sämst

Här sitter jag och borde hata livet efter att ha skrivit mitt livs troligen sämsta tenta. Inte ens de första omgångarna elektromagnetism kändes så här dåliga. Fick inte ut ett vettigt svar på en enda uppgift. Fattar inte hur det kunde bli så illa. Jag tyckte faktiskt att det hade börjat ljusna lite och att man faktiskt hade lärt sig något men bevisligen kunde jag ingenting. Att det alltid måste vara en liten twist på allting som gör att man blir helt lost. Bajs. Men faktiskt så orkar jag inte ens vara irriterad på det för imorgon åker jag till London och det ska bli totalt himla superkul. Hörs

Hemmahelg

Har varit hemma över helgen. Jätteskönt. Det blev en rejäl omgång bodycombat på lördag förmiddag med mastodontisk träningsvärk som följd. På kvällen sedan skrattade vi friskt på Pias fantastiska revy. Alltid lika bra. Söndagen bjöd på chill och lite höstpyssel med mamma


10 oktober

Här sitter jag med två plåster på armen och känner mig bra nöjd med mig själv. Efter en heldag i datasalen på Geo åkte jag och Carro med Sophie till blodgivningen och blev värvade och lämnade prover. Årets gärning. Får hoppas att jag får ge, det är tydligen många som har rätt klena värden. Nu ska jag chilla i min säng och försöka sova i tid. Imorn är det uppstigning 4.30 för ännu en biltur med mätteknikptojektet.

uppsalahelg

Skrivet igår kväll. Bloggappen fuckade ur. Kalle är hos mig i uppsalaland. Asbra. Vi har ätit fantastisk kebabpizza från Johannes grill och så ville han lära sig sticka efter inspiration av min påbörjade halsduk. Jättekul. Och det gick braa för honom. Jätteduktig. I övrigt har helgen varit bra. I fredags firade vi Amanda med tacos och paket och det obligatoriska art of science. Bästa kvällen på länge. Skrattade så tårarna rann konstant. Igår simmade jag med Sophie på förmiddagen och sen pluggade vi ett par timmar. På kvällen lagade vi asgod linspaj och spelade TP med Linda och sen gick vi till Norrlands och dansade tills fötterna värkte. Däremellan hann jag förse mitt fönster med två gratisblommor. Grannen slängde två prima garderobsblommor så jag gick till soprummet och hämtade dem. Asbra.

mätt

Provar ett litet mobilinlägg för att det ska hända något i den här bloggen.

Jag har haft världens längsta dag. Den började halv tre inatt med en biltur runt Uppsala. Mätteknikprojekt som går ut på att mäta temperaturen och se om det är varmare inne i staden än i omgivande landsbygd. Görs med fördel på natten. Åkte hem och la mig igen halv fem och sov till tio. Morgon två gånger alltså. Förvirring i huvudet. Vi gjorde en mätning till i eftermiddags för att ha något att jämföra med och när vi stod och kopplade in mätinstrumentet med ett bilbatteri i bakluckan kom det en tjomme och frågade om vi gjorde något skumt. Som om vi höll på och kopplade in en bomb och tänkte spränga något. Så kan det vara.

Efter mätning två blev det en fika (eller för min del snarare en lunch) på Savoy. Gött. Kom hem klockan sex och kände att det var läge för en springvända så jag hoppade i joggingskorna. Tänkte att det kunde vara värt att försöka hänga i lite nu fram tills det blir alldeles för kallt. Bra där.

Nu ska jag sova och ladda för en dag med bearbetning av mätresultat. Och Amanda fyller år också.

Peace