Ensamhet

JAG    VILL    INTE    VARA     SJÄLV!!!!

Igår var en väldigt tråkig dag. Och idag verkar inte bli så jäkla mycket bättre. Igår åkte jag till Hofors och handlade mat med mamma - bara för att ha något att göra. Igår åkte jag och fikade en gräddig bakelse hos en blonderad mormor - bara för att ha något att göra. Igår satt jag och spelade the sims i två timmar - bara för att ha någonting att göra.

Sen följde jag med älskling och tittade på när han bytte bromsskivor på sin isbil, för att komma ifrån allt jag gjorde bara för att ha någonting att göra. Allt jag egentligen gör är att vänta på att han ska ringa och säga att han är på väg hit. Att få vara med honom är det som betyder mest. Jag kan gärna sitta på backen i två och en halv timme i tio minusgrader bara för att vara där han är. Jag gör mycket hellre ingenting med honom än någonting själv. Det är klart att jag inte var till någon hjälp, men jag behövde inte vara ensam och bara sitta och uggla. Jag vet inte vad jag ska göra när jag är ensam. Jag vet inte det. Jag har inte ens ro att se en film...

Just nu sitter jag och ser reprisen av JVM-finalen - bara för att ha någonting att göra. Älskling har åkt hem för att ta bort handbromsen på 745:an och sen ska han åka och hjälpa till att ploga upp isbanan på sjön. Jag funderar på att följa med. Jag längtar verkligen tills jag får vara med och köra på sjön. Inbillar mig att det är hur kul som helst. Då ska jag lära mig sladda. Tjohej. Jag blir verkligen bara nervös av att sitta inne hela dagarna. Kan lika gärna vara med. Stå och titta på. Vad som helst. 

Bye.   

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback