plugg...

Ehumm.. Jag är nog inte så bra på det där med att blogga varje dag. Meen.. Det är aldrig försent att ge upp, eller hur det nu var. Så ja, när tid finnes skrives det. Som nu.

Jag har varit duktig och skrivit svar på frågorna vi fick om filmen vi såg på estetisk verksamhet. Det var faktiskt en väldigt bra film, kanske aningen föråldrad, men dock bra. Stand by me kan ni ju antecka på lämpligt ställe ni som nu känner för det. Det kändes väldigt anti-sara-mässigt att ta sig an en uppgift så där på en gång, men nu jävlar i min lilla låda är jag trött på rester. På riktigt. Dessutom var det lättare än att exempelvis göra fysik, med tanke på att fysikboken är i Torsåker. Höhöhöh.

Såå.. alternativen jag ser nu är att förtränga att jag faktiskt kan läsa lite biologi och försöka lära mig de där orden, och istället rulla tummarna i väntan på mat. Internet på den här datorn är segast på jorden så bilddagboken funkar inte. Jag blir ledsen. Förhoppningsvis kommer älskling hit och tar sig an min bärbara ikväll. Jag vill ha ett virusprogram som fungerar nu tack. Och jag vill säga upp bekantskap med den där jäkla hästen, den trojanska alltså.

Hejdå.


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

åh åh åh stand by me! boken (höstgärning, stephen king) är bland det bästa jag läst!


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback