bastubil

Jag är sämst på att blogga. Kanske för att solen och badandet ute lockar mer än bastun på övervåningen. Funderar ibland på att ta bort bloggen eftersom jag aldrig skriver.. hmm.

Jobbet går bättre nu i alla fall, även om bilen blir bastu på fem minuter. Det är verkligen äckligt varmt i den. Motorn blir grymt varm och det bara väller in värme i hytten. Usch. Men.. idag blev jag klar klockan två, trots annonsbladet och trots att jag körde hela distriktet själv. Börjar få upp farten lite. Måste också tillägga att mina handleder är helt stukade efter att ha delat ut hur många jäkla ellos-kataloger som helst. Extremt tungt. Nu är det bara tre jobbdagar kvar innan tre veckors vila. Blev erbjuden att jobba nästa vecka också men tackade nej eftersom Carl är ledig då. Tralala.

Nu är det dusch sen sova som gäller.

jobb + bad

Jobbet börjar ordna upp sig. Efter chockstarten i måndags har jag de senaste tre dagarna fått hjälp med halva Robertsholm. Behövligt minst sagt. Hjälpen har gjort att jag blivit klar betydligt mycket fortare. Skönt. Fick även tips på hur jag skulle lägga posten för att slippa bläddra så mycket bland breven så nu går det prima prima. Hehe. Dock skulle jag hellre ligga hemma på bryggan än spendera de varmaste timmarna i en skållhet postbil. Menmen. Pengar, ljuva pengar.

I tisdags tog jag premiärdoppet för i år. Malin och Hanna kom hit och joinade efter att vi intagit en smarrig glass på time. Det var 21 grader i vattnet då, och riktigt skönt faktiskt. Sedan hände något för igår när jag kom hem och såg fram emot ett skönt dopp var det helt plötsligt bara 16 grader. Det blev inget badande då. Första gången någonsin jag fegat ur när det gäller bada tror jag.

Idag kom Ida hit en sväng och skulle bada med mig. Då hade temperaturen stigit till ca 17-18 grader i alla fall. Jag tog mig i, men det var inte mer heller. Vad hände med det varma vattnet? Det är ju sommar nu ju.

Imorn är det så sista jobbdagen före helg. Ska bli riktigt skönt med lite ledigt igen. En vecka till jobb, sen semester. Jippi.

Helvetesjobbet?

För tillfället känns mitt jobb som en helvetessyssla utan dess like. Jag körde hela distriktet själv idag och det kan vara det värsta jag gjort någonsin. Spenderade sex timmar non stop i postbilen eftersom jag behövde cirka två timmar längre på mig än vad han jag åkte med förra veckan behövde. Jag är fortfarande förkyld och har sovit asdåligt de senaste nätterna eftersom jag har hostat bort halva nätterna så sex timmar i solgass utan vätska var inte att rekommendera. Plus att Robertsholm är ett helvete att åka i. De andra ställena är hyfsat organiserade, men Robertsholm är ett helvete. Att ha det sist och hålla på och irra där när jag var helt sjukt var fruktansvärt jobbigt. Grät när jag var klar för att jag var så himla trött. I morgon ska jag åka i Robeertsholm först om jag får vilket skulle underlätta extremt mycket. Den värsta missen idag var kanske att jag körde in i en postlåda ganska grovt så det blev ett djupt jack i framskärmen på bilen. Mindre bra.
 
Nu ska jag sova. Ny dag imorgon. Då ska jag ha en kylväska med diverse förtäring med mig. Det går inte att åka så där länge utan att äta något. Jag hinner ju inte få någon lunch. Blä.

Men det är väl som de säger. Jag kommer väl in i det. Det borde inte gå långsammare i alla fall.

sjuk midsommar

Jag är hemma och sjuk på midsommarafton. Roligare kan man ju ha när det är fester överallt. Blä. Jag var såå taggad på den här midsommaren. Det skulle bli bäst i världen ju, med fest och gästis idag och hammarby imorn. Var dock med på grillkväll hemma hos Ida, vilket var mycket trevligt.När de skulle till Gästis sen så åkte jag hem. Jag skippar festen idag för att öka på chanserna att jag kan vara med och cykla till Hammarby. Åååååååååh. Vill inte det här. Förkyld mitt i sommaren. Vilket skämt. 

postmaster

Jobbade idag. Det gick bra. Fick sortera en massa post och sedan åka postbil i fyra timmar. Jag fick inte köra idag utan bara åka med och anstränga hjärnan maximalt för att komma ihåg hur hela distriktet var. Och det var verkligen asstort. Alla villor i Robertsholm, Hammaren, på Bönhusberget och på Västerhöjden samt en massa dravel däremellan. Och jag måste även komma ihåg exakt i vilken ordning jag ska ta gatorna. Det lär nog bli lite irrande trots att posten är ganska genomtänkt sorterat. Plus att bilen är högerstyrd. Plus att bilen är automatväxlad (vilken iofs nog är tur). Så ja alla rikemansungar, om posten är fördröjd i nästa vecka så vet ni vad det beror på. Ehe.

Sommarjobb - igen.

Var till Gävle med Malin idag för att bränna lite studentpengar. Det blev en t-shirt, en kjol och två par leggins från H&M samt en klänning från gina. Klänningen ser ut som en glass. Den är orange, rosa och svart och jag kommer vilja äta upp den. Hehe.

Det bästa av allt var dock att de ringde mig från posten och erbjöd tre veckors sommarjobb. Skål på den. Bäst i världen. Jag börjar imorgon och ska jobba i två veckor nu och sen också vecka 31. Återigen har jag ingen koll på lön, men nu kan det i alla fall inte vara något jäkla hittepå. Jag är glaaaaad. Pengar.

Åkte tåg till Torsåker sen. Det var intressant. Konduktören tyckte att jag skulle betala vuxenbiljett. När jag sen frågade vart gränsen för vuxen gick sa han att det var dagen då man fyllde 26. Eheheheh. Även att jag fick legitimera mig och jäklas för att få åka som ungdom. Ska jag vara stolt eller förolämpad?

Imorgon ska jag jobba. Jihoo.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!














Secret stuff



Grupprumsstädningen fick konsekvenser för vissa

Studentbal

Slänger in några bilder från balen. Har tyvärr väldigt dåligt med bilder på andra än mig själv. Hehe












Balen var jättefin. Alla var extremt fina och det var hur roligt som helst.


balförberedelser

Ikväll är det bal och allting är fixat med skolan så nu är det bara att njuta. Men jag är asigt jävla nervös just nu. Carl och jag provade våra outfits i går och vi är jättefina. Så roligt. Alla kommer att vara så himla fina. Jag hoppas även på vädret även om det ser väldigt igengrått ut just nu. Igårkväll lovade yr.no uppehåll klockan 18-20 så hoppet lever än. 

Stress. Nu blir det duschen, sen nagelfix, sen hofors för frisyrfixning. Halv fem blir vi hämtade med snyggbilen. Jag längtar. Tihi.  

helg

Fredagen var bessemer och bessemer var skit. Bessemer är totalt överskattat, men jag jade bästa Malin med mig så det var bra ändå. När vi kom ut var det enbart fjortisar och pensionärer ute så vi tröttnade aningen för snabbt. Då åt vi langos, smaskens. Och när vi trodde att vi hittade folk att hänga med så försvann de åt alla möjliga håll. Så dågick vi hem.
 
Lördagen var först fixning av det sönderkörda däcket, sen bessemerstjärnorna och sen picnic med en hel drös människor bredvid rondellen vid time. Det var trevligt. Stack sedan in till Sandviken på cruising med förhoppningen att få åka raggarbil. Det fick jag inte, men jag fick se en hel hoper as-snygga bilar igen. Nattmat på McDonald's innan vi åkte hem och sov halv tre.

Söndagen var först en shopping-dag. Älsk och jag var till Valbo och fixade hans skjorta till balen. Så nu har vi allt. Nu är det bara att hoppas på att det inte ös-regnar vilket prognoserna taar för. Det skulle vara fruktansvärt jobbigt och drygt och jag skulle tycka grymt synd om mig själv och alla andra då. När jag kom hem från Valbo skrev jag engelskan och skickade in den. Måste säga att jag inte var så effektiv från början. Satt uppe till halv ett innan den blev klar.

Och idag har jag haft mitt sista matteprov. Skolan klar. Så det är väl som de säger. Det är bara festan kvar.