i'm gonna make it alone

Hmmmmm, failure.

JAG MISSADE BUSSEN!!!!!

Ja, sant. Jävla skit. Pinsamt. Okej om jag hade varit hemma. Men nu var jag i Torsåker. Kunde ju som tur var åka med Hästbo-Bodås-bussen. Men ändå. Pinsamt.

Aldrig igen.

Ska gå så mycket tidigare nästa gång.

Mycket tidigare.


Och när jag kom till skolan var min grupprumsnyckel inlåst.

Dret här är redan en skitdag.Och den har knappt börjat.

nothing is for real

Alltså.. De har grävt ett stort hål i marken alldeles i korsningen utanför mitt hus, i vilket reflexoverallsbeklädda män nu står och blickar ner i. Hundra grävmaskiner står och brummar och låter illa och det är ytterst begränsad framkomlighet. Mhmm, vattenläcka. Igen. De har stängt av vattnet och jag känner mig helt handikappad. Nu fick jag inte saft (får ta en cola istället) och kakor som jag tänkte, och om de inte lagar vägen och slår på vattnet snart så vet jag inte vad jag ska äta innan jag åker och simmar. I-landsproblem.

Förresten kändes matteprovet jättebra.

Nu ska jag skriva svenska.

Hejdå.

and you play your game

Jag har köpt ett par skor.

De har 9cm klack.

Mamma fick följa med mig på lär-dig-att-gå-i-högklackade-skor-promenad.

Vi gick en kilometer

Jag är jättetrött i vaderna.

Jag är van att gå på marken.

there's no where to run

Det blev inte under 44. Det blev 44,07. Okej, surt? Att det ska vara så svårt att komma under det? Jag börjar känna mig på riktigt dålig. Eller vänta nu. Hur mycket tränar jag? Och hur mycket tränar de 95:or som simmar fortare än mig? Är det konstigt att man inte utvecklas när man är ungefär lika seriös som en ladugårdsvägg? Nä? Men varför gnälla då? Åh fan, vet inte. Jag är ganska nöjd egentligen ju. Det gick ungefär som jag trodde. Och det var rätt så roligt. Ja. Vi säger det. Cup på måndag. Vad ska simmas då?


Igår provade jag förresten på livet som bilmekaniker. Ja. Intressant skit. I brist på bättre att göra följde jag med Carl till hans andra hus och tittade på när han skruvade isär ungefär en halv motor. Varför? Tjaa. hade som sagt inte så mycket annat att göra, och det var ju rätt uppfriskande att slåss med mygg. Men ja, kunde ju råka snappa upp lite information och kanske i framtiden verka lite mer intresserad av älsklingens gebit. Jag tog bort ett par skruvar själv också. Jag är bäst. Eller vänta nu, jag blev mest bara oljig. Fett oljig. Och det var kallt.


Väntar på älskling nu.

Hejdå

it's a little bit funny

Hej!

Jag fick trningsvärk. Ganska mycket. På ganska skumma ställen. Träningsvärk i magen är det värsta jag vet. Jag blir helt handikappad då. Plus att jag hade mobilen på en hylla en bra bit ovanför sängen så det var en plåga att sträcka sig efter den där alarmet ringde på morgonen.  Fick även ont i höger handled. Och vänster armbåge. Samt ungefär hela kroppen, men det har mestadels haft vett att gåöver nu.

Imorse klev det på två skumma inspektörer på bussen när jag åkte till skolan. De ville kolla så att alla prydligt och med bläckpenna textat ett namn på busskortets baksida. Har man inte det kostar det 400 spänn. Jaha? Vad spelar det förr roll om det skulle stå typ Frida Svensson på mitt busskort när man inte behöver legitimera sig. Visst, Agneta har ju ett papper där det står vilket nummer just mitt busskort har så de skulle ju kunna kolla att det står rätt namn på kortet om de vill men de bara kollade att man skrivit något. Jaha? Jag hade kunnat åka med vilkens busskort som helst, och jag kan låna ut mitt busskort till vem som helst utan att någon kan bevisa något. Jaha? Busskortskontrollanter måste ha världens onödigaste jobb.

Har även just kontrollerat att Sara Maier innehar 12:e plats i startlistan på 50m bröstsim inför morgondagens FjärranHöjder-spelen. 12 av 39 startande. Känns vid första anblicken inte sådär fasansfullt värdelöst. Men.. det kanske kaaaanske känns lite mer deprimerande att vara 6:a och sist i åldersklassen -91 och äldre med en halv evighet fram till något lite mindre sist. Men det bjuder jag på. Känner mig faktiskt ganska taggad. Jag är anmäld på 43,91 och gjorde 45,03 igår efter träningen med träningsvärksskakande armar och mjölksyra hela andra längden. Det skulle vara roligt att gå under 44 i alla fall.

Japp. 

they're saying I'm yours forever and you're mine

Mh, nu har jag tänt alla ljus jag har i mitt rum. Mysigt.

Annars sitter jag mest här och funderar över om jag lever. Jag har tränat idag. I två timmar. Minja körde sin elevledda lektion på idrotten idag och då blev det box såklart. Jobbigt. Jobbigt som fan. Efter det gick jag tillbaka till skolan och väntade på att pumpen skulle börja. Tänkte att jag skulle hinna göra lite matte däremellan. Det hann jag, men jag kunde inte skriva eftersom handen skakade så in i helvete. Jag fick seriöst hålla i den med båda händerna. Fint.

Nu är det efter pumpen och jag har duschat och ätit och krupit upp i sängen med datorn. Men det är jobbigt att skriva för jag är så trött i armarna. Jag känner träningsvärken komma smygande. Fy fan. Men det är just det här som är det bästa med träningen. När man sitter efteråt och känner sig så himla duktig bara för att man är så trött. Älskar det. Imorn blir det väl kanske inte lika skönt.

Förresten skickade jag just in min labrapport till kemin. Den skulle väl ha varit inne för sisådär tre veckor sedan men vafan.

don't know what the memories bring

Massa ny musik i mobilen.

Nu blir det promenad.

Länge.

Hejdå.

just as soon you're wrong and dad is right

Fick ett sms av Ida:

"Har du lust att komma hem till Emma?!"

Så, så blev det. Vi såg 27 dresses, för övrigt en film som gjorde en helst pissed of, och åt glass med strössel och banan. Mums. Sen läste vi veckorevyn och jag blev erfarenhetsidolen. Hah.

Nu väntar jag på att min k(C)arl ska komma hit och sova med mig. Den stackarn ska ju jobba imorn men det ska inte jag. Hööööhöhöh.

Godnatt



I wanna love you 'til the sun comes up...

it's in the middle of nowhere

M, idag var det Gästrikeserien och jag var funktionär. Det är tråkigt. Jag fick i vanlig ordning vara tidtagare, men för ovanlighetens skull fick jag denna gång en kantbana vilket betyder att det var i princip ingen som simmade på min bana. Jag hade totalt tio startande på hela tävlingen. Resten av tiden satt jag bara och softade runt vilket ledde till att jag var nära nog att missa flera stycken som jag skulle ta tid på. Tur att man bara är back-up.

Det är så skönt att jag är ledig imorgon och det är så skönt att det är fint väder. Jag vill bara vara ute hela tiden. Jag hoppashoppashoppas att det är fint imorn också för då ska jag ta en lååååååång promenad. M. Musik i öronen och så där lagom mycket kläder så man inte fryser. Och efter promenaden blir det varm choklad. Jajamen. Upplagt för success.

Men nu ska jag se över min mattebok en sväng igen.

Tjing.


just like that your'e six years old


Lekte med Hääääännie igår. Mmh, jag har saknat henne. Hon är bäst. På riktigt. Vi pratade, spelade GH, pratade, gick och pratade. Mmh, mysigt.

Sen kom älskligen och hämtade mig och sen sov vi hos honom. Softade runt hela morgonen och sem åkte vi bil. Hamnade i Sandviken så jag fick mina mjukisbyxor. Bra.

Sen åkte jag hem och tog kamerat med mig ut och gick. Eller ja, jag satt mest vid sjön och filosoferade eller strosade runt i lekparken och fotade lönnlöv. M, fint. 

Nu väntar jag på älsk och lök. Vi ska visst kolla på film. Fick order om att ringa och tjataa på Ida eftersom Lök hade misslyckats med det, men jag misslyckades också. Trökskalle :'') 

Men ja. Tjoff.  



Jag älskar hösten. Luften. Färgerna. Ljuset. Mörkret.


...

Hej.

jagvetintevadjagskaskrivalängre.

detsuger.


Men en ny höstig design kanske kan liva upp stämningen lite.


Eeeehhhm. Min blogg står och faller. Ja, sant. Jag bloggar ingenting. Nej sant. Varför bloggar jag inte? Vet inte. Är inte min blogg min bästa vän längre? Jo, kanske. Men orkar jag? Nej, kanske inte. Varför? Jag vet inte. Hatar jag att jag inte orkar och att jag inte vet varför? Ja. Är det någon mening att skriva när man inte har något att säga? Nej. Varför har jag då en blogg? Jag vet inte.


Ååååh jag hatar detta. På riktigt. Jag vill vara kreativ. Jag vill skapa. Jag vill kunna skriva. Nuuuuuuuuuue.

...

Jag är trött på att vara sjuk nu.

you ain't nothing new

Hej.

Sitter hemma hos pälsk nu och nallar lite på hans dator. Han är nere och käkar just nu, men sen har han lovat att jag ska få bada badkar. Mmm. Soft.
 
Vi var till Valbo idag. Vi skulle egentligen till Sandviken för att jag skulle köpa mjukisbyxor, men hela sandviken tycks vara öde och stängt på söndagar. Korkat. Så det blev Valbo istället. Men jag köpte inget. Carl köpte två skivor som han lyckades förskingra när vi drack cola, stackars. Fast han blev ganska glad när han fick mig att traska med inne på Micro i nästan en timme. Hehe.   

Igår var det dop. Andra gången på två veckor. Först Linnéa för två veckor sedan och nu Vincent. Kusinbarnen dopar sig tätt. Ska det vara så här ofta blir det ju rutin. Åhå, de är så söta. Hur söta som helst. Tussungar.

Och jag är fortfarande lite sjukling. Ingen träning imorn alltså. Too sad.

Hej då.

we´re headed for a better life

Jamen ursäkta bloggintensiteten. Jag förstår verkligen att det är svårt att hinna med att läsa mina flitigt nedplitade inlägg när de kommer såhär ofta. Förlåt. Jag ska skärpa mig. Eller, jag ska göra ett tappert försök.

Fast nu är jag lite sjuker, så nu är det opiggt. Jag skyller det på idrottsläraret. Bara för att vi låg och satt och låg och satt på den jättejätteblöta konstgräsplanen när vi hade snabbhetsträning på idrotten i tisdags. Det var tolv grader ute och jag var blöt i röven i två timmar. Tror att jag har anledningen där faktislt.

En annan lustig sak jag gjort den här veckan, som för den delen också har med idrott att göra, är att jag har lånat en pulsklocka, och även haft sönder samma pulsklocka. Inte mitt fel. Han sa att jag skulle simma med den, och det stod att den var vattentålig. Inte mitt fel. Men min maxpuls är i alla fall 198. Ganska bra.

För jag hade faktiskt kanske världens mest infekterade hals i onsdags och den gjorde så jävla ont. Jag gick till skolan mest bara för att jag hade fysikprov, som gick helt okej faktiskt, och sen åkte jag hem. Det var jobbigt att ha simgruppen på kvällen då, men eftersom jag nu förtiden har kanske världens bästa hjälpledare så funkade det bra ändå. Igår var jag hemma och ägnade mig åt att svettas. Kanske varmast av alla. Feber? Gissningsvis. Idag har jag mest bara kanske världens drygaste hosta. Så, jag lever. 

Nu ska jag uppdatera min bilddagbok. Har inte skett sen i juni.

 

everything i need

Hej!

Idag, ikväll, till alldeles nyss, var brudligan här och roade mig och förhoppningsvis sig själva också. Vi hade bak-kväll. Gjorde kladdkaka (som blev fett jävla torr och tråkig) och chokladbollar plus att vi var well prepared med både tårta och blåbärspaj. Mums. Fast nu är magen på spränggränsen och det är ju inte så skönt.

Vi såg en grymt bra film också. PS. I love you hette den och var verkligen hur fin som helst. Sofie grinade rakt igenom.


 
Annars har jag varit cp idag. Har ägnat hela dagen åt att göra verkligen ingenting. Mamma började med sin simgrupp idag så jag följde med till simhallen imorse. Simmade i hela tio minuter, hade egentligen ingen lust över huvudtaget. Anledningen till att jag följde med var att pälsk skulle på någon skrotmarknad och tänkte åka sådär tidigt i alla fall.

Jag skulle plugga och städa när jag kom hem. Fan tro't. Det blev helt cp när jag konstaterade att jag hade åkt ifrån miniräknaren i skolan. När jag kom hem satt jag framför datorn i nästan tre timmar, sen snabbstädade jag mitt rum (bäddade sängen och gjorde en femminutersdammsugning) och hann läsa cirka fem sidor fysik innan pälsk kom tillbaka igen.

Sen kom tjejerna

Sen åkte tjejerna

och där är vi nu.

Godnatt

Hey Mr. Policeman


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

jag upprepar

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Jag blev stoppad av polisen på väg till simhallen. POLISEN!!!!! De stod efter faluvägen. Jag möttes av den pondustyngda, respektingivande stoppnäven och blev invinkad på en busshållplats. Massamassa bilar fick åka förbi, men inte jag. Körkort och nykterhetskontroll. Visst, jag hade körkort och jag var nykter och jag hade inte kört för fort men det var ändå en puls på 310 och parkinsonskakningar i en halvtimme efteråt. Poliser är farliga. Jättefarliga. Fast det var en snel polis, jag fick åka vidare men hon höll nästan på att glömma bort att lämna tillbaka körkortet.


Simgruppen gick bra i alla fall. Skönt. Jag har bara fem ungar kvar, mer än halva gruppen har slutat, så det är rätt lungt att hålla ordning på dem nu. Fick en rätt festlig kommentar av en unge:

hon: Sara, vet du att du har en massa ögonbryn som rinner typ häär *pekar*
jag: ögonbryn?
hon: neeej, ögonskugga... mascara.



Usch. Jag har fortfarande traumatiska tankar om poliser. Jag behöver en kram nu.

 

i never thought that this could fall apart

Idag börjar min simgrupp igen. Blandade känslor? Ja.


På idrotten spelade vi golf. Golf (!). Fick börja med att knata över utslagsplatssaken och plocka bollar. Ja, sant. Plocka bollar. What's up med det liksom? Kändes som att plocka svamp, fast lite mindre schlibbigt. När vi fyllt en varsin hink med bollar fick vi ägna den närmaste timmen åt att skjuta iväg dem igen. Måste påstå att det gick bättre än förra gången jag försökte med det där, vilket väl var i sjuan kanske. Jag fick faktiskt några bollar att lämna marken, vilket får ses som ett framsteg eftersom precis alla bollar rullade ner för dikeskanten förra gången. Nu stog vi inte på ranchen utan på andra sidan, så den här gången blev det mest bara stora hål i marken när jag drämde fast klubban, eller stora hål i luften när jag helt missade bollen. Att fastna i marken gjorde ont i händerna och att missa bollen gjorde ont i ryggen. SKITSPORT.

Nu ska jag snart åka och besöka hoån och fylla en burk med vatten. Sen ska jag besöka badplatsen och också fylla en burk med vatten. Dessa ska jag analysera imorn på miljökunskapen. Skoj? Nej. 

Hejdå.
 


there is no reason, there is no right

Hej!

Nej, hon var visst inte död.

Men längesen jag skrev var det.

Saken är biff, som älsklingen skulle ha uttryckt det, att jag har köpt en ny telefon. För hela 47 kr har jag nu en
Nokia 5610 XpressMusic som är jättetuff och jättefin och jättebra (hoppas jag). Det är så att vännerna på Siba lyckades krångla till det mer än vanligt, men det gjorde inte sådär förfärligt mycket tyckte jag. Mitt telefonfanskap gick ju sönder på Kreta. Fukt på kretskortet visade det sig vara. Först fick jag ett sms där det stod att skadan inte täcktes av garantin men bara två timmar senare, när jag godkänt ett kostnadsföslag på 188 spänn att de skulle laga den ändå, ringde de och sa att telefonen inte gick och laga. Människan hävdade att eftersom jag godkänt kostnadsförslaget så var det fritt framför dem och skrota min telefon. Ingen garanti gällde, ingen försäkring täckte. Dummies. Mamma slet åt sig luren och lyckades efter många om och men få till stånd att jag skulle få min telefons värde som presentkort så att jag skulle kunna köpa en ny telefon. Så blev det. Hur som helst blev det en mellanskillnad på 300 som jag skulle betala själv, men när mamma betalade det med siba-kortet fick hon rabatt på hela telefonen varför rabatten blev 250 spänn. Återstoden; 47 kronor. Affärer.


Just nu är jag däremot knappt vid liv. Jag har sprungit 2 kilometer samt tränat pump i en timme idag. Jobbigt värre. Jag hatar att springa. Verkligen. Det är det värsta jag vet. Cooper-test i idrott B var det. Vi skulle få fram vår syreupptagningsförmåga med hjälp av 2 km löpning och något fjåll på en träningscykel som jag gjorde förra veckan. Enligt cyklingen påstod herr G att jag skulle kunna springa på nio och en halv minut. I helvete heller. Det tog nästan 13 och jag var död när jag kom imål. Jag hatar att springa.


Jag borde göra en massa matte men jag är opepp. Jag vill inte veta av matte E. Ligger en massamassamassa efter redan men jag orkar inte hålla på och försöka komma ikapp. Fast jag borde. Verkligen. Dessutom nalkas prov i fysik nästa onsdag och i kemi nästa fredag. Vill inte.


Nu dör vi ihop.