däck

Igår hade vi dansträning inför balen. Vi valsade runt i matsalen och min älskling är danskungen. 

Jag besökte även Mallan Brallan i party-stan, som även kallas Falun. Det var mysigt, dock halv cirkus när jag skulle köra stadstrafik och prata i telefon samtidigt. Hade nog kunnat krocka cirka femton gånger men det gick bra. Vi åt asgod samt extremt tunn pizza och chillade sedan vid köksbordet och planerade för en spontan sommar. Hehe. När jag skulle åka hem körde jag på en trottoarkant. Det var allt annat än party. Blev livrädd att det hade blivit bucklor eller skrapmärken på bilen så jag klev ur ock kollade, men såg inget. Puh. När jag kom hem bad jag Carl kolla på bilen också eftersom han har mer blick för sånt där och konstaterade såklart att däcket var helt trasigt. Det är en stor bulle på det. Inte koolt. Ett under att jag kom ända hem med andra ord.

Idag har jag redovisat mitt estetarbete. Måste säga att lärarna älskar mig och det är soft. Har fått över MVG på alla mina uppgifter. Wöööh. Estetisk versamhet, nya favoritkursen? Nääh.

Snart kommer Malin hit och lite senare ska vi upp på bessemerfesten. Party. Tjoho.

Folkrace

Två dagar folkrace.

Förra året såg jag en halvtimme och tyckte att det var förjävligt.

I helgen har jag sett två hela dagar och tyckt att det varit väldigt roligt. Faktiskt. Det går tydligen att omvändas (Dock tycker jag fortfarande att det är miljövidrigt och på så sätt ganska onödigt). Jag var väl mest intresserad av att följa hur det gick för kärleken och för Sofia. Båda tog ledningen från start i alla sina heat. Mycket bra. Sen kan vi ju diskutera hur det gick med resten. Det blev både andra- och tredjeplatser men också diverse sandvallar och staket. Men man kan ju inte direkt säga att de bara har sig själva att skylla på. Men, på det hela taget.. bra.  

Igår var Hanna med. Det var bäst. Vi satt på mina fällstolar i skogen och chillade och kollade på bilar och det var allmänt mys. Hanna är bäst.
 
Idag har jag mest, så att säga, hängt i depån. Hännie kunde inte vara med så idag var jag ensam. Det gjorde dock inte så mycket för Carls bil gick aldrig sönder så mycket att han behövde tok-skriva så han hann vara lite social med mig. Jag känner nu att jag har visat nyllet för solen alldeles för mycket idag och är galet bränd om näsan. Inte skönt. 

 
Älsklingens bil.. och det står Kalle <3 Sara på dörren.. tihi.

Ida

Spenderade kvällen hemma hos Ida igår.

Det var kind of nostalgiskt

Vi sjöng SingStar och gick vår kvällspromenad

Som vi gjorde varje helg

Förut.

humdidu

Här har det inte blivit speciellt flitigt bloggat på sistone. Det är fruktansvärt rörigt just nu. Massor att göra i skolan varför jag istället sitter och spelar betapet eller hänger på facebook. Vet inte vad jag ska ta mig för med mer än att jag har en vecka på mig att läsa ut en bok samt skriva tre olika rapporter/uppgifter. Drunkning var det. Borde ha läst ut boken. Borde ha skrivit om den där skogsuppgiften. Borde ha gjort estetrapporten. Borde ha gjort allt. Sen får jag spela betapet hela sommarn om jag vill. Men bara en gång till då.

Men.. I måndags hurtade jag i alla fall mig igenom vårruset. Gick fort gjorde jag och fick asigt ont i fotlederna av det. Igår hade jag även träningsvärk i ljumskarna. Soft. Men.. man fick extremt god soya-chokladdryck när man kom imål. Mums.

Ehe. Idag hade vi en liten NV-vacation till Rättvik där vi plockade sten och kollade på fossiler i ren naturvetenskaplig anda. Hittade ingen trilobit men väl en himlans massa sjöliljor och annat tjafs.

Just nu väntar jag på att en viss Carl Larsson ska höra av sig. Hörde något om filmkväll hemma hos löken ikväll. Dock bör det bli ganska snart för en viss jag ska upp tidigt imorn och åka till Avesta på simtävling.

Sen är det väl plugghelg för hela slanten vad jag förstår. Minus att jag ska sitta i skogen med Hannie och kolla på knöliga bilar på lördag och söndag

fucking bokjävel

Jag har legat ute och läst i en och en halv timme. 15 sidor. Jag hatar att jag måste läsa en fucking engelsk bokjävel som är hur meningslös som helst för jag vet hur lång tid det kommer ta. Och jag vet att jag inte kommer ha begripit någonting när jag har läst ut den. Om jag har läst ut den vill säga. "Men den där klämmer ni ju på ett par kvällar". Jo tjena. Inte när jag läser så jävla sakta. Jag hatar det. Hatar det. Hatar det. Inte fattar jag något heller. Jag kan inte läsa fortare. Kommer behöva läsa hela tiden ju. Dra åt helvete med Engelska B. Dra åt helvete med allting.

studentshopping

Idag bidde det lite studentshopping med mor&far i Valbo. Köpte den klänningen jag visste att jag ville ha. Det tråkiga är att den är lite för stor, men om mämz kan fixa axelbanden så blir den nog bra. Köpte även smycken och väska till balen så nu är allt sånt klart. Nu är det bara frisyrproblemet kvar. Jag vet inte hur jag vill ha mitt hår på balen och jag vet inte heller vad man kan göra med det. Måste nog tralla in till frissan någon dag under veckan som kommer.

Ikväll blir det i alla fall schlagerparty med bästa Malin.

Tjoho

bildräddare

Jag lyckades hacka mig in i min dator idag. Den är fortfararnde galet cp, men idag gick det inte lika fruktansvärt långsamt allting. Skärmen fortfararnde slocknar och håller på, men jag lyckades komma åt mina bilder och spara ner dem på usb. Jäkla tur att jag ägnade en hel dag åt att förminska och hålla på. Mums.

Så. Nu blir det lite bildpillande ett tag tror jag och sen en massa träning ikväll.

datorkrasch

Hmm. Bloggade alldeles nyss från min dator. Allt var som vanligt. Det är det inte längre. När jag bloggat klart satt jag och flummade runt och skulle leta sidor om skogen till miljöpolitiken när skärmen plötsligt började slockna och bete sig konstigt. Då startade jag om datorn och då freakade den ur helt och hållet. Jäkla skämtartikel. Det var en och en halv timme sedan jag startade om den och den har ännu inte startat riktigt. När jag väl kom in i windows gick allting verkligen jättelångsamt. Ikonerna försvinner, kommer tillbaka, försvinner igen och kommer tillbaka. Klockan stannar på ett klockslag. Det kommer upp skumma kontrollrutor och errormeddelanden som inte går att klicka bort och det går inte att starta några program. Vore ett helvete om den gick sönder nu för jag har alla bilder till det jävla estetarbetet på den datorn. Har skrivit ett vädjande mail till kusin nu, hoppas att han har lust att undersöka den. Baaaaizz

ovärt

Ovärt rakt igenom. Jag skulle ha lite simgrupper idag. Typ nu faktiskt. Men nej, när jag kommer dit halv sex får jag reda på att de jäkla amatörerna har dubbelbokat våran träning med någon jäkla företagsmiddag. Som om vi inte ALLTID i verkligen alla tider haft simhallen bokad på onsdagar. Puckon. De kunde väl i alla fall informera om att vi inte skulle få simma något. Men nej. Och inte hade jag ju några telefonnummer till någon i min senare grupp heller. Eller jo, jag bläddrade igenom mina 1043 skickade sms och hittade ett som jag en gång skickat till Anneli, så dit kunde jag ringa i alla fall. Resten fick jag vänta på. Kul att halva min grupp sitter och åker från Torsåker då. Nej.

Men jag tänkte i alla fall att jag skulle hinna få träna lite själv i alla fall eftersom jag tänkte att combaten började sju. Men så fan heller. Den började ju halv sju så då hann jag inte dit heller. Ännu mer ovärt. Baaiiizzzzz.

Så. Vad blir det nu? Dränka mina sorger i en promenad med mämz när hon kommer hem (om hon ens orkar gå eftersom hon cyklat hem)? Lägga in bilder i powerpoint till estetarbetet? Lära mig något litet om skogen till miljöpolitikprovet imorn? Åka och kolla på Carl när han bygger avgasrör?

Eller skita i allt?

estetarbete
















Helt galet ovärd dag. Mhm. har ägnat hela dagen åt att förminska bilder och hotta upp dem lite i en testversion av photoshop cs4 som jag inte förstår mig på. Jäpp. Det ska bli ett arbete till estetisk verksamhet. Ovärt som fan, men med chans på MVG i kursen lär jag väl anstränga mig lite i alla fall. Jag döper arbetet till "fyra årstider" och slänger in lite gamla bilder som jag knäppt. Det roliga är att rapporten tycks viktigare än arbetet i sig och det kommer att bli galet låg nivå på rapporten. Det finns inte så mycket att säga. Men.. jag tycker om mina bilder i alla fall.

Jag har slöat till som fan. Inte tränat på aslänge. Därför ska det bli galet skönt att träna lite pump idag.


bästa kvällen

Jag hade underbaraste kvällen på länge igår. Carl och jag skulle fira vår ettårsdag en dag för tidigt med mat och bio i Gävle. Först blev det mat på kinarestaurangen på södermalmstorg. Samskigt värre. Åt fyra små rätter, mums. Det var bästa vädret så vi satt ute och åt, och det bästa med det var att det var cruising samtidigt. Såg massor massor med asigt snygga bilar och blev grymt pepp på att cruisa själv. Tufft tufft. Får manipulera min pöjk att låna någon bil, typ Anders eller så, så att vi kan åka lite i Sandviken sen. Tjoho. Efter mat och bilspaning blev det då bio. Män som hatar kvinnor. Bästa filmen. Helt galet bra var det. De två och en halv timmarna kändes som en för att den var så bra. Efter filmen åkte vi ett par varv i Gävle och tittade på mer bilar.

Hurbrakvällsomhelst <333

biltema+mat&bio

I morgon firar Carl och jag ett år. Som sagt, tiden går fort när man har roligt. Vi ska fira det ikväll med mat och bio i Gävle. Jag tror att vi ska på chinarestaurang och efter det ska vi se Män som hatar kvinnor. Kanske lite efter med tanke på att den kom ut i februari, men det var seriöst det alternativet som verkade bäst av filmerna som går ikväll.

Vi har även hunnit med en tripp till Borlänge idag. Biltema. Tjoho. Fjorton olika rör och gängstänger och skruvar och annat bös. Älskling ska bygga avgasrör till folkracebilen och jag följde med av bristande intressen för något annat. Orkar inte plugga matte. Orkar inte göra estetarbetet. Orkar inte läsa engelskaboken. Orkar ingenting.

Nu blir det dusch.

godnatt

Hmm..

Konstig men rolig kväll.

Rapport kommer kanske imorn

Nu sova

byxor

Idag är det ingen skolbok som pockar på uppmärksamhet. Fast det är det egentligen men det skiter jag i. Två Nationella prov i engelska idag samt ett uppskjutet biologiprov som jag faktiskt tror gick ganska bra. Lina och jag gjorde dessutom färdig vår rapport till den kombinerade biologidrotten. Bäst som fan.

Ikväll sägs det vara studentfest på hangloose. Jag ska in med Sara, Malinx2 och Maria och säkert någon mer. Kul som fan. Och jag har fullkomligt pressat i mig själv i mina vita jeans. Egentligen gick det inte. De ÄR för små, men är det dresscode white så lär man välan offra sig lite. Jag äger inget annat vitt förutom klänningen som jag eventuellt ska ha på studenten. Byxorna är det enda alternativet. Sitter nu och desperat försöker få dem att gå ut sig lite, men det tycks aningen jobbigt. Trångt Trångt Trångt. Det är trångt nu, innan jag har ätit mat. Får väl andas när jag kommer hem inatt.

Pust


fysik

Idag hade jag det, förhoppningsvis, sista fysikprovet på gymnasiet. Bra som fan. Och det kändes lätt. Ännu bättre.

Det krävs lite insatser för att överleva den här sista månaden vad det verkar. Biologiprov och nationella i engelska på fredag, matteprov på måndag, inlämningsuppgifter och labrapporter och bokläsning och en jävla massa saker. Usch. Ta slut nu tack.

Men.. Jag har i alla fall anmält mig och Carl till balen samt betalat, det känns däremot bra.  

Jag älskar dig

När en stor sten från ovan slungar mig till marken med våldsam kraft.
När stinget av avund gör att mina knän viker sig och jag inte kan andas.
När jag slås av tron att mina vänner inte vill veta av mig
När jag frågar mig själv varför men inte vill ha något svar
När jag känner mig som en belastning som hela världen helst vill undvika


Vad kan då jämföras med att få drunkna i din famn med dina trygga armar runt mig.
Att få känna dina hjärtslag och din varma andedräkt mot min panna.
Du som alltid ställer upp och finns där för mig.
Du som säger att du älskar mig och bevisar det i allt du gör.


Det är du som betyder mest för mig
Det är dig jag älskar av hela mitt hjärta.





 


eld

Tjow

Gårdagskvällen spenderade jag vid Malmjärn tillsammans med Carl, Löken och en hög andra tjommar. Vi eldade, lyssnade på musik och satt på bryggorna och chillade. Det var väldigt trevligt. Jag älskar eld.

Nu ska jag plugga biologi.

sol

Igår låg jag ute i solen och softade hela eftermiddagen. Så skönt. Passade på att plugga lite fysik på samma gång. Vi har prov på onsdag och jag kan inte påstå att jag fattar speciellt mycket av vad vi håller på med men det måste ta och ordna upp sig. På kvällen sedan kom Carl hit och åt med oss oche fter maten åkte vi till time och åt glass och passade på att hyra film när vi ändå var där. Det blev Australia och jag måste säga att den var väldans bra. Dock har jag generellt lite svårt för filmer som är över två timmar. Det blir så långt. Men, den här var bra.

Idag har jag tränat på förmiddagen. Bodycombat. Bra som fan. Det här var sista lördagsträningen så det känns ju lite sorgligt. Det är bäst i världen att träna på morgonen, man blir galet pigg resten av dagen då. Men passen på onsdagsmornarna är lite i överkant tycker jag. 

Om ett par timmar ska jag in till Gävle på simtävling. Känns lite jobbigt att sitta i en simhall när det är så fint väder, men vi får väl hoppas att det går bra för simmisarna. 

Nu blir det duschen