tenta 2

Det blev inget mer körande för Sofia i helgen. När Kalle kom hem klockan fem på morgonen, efter tio timmars skruvande, hade de fortfarande inte fått det minsta liv i bilen. Inte roligt. Inte roligt. Jag låg dessutom vaken och väntade på honom eftersom jag inte kunde sova. Inte alls roligt. Så efter ungefär tre timmars sömn hoppade vi ur sängen på söndagen och begav oss tillbaka till kyrkberget för mer folkrace. Det var roligt. Så roligt att se hur brutalt folk kör, och hur fantastiskt fula bilarna är, och vad extremt illa de låter och så vidare och så vidare. Det sämsta var väl kanske allt grus som ständigt dammade upp från banan och att jag brände sönder ansiktet. Som vanligt. Jag tyckte att det var mest mulet och att jag hade solen i ryggen de få stunder den var framme, men tydligen inte. Ser ut som ett stopplyse i hela ansiktet nu.

Idag har jag haft tenta nummer två. Sannolikhet och statistik. Eftersom den började först klockan två kunde jag åka från Gävle halv elva. Jätteskönt med lite sovmorgon hemma. Tentan gick fint tror jag. Det känns bra, men det kan ju ha gått åt skogen för det. Vill få tillbaka den nu nu nu nu. Direkt efter tentan förflyttade vi oss till snerikes och käkade. Jag åt en supergod ceasarsallad med kyckling och bacon. Mums.

I övrigt är jag asigt trött så nu blir det duschen och sen blir det sängen.

Pusshej

folkrace

VEM har kommenterat föregående inlägg i mitt namn och med min bloggadress? Skulle jag ha kommenterat så åt mig själv? Njääe?

Hur som helst. Måste börja med att säga att anledningen till varför jag inte har skrivit på några dagar är att alla dagar har sett precis likadana ut som då jag skrev senast. Har pluggat sannolikhet och statistik med Amanda och Jenny ungefär 10 timmar varje dag och resterande tid har jag sovit, ätit och diskat. Ungefär. Förvisso är plugsessionerna väldigt trevliga i sig även om sannolikheten är ett helvetesämne att plugga eftersom allt kan lösas på en halv miljon olika sätt. Men. På måndag är det tenta och det kommer inte bli särskilt mycket pluggande i helgen

För att, för det första är det folkrace i storvik hela helgen. Kalle är inte med och kör utan vi åker bara dit och kollar. Har alltså spenderat hela dagen där idag och blivit brutalt dammig och kall. Sedan var det meningen att vi skulle cruisa i sandviken ikväll men eftersom det helvetesregnade i eftermiddags så bästämde vi oss för att hoppa över det. Dessutom rasade motorn på Sofias folkracebil under ett heat så Kalle och lök håller just nu på att hjälpa henne att byta motor, ännu en anledning till varför det inte blev någon cruising. Sofia körde så brabrabra idag så det var bättre att de lagar upp hennes bil så att hon kan fortsätta köra brabrabra imorn.

Så att, jag sitter hemma hos mor och far och har lite ensamparty just nu. I väntan på att Kalle har skruvat klart så ska jag nog gå ner och titta på lite eurovision och kanske läsa igenom mina sannolikhetsanteckningar och ladda för en ny folkracedag imorn.

Hoppas att alla har en bra helg 

blå

Jag har pluggat statistik i 9 timmar idag.

Och målat naglarna blåa

Imorgon ska jag plugga statistik i minst nio timmar till.

Godnatt




end of envariabel

Tentan är gjord gjord gjord gjord. En hel termins slit med gränsvärden, derivator, integraler och asymptoter åt alla möjliga håll är nu passé. För även om jag inte har klarat den så stundar snart ett långt härligt sommarlov fritt från calculus, eftersom jag i så fall inte behöver börja plugga till omtenta förrän i augusti. Dock är det två tentor kvar, men den ångesten släpps inte in förrän imorgon klockan 12 då Amanda och Jeny kommer hit och pluggar sannolikhet och statistik med mig.

Efter-tenta-euforin ledde till att jag, efter en lyckad vända på stan, kom hem med skor, t-shirt, trosor, strumpor, leggins och nagellack. Oj så det blev. Kanske inte helt planerat, men ack så välbehövligt och fint. Ska måla naglarna nu tror jag. Blåa.

Om ett par timmar drar jag mig mot Norrlands för lite efter-tenta-mys med klassisarna. Blir trevligt och fint.

Nu blir det duschen.



The shopping of today :)


dag-före-tenta-dag

Seg dag idag. Bara det att det är dagen före en mastig tenta gör att jag bara vill spola fram tiden så att det blir imorgon så att jag kan gå och skriva den där tentan. Usch. Dessutom regnar det. Jag gick en sväng på stan men det var inte alls roligt i regnet. Fick i alla fall med mig två par örhängen och en teburk hem. Vilken fenomenal shopping. Jag som var så sugen på att shoppa sommarkläder bara för någon dag sen. Det var jag inte idag. Jag gick hem när det började åskmullra för att jag inte hade dragit ur datorn, men jag tror att det har gett sig nu. Om det är fint väder imorgon efter tentan, vilket det säkert inte är, så kanske det blir ett nytt shoppingförsök då. Vem vet. Nu ska jag spela sims och säkerligen ringa och tröka på älsklingen för tredje gången idag bara för att jag har så tråkigt. Det är ju perfekt mysväder idag. Tänk om jag hade åkt hem igår, eller gjort ett tapprare försök att få älskligen att åka hit, så mysigt det hade kunnat bli.

Hoppas att ni har en mer mysig mysdag än jag.

Puss

ÖG

Jag kom just hem från en finfin dimma på ÖG med några klassisar efter en trevlig liten förfest i mitt lilla rum. Det var jätteroligt och skönt att släppa tentaångesten lite och gå ut och dansa. Inte helt illa att spendera en helg i Uppsala någon gång ibland även om jag saknar älskling så att det gör ont när jag inte får åka hem på helgen.

Nu ska jag sova så att jag orkar upp och ta tag i envariabel imorgon.

Adjö

remember ränning

Jag bara kände för att minnas valborg lite.



Detta borde alla göra minst en gång. Bland det mest störda. Om ni spanar efter ungefär tre fjärdedelar av filmen så ser ni det ståtliga skeppet Wasa. Det är vi. Vi vi vi. Det gck ju som det gick kan man ju säga ;)

Idag har det varit sinnessjukt varmt. Jätteskönt. Vädret förgyller verkligen matteplugget massor. Det är till och med riktigt trevligt att sitta och räkna nu. Ännu trevligare vore det om man förstod helt fullt vad man höll på med. Ehe. Efter de två lektionerna vi hade på eftermiddagen följde jag med klassisar till flogsta för mattepicnic. Eller ja, picnic först och matte sen. Jättetrevligt och roligt. Och imorgon ska vi ut. Skojskoj.

Nu ska jag duscha och sen blir det sängen.

Peace. 

sommar

Jag älskar vädret. Jag vill bara gå på stan och köpa en massamassamassa nya klänningar och andra fina sommarkläder. Jag blir lika ledsen varje dag som jag inser att jag inte har något somrigt och fint att ha på mig. Jag har alla shorts och allt vettigt somrigt hemma och min garderob bara hånar mig. Usch. Jag blir lika ledsen när jag inser att jag inte kommer hinna vika någon endaste liten minut åt shopping den här veckan. Kanskekanske att jag kan unna mig något efter tentan på måndag.

Nu ska jag i alla fall unna mig en dusch efter 10 timmars mastigt matteplugg

hejs 

helg

Jag har visst glömt bort denna lite. Inte skrivit på en hel vecka. Nu är jag tillbaka i Uppsala igen efter fyra dagar hemma. Jätteskönt. Dock är det svårt att slappna av när man måste tentaplugga som en dåre, menmen. Jag hann med lite roligt också.

Lördagen tillexempel. Älskligen och jag tog en lång härlig promenad genom bondeland i solskenet vilket resulterade i att mina axlar var röda som kräftor. Underbart väder. Och på kvällen blev det Lobby med Ida, Emma och Sofie efter en fantastisk förfest med den klassiska tjejmiddagsmaten och en riktigt bra dimma. Gilla gilla.

Och igår var mor och jag på teaterstig i stollgruvan. Mest för att jag ville se gruvan igen, men teatern var söt den med.

Nu ska jag göra ett ryck med envariabel innan det blir skolan efter lunch.

Peace

2ÅR


2 ÅR IDAG <3


Jag har haft en galet bra helg. Det började i fredags med utgång tillsammans med Emma och Ida. Jätteroligt att träffa dem igen. Det enda som blev lite fail var väl kanske musiken på Kharma för den sög verkligen på riktigt.

I lördags åkte jag in till Gävle på cruising med Kalle, Ida och Lök. Vi åkte räcer-mazdan och tittade på fiiiiiiiiina bilar hela kvällen. Åh, det fanns mycket att dregla över. Men mazdan är ju inte så dålig den heller. Wroooooooom.

Igår tillbrinmgade jag större delen av dagen i Uppsala på fadderutbildning. Det ska bli jätteroligt att vara fadder. Hoppas jag. Det verkar roligt.

Och idag då. Två år med älsklingen. Jag fattar inte vart tiden har tagit vägen. Fast samtidigt känns det ju som att det alltid har varit vi. Det är i alla fall anledningen till varför jag inte stannade i Uppsala igår när jag ändå var där. Vi ska fira ikväll när Kalle kommer hem från jobbet. Då ska vi åka och köpa hem kinamat och bara mysa. Fram tills dess ska jag plugga envariabel.

Hoppas att ni också har haft en bra helg 


Ida

Idag idag idaaaaaaaaag kommer bästaste Ida hem från USA, tralalalala. Ikväll ska jag följa med henne och Emma ut. Låter fantastiskt tycker jag. Har inte sett någon av dem sen juldagen så det blir jätteroligt. Så skönt att få lämna Calculus och kliva in i dimman. Wohoo. Nackdelen är bara att jag var duktig och klev upp halv sju imorse och åkte till skolan och räknade sannolikhet. Hoppas attdet inte avspeglar sig som trötthet ikväll bara.

Ha en bra kväll.

I will

TBE

Igår var jag duktigt företagsam och pep iväg direkt efter skolan till en vårdcentral och fixade en av de tre saker jag verkligen måstemåste uträtta här i uppsala, nämligen vaccinera mig mot TBE. Bra Sara. Nu återstår bara att få tummen ur och boka klipptid samt lämna in cykeln på vårrust så att den slipper smälla så mycket. I och för sig att komma ihåg att åka och ta ännu en spruta om en månad, men det borde jag väl fixa.

Det bästabästa är att jag, efter den här veckan, inte kommer att behöva spendera så där brutalt mycket tid i den här staden. I och för sig måste jag tentaplugga så det kanske är lika bra att jag är här ändå..

Nu ska jag cykla till skolan. En heldag med envariabel väntar. Först fyra timmar föreläsning och sedan plugg plugg plugg med Sophie. Bra dag.. eller?

 

Jag kommer tillbaka..


Sommarjobb 28/6 - 30/7

WOHOOO!!