Nyårskläder

Hejhå

Idag har jag shoppat kläder till nyår. Ett nyår som jag har ytterst blandade känslor inför. Mest för att jag inte ska vara med min älskling. Det känns jättejobbigt att vi inte ska på samma fest, men jag vill inte dissa mina kompisar och jag ville inte tvinga honom att följa med när han inte ville. Det känns som om jag har gjort ett jättekonstigt val, men det känns som om alla val skulle vara lika konstiga. Suck. Hoppas att det blir roligt i alla fall. Jag har som sagt fixat kläder nu. Hittade ett hyfsat bra linne som jag kände att jag kunde tänka mig. Tänkte att det skulle bli asbra med svarta jeans och vit kavaj till, men det fick jag inte ha för då gick klädkoden åt helvete. Attans. Det blev en kjol istället. Fick funka.


Nu ska jag kolla tv. Hejs


Gefle

Snabb-blogg (bara för att få skriva tre b.. höh) kommer här.

Var till Gävle med Malin och Hanna för lite shopping. Det blev en BH, avancerat. Köpte även en hel massa ätbarheter. Tjoooho.

Sen blev det bio. Twilight. Fin, konstig, kanske mystisk. Vet inte vad jag ska använda för ord. Fin i alla fall.

Vi fick springa till tåget sen. Hade åtta minuter att ta oss från filmstaden till tåget. När det var tre minuter kvar började vi springa. Sprang åt fel håll på centralen. Sprang tillbaka. Hann med tåget. Puh.

Nu kom älskling så nu ska det mysas.

Heeejs.

Ledighetssömn

Det stör mig grymt att jag sover bort den ljusa tiden på dygnet varje dag när jag är ledig. Sover till tolv, chillar till halv två, äter frukost till efter två och sen är det nästan mörkt igen. Imorse skulle vi vara duktiga och kliva upp lite tidigare. Ställde klockan på nio och tänkte kliva upp halv tio, men vi stängde av klockan och sov vidare och klockan blev kvart över elva ändå innan vi kom upp. Suck. Den enda som vaknade av klockan var min far i rummet bredvid. Lyckat? Imorgon då?

I alla fall. Idag ska vi mest troligt hem till Carls bror på lunch. Ska bli trevligt. Vad som sker fram tills dess vet jag ej.

Folkan

Folkan igår var kul. Mycket kul. Vi började med förferre och fixx hos Sofie och fick sedan skjus till folkan till halv tio. Vi var tvungna att åka dit tidigt eftersom vi inte hade förköpt biljetter. Jag kom för en gångs skull in utan att visa leg. Och ja.. sanningen att säga så var det för att det var min kusin som satt i biljettluckan. Heh. Från början var det ungefär noll folk, men sedan kom som förväntat alla. Verkligen alla. Och några till. Hela min klass, min gamla klass, gamla simmare, kusin, mammas jobbarkompisar(?) och en hel hög till. Skojskoj. Carl kom och hämtade mig efteråt. Somnade cirka fyra.

Nu blir det julfika med tanterna.

Hejs.

Julafton

Hejåhå :)

Igår var det julafton. Top of the year? Jodå, i många fall är det väl så. Min julafton hade både sina mörka och sina ljusa sidor. Det mest mörka var väl mormor som var jättegrinig och gnällde så fort jag öppnade käften. Inte så skoj eftersom jag var där i sex timmar. Jag kunde inte säga flaska ens så jag satt mest tyst för det var fel på allting. Men Kalle Anka var bra och julmaten var bäst. Vi tog inte med alla julklappar till mormor för hon skulle bara bli nervös, så jag fick bara ett par tofflor när jag var där, plus att jag fick en klocka av mormor. Surprise eftersom jag hade köpt den själv. Haha.

Hann med en snabbsväng till Carl också och träffade hans morbröder samt bror med familj. Carl kom till mig sen när jag kom hem från mormor och då hade vi julklappsutdelning med honom istället. Fick bland annat parfym, trosor och konsertbiljett av mamma och pappa och av Carl fick jag ett superfint guldhjärta och en mugg. Myys.

Efter julklapparna spelade vi Buzz. Jag ägde. Hah.

Nu ska jag hem till Sofie och sen blir det folkan.

Tjo.

Julheader

Jahapp.. Då har man hastat ihop en lite juligare header. Kanske inte världens finaste, den blev lite suddig, men det är ju i alla fall inte höst längre. Kände att jag måste göra ett litet ryck så att inte allt tycks förfalla i den här bloggen. Efter nyår börjar bloggens nya liv, hur nu det ska gå till. Någon som har något förslag?


I alla fall så har jag ägnat stora delar av förmiddagen åt att knyta i snöre i cirka femtio julgranskulor. Nu är våran gran proppad med röda saker, typ stjärnor, hjärtan, kottar (?) och diverse. Blev väldigt fint faktiskt. Kanske aningen överintrett men det ska det vara när det är jul.

Mor och far åkte till Hofors och jultjåppade lite vilket fick tillföljd att jag sjöng lite singstar för att skona deras öron. NU är de dock hemma igen med cocosflott och allt så nu ska jag baka radiotårta.

Hejs..


valbo och hårfärg... rubrikbrist

Mhm..

Var till Valbo med mor idag. Far var också med men han föredrog Gefle så han åkte dit. Det blev julklappar till Bella och Polly bland annat. Tjoho. Jag var visst inte klar med alla. hm.

När jag kom hem färgade jag håret på mor, och hon på mig. Mor blev lätt lila, men annars blev det bra. Jag körde samma färg som vanligt, säkert kort.
 
Nu kom älskling, sä nu blir det myyys...

Tjoho 

Nyårslöften och pepparkakor

Mitt nyårslöfte är att ge bloggen en ny design och ett nytt liv. Jag ska blogga MINST en gång om dagen. Och jag tänkte försöka börja nu. Designen får dock vänta lite. Mellandagarna kanske.

Mitt nyårslöfte är också att lära mig dricka kaffe.. och kanske vin. Vem vet.

För övrigt är jag klar med alla julklappar vilket känns mycket bra. Då kan jag följa med mor och far till Valbo imorn och bara botanisera runt. Chill.

Nu blir det baka pepparkakor. Mums

did we grow apart?

Hej bloggen!

Två veckor och fyra dagar sedan var det jag senast besökte dig. Har du saknat mig? Jag har saknat dig, fast egentligen hatar jag dig mest. Du får bara fram dåliga sidor hos mig. När jag berättar saker för dig tar du bort allt som är bra. Jag kan inte skriva när jag skriver för dig. Jag kan inte skriva bra när jag skriver för dig och då blir jag bara ledsen när jag läser det sen. Och det gör andra ledsna också. Då känner jag mig dålig. Tyvärr bloggen, jag har fått hjälp att inse att du inte är bra för mig. Jag har gett dig för mycket utan att egentligen få någonting tillbaka. Jag ska inte överge dig, det lovar jag, men jag vet egentligen inte vad jag ska ha dig till. Under dessa två veckor, bloggen, har jag funderat på vår gemensamma framtid. Jag tror inte att jag skulle klara mig utan dig, men jag vet som sagt heller inte vad jag ska ha dig till. Jag kan inte ventilera allt för dig längre, för det gör bara mer skada än nytta, och att skriva odetaljerat är som att inte skriva alls. Vi behöver terapi.

Din förtrogne.

/S.