When I think about the best days

Vi fick ordning på den där isbanan i tisdags. Varken Carl eller jag behövde ploga eller så, det skötte de själva. Istället gick vi ett varv runt banan. Drygt två kilometer var den så det blev en skön promenad.  Vi hann till och med provköra den. Jag också. Carl hade isdäck med sig som han slängde på sin 740 och så åkte vi lite med den. Det var vansinnigt roligt att åka bil på isen. Att åka med gjorde mig sjösjuk, nästan, men att köra var fetkul. Kanske mest eftersom jag lite mer fisåkte och inte lyckades få till en enda sladd, men det kommer. Det sorgliga är att de ska åka hela helgen och jag får inte vara med eftersom jag måste vara funktionär på en jävla simtävling hela helgen. Jaja, det blir fler helger. Isen lär ju inte försvinna så länge det är över 10 minusgrader ute.

Igår var jag en väldigt social person. Från att jag inte träffat just någon sedan nyår umgicks jag med två personer igår. Hej och hå. Först åkte jag och sjöng singstar, spelade guitar hero och nintendo wii med Hanna. Det var mys. Men eftersom vissa börjar skolan idag och inte andra så ville Hanna sova rätt så tidigt. Då åkte jag till Ida istället. Där blev det mer singstar samt en två timmar lång promenad. Fy vad längesen det var vi gick. Det var typ varje helg förut, men nu har ju saker och ting förändrats en del. Jag kom hem ett och stupade i säng.

Nu har jag suttit här och slappat i två timmar. Nu ska jag skriva ett mail till mina simmisar, sen klä på mig, sen skriva historia. Vore rätt så trevligt om jag gjorde den klar idag så att jag får den överstökad. Får se om det kan bli lite simning ikväll också. Det beror på när min kärlek kommer hem. Tihi.

Meddela din åsikt
Jag heter: T:et

Hmm... Den där isbanan, är den nedanför Råbacka? På Gösken? Är det den som Ronnie och Kalevi plogat tidigare år? Jag är jävligt sugen att testa min endurohoj på den banan.

2009-01-08 @ 20:18:26
Jag heter: Sara

Svar nej. Den ligger långt åt helvete ute i skogen i hästbo någonstans.


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback