgrunden. Nu är det bara diskussionen kvar och den ska vi göra imorn. Sen kan vi checka av ännu en sak på den oändliga plugglistan. Skönt.

Sen var det lite cup. Det var ofantligt spännande ska jag säga. Någon hade stuckit iväg med mikrofonsladden så den mikrofonen vi brukar ha var ur funktion. Därför fick Malin och jag, som dagen till ära var sekretariat, sitta inne i den där badvaktkuren och Malin fick snacka i något riktigt gammalt rassel till mikrofon. Den såg ut som om den var från 1962 och det lät knappt i den. Hmm.

Imorn är det nationella provet i engelska som gäller. Uppsatsskrivande. Kanske att jag borde ha pluggat lite, men det har jag itne gjort. Heheheheh. Det får gå som det går. Jag vet min engelskakapacitet.

bra dag

Pompompompom

Igår var det dags för NV06's klassfest #3 eftersom vi skulle fira 49 dagar till studenten. Varje dag närmare studenten är en fest. Dock blev det bara en tredjedelsklassfest eftersom det bara var jag, Sara, Lina och Malin. Men det var bäst i alla fall. 90-tals mood på musiken och det kan inte bli annat än lyckat. Tjoho.

Idag var jag lite seg när jag skulle upp till simhallen och ha mammas grupp eftersom hon är i Stockholm. Dock gick det väldans bra och jag simmade 1500m där på morgonkvisten. Jajjemen.

Soligt och varmt är det. Bäst som fan. Jag tog min kamerat med mig ut i skogen och fotade fjärilar och blåsippor. Jag fick även ett stativ av min far. Kanske bäst i världen. Jag blev jättetaggad att fota fåglarnu eftersom det annars bara blir suddigt när jag håller i kameran. Ska prova lite senare tror jag. Päpz får hjälpa mig att få fast kameran, förstod inte riktigt hur man gör.

Det är även time för en ny omgång muffinsar att bli bakade och sedan ska jag även försöka städa mitt rum. Jag mår aningen dåligt av att inte ens kunna se soffan för alla kläder som ligger där. 

Och det var evigheter sedan jag tränade på min boll

Och ikväll är det fest. Igen. Orken på folkan. Jäss. 


plugg plugg och plugg

Hur man nu än vill vrida och vända på saken så är det idag (altenativt imorn som jag fick det till) 50 dagar kvar till studenten. Och då är helger medräknade. Jag lovar att vi även har femtio saker att göra innan vi står där den 12 juni. Skolsakerna bara väller över just nu. Jag orkar inte, och ändå är jag klar med projektarbetet och tänker på dem som inte är det. Djup suck.

Titta bara på denna lista

  • 3x nationella provet i engelska B
  • Litteraturuppgift engelska B (man ska alltså tvingas hinna läsa en bokjävel också..)
  • Fysikprov (minst ett, kanske två)
  • Fysiklabrapport
  • 2x Biologiprov
  • Projektuppgift, biologi+idrott B
  • Labrapport idrott B
  • Miljöpolitikprov
  • Miljöpolitik inlämningsuppgift
  • 2x matteprov
  • Rapport estetisk verksamhet
  • 2x religionsexamination

När ska vi hinna leva? Hej och hå..


:D

Hejhej..

Jag kom nyss hem från bästa Hannas place. Vi pratade en massa smörja, kollade på Whipe Out och käkade popcorn. Mums.

I övrigt har min dag bestått av bakning och betapet. Funny shit. Jag skulle plugga religion, men när jag satt häroch läste på internet så tänkte jag att jag kunde spela betapet samtidigt. Måste säga att det gick väldigt bra att plugga då. Inte

Jag har även lånat gammelvolvon av Carl. Han anser att jag har för klen körvana och behöver lite riktiga bilar. Jag lånade den även i onsdags för att jag verkligen behövde den. Idag lånade jag den för att jag kanske skulle behöva den, men det gjorde jag ej eftersom mamma hann hem med våran bil innan jag åkte till Hanna. Så nu blir det att ta vrålåket tillbaka till torsåker och sen sova där. Måste säga att det är spännande att köra den där. Jag har rullat ut i tre korsningar för att jag inte stampar tillräckligt hårt på bromsen. Hmm. Men annars, bra bil.

fika

Heheheheh. Ingen mer miljöpolitik på fredagar betyder att jag nu slutar 14,10 igen. Paaarty. Det dumma är dock att fikatimmen är borttagen och därmed också den goa mättnadskänslan med lätt illamående som infann sig på fredagseftermiddagarna. Idag kom jag hem med ett galet fett/socker/chokladsug och planerar att göra något åt det. Tänker baka chokladbollar eller muffins, typ nu.

Sen ska jag spela gitarr litegrann. Vi gjorde det på estetisk verksamhet idag och det är roligt men svårt. Eftersom det tar flera år att flytta fingrarna så körde vi ett ackord var på låtarna. Jag har dock tänkt att jag ska försöka lära mig att spela dem (summer of '69 och when you say nothing at all) själv. Tjoho.

Och nu är det helg. Händer det något skoj? Jag kände rent spontant för att sjunga lite singstar eller titta på film. Någon som är på?

Nästa helg är det förhoppningsvis klassfest och sen folkan. Tvådagars, tjoho. Och sen sista april. Party.

sista lovdagen

Påskhelgen har varit braaa. Mycket fint väder, massa smaskig mat och massa godis. Myckst bra. Såhär sista dagen på lovet sitter jag i min säng med datorn och försöker komma fram till vilken film jag vill se, eller något annat mer eller mindre vettigt jag vill göra. Egentligen borde jag väl vara duktig och skriva klar miljöpolitiken, men det orkas inte. Jag tänker vara ledig denna sista lediga dag. Ehe. Jag ville åka till Valbo, men jag vet inte om det hinns med. Älskling stack iväg och skulle kolla när någon gjorde något med någon bil och jag har ingen aning om när han kommer tillbaka.

Det blir nog en film nu.

Peace.

folkan

Igår var det fest och folkan med älsklingen, bästa Hanna och den glade Tobias. Jag åkte till Hanna och vidare till en fest där jag inte kände någon, men det var trevligt ändå. Ännu bättre blev det när kärleken och en hög andra tjommar kom dit. Vid folkan var det extrem kö. Jag tror vi stog där en halvtimme innan vi kom in. Ovärt. Men väl inne var det himla skoj. Träffade en hög folk och fick en ganska oväntad kram. Skrattretande är det. Helt klart.

Mor skjutsade oss till Torsåker efter folkan så det blev att sova där. Det blev en väldigt slapp förmiddag innan jag lyckades övertala älsklingen att vi skulle gå hem till mig. Det är väl typ 5-6 kilometer, men det var väldigt skönt att gå eftersom det var så fint väder. När vi kom hem hit så fikade vi lite innan jag skjutsade hem honom igen. 

Nu sitter jag hemma och väntar på mat. Påskbord? Mums.

Sen ikväll blir det mest mys eftersom vi faktiskt firar 11 månader idag. Snart ett år. Jag älskar dig <3

Falun

Jag vaknade ensam hemma hos kärleken imorse. Vissa har ju påsklov, andra inte, så är det i denna hårda men rättvisa värld. Jag hade mentalt förberett mig på att eventuellt käka frukost ensam med hans föräldrar för första gången, men det blev värre än så. Jag vaknade av diverse illvrål och spring i trappan och ett "är Saaaaa-ra är här?" när Carls bror med fru och barn anlände. Så ja, det var typ hela släkten och jag kändes det som. Men jag fick äta frukost i alla fall. Tehe. Och ja, ungarna är överdrivet söta. De gömmer sig för mig hela tiden och smyger på mig, sen skriker de så fort jag ser dem. Jag är nog väldigt häftig, men farlig. Mhm

Jag åkte hem till elva för pappa skulle ha bilen. Då blev det en promme med mämz och sen kom Ida och hämtade mig vid ett. Då åkte vi till Falun och grejade Idas balklänning innan vi letade oss till Malins lägenhet. Det var ett äventyr det också för viåkte fel hela tiden, och Malin skulle guida oss över telefon och det var svårt eftersom hon inte fattade vart vi var. Jag tror vi åkte in å samma ställe tre gånger, och även in på en gågata, men tillslut kom vi rätt. Dock han vi inte stanna så länge för Ida skulle hem och packa och sen sticka till Idre och jag hade tänkt träna. Vi är för övrigt bäst på att hitta för på vägen hem skulle vi leta reda på ett McDonald's, men det var helt omöjligt så vi hamnade på ett gatukök istället.

Och hamburgare och pommes en timme före bodycombat är inte så jävla soft. Det känns fortfarande som om jag har fettklumpar i magen. Dock var det skönt att träna, även om hamburgare och pommes hoppade upp och ner hela tiden, och jag blev nog svettigare än någonsin. Körde med pulsklocka idag, men den var nog lite oberäknelig. Jag tror inte att den satt åt ordentligt för titt som tätt så visade den 00 i puls och så verkade den stanna ibland. En gång visade den även 209 vilket är elva slag mer än jag lyckades åstadkomma på maxpulstestet när jag verkligen sprang tills jag stupade och en gång när jag kollade stod den på 84 fast den alldeles nyss visat typ 190. Skumt. Det lär visa sig om jag får ut någon graf av det där.

Älskling är här nu. Han duschar för tillfället, men bara han kommer upp så blir det mys och sen sova.

Peace.

Gefle

Jomen visst. Det blev ett litet besök till Gävle idag med Emma och Ida. Trevligt trevligt. Tänkte inte göra av med några pengar, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig med den saken. Köpte i alla fall en t-shirt och lite påskägg. Hehe.

Igår var jag till Hofors och grejade folkanbiljetter till mig, Hanna och Elin. Fett skoj ska det bli att gå ut med bästa Hanna igen. Tralala. Jag är galet pepp. Tjohej.

Och imorn får jag troligtvis se Malins lägenhet. Jippi. Tyvärr missade jag hennes inflyttningsfest, men jag och Ida ska till Falun imorn så vi blev inbjudna att svänga förbi då. Mycket nice.

Och ikväll är det filmkväll hos Ida. Mycket bra dag.

studentkryssning

Jahapp.. Då har man varit på studentkryssningen då. Skönt att den är över säger jag. För min del hade den gärna fått vara över cirka klockan halv fyra i natt när jag var astrött och det var en och en halv timme till frukost och jag bara ville hem och få sova i min säng. Seriöst. Jag är kanske världens sämsta festmänniska. Jag orkar inte. Det är roligt till framåt ett, kanske två när jag har fått sova länge, sen blir jag så himla trött. Hej och hå. Dagen idag var verkligen bara en väntan på att få komma hem. Därför måste jag säga att jag föredrar att gå ut på krogen. Jäpp. Menmen, det var ju ett äventyr i sig i alla fall. Och jag hade jättetrevligt så länge jag orkade. Heh.

Nu kommer snart bejbi, då ska jag duscha och sova.

Natti

:D

Mor min var hurtig och cyklade till jobbet idag. Det betydde att jag fick ta bilen. Tralala. Jag hade kunnat få sova en hel timme extra om det inte varit för att jag skulle ha utvecklingssamtal före skolan och var tvungen att åka dit i vanlig tid i alla fall. Surt. Men det var i alla fall bra när jag skulle åka hem för jag behövde inte stressa för att hinna med någon buss, så Lina och jag satt och skrev lite på vårt biologi+idrott-arbete, ett arbete som för övrigt kan D-Ö

Jag kom ganska nyss hem och ska ganska snart åka igen. Puh. Ska försöka träna lite idag. Dock blir det bara lite simning, tror inte jag skulle palla att köra pump också så jag skippar det..

Igår fick jag min studentmössa, och i helgen är det studentkryssning. Det är nära nu. Tjohohoh.