bloggbrist

Fattigt bloggande här.

Spännande vecka förra veckan med förton exkursioner bland annat. Började i tisdags med att åka till Holmen Paper i Hallstavik och efter det blev det en tur till kärnkraftverket i Forsmark och sist klättrande på stenar efter en geolog på Väddö ute vid kusten. Spännande.

Helgen var också mysig, om vi räknar bort matteduggan. Sanna och jag hade lite inflyttningsfest i vår lägenhet på lördagen. Älsklingen och bästa Hoforsbrudarna Malin och Hanna var här samt en hög av Sannas kompisar. Jag själv lyckades ganska dåligt med mina invites, med 3 av 8. Men det var roligt ändå.

Älskling sov kvar här hos mig i storstan och vi hade en väldigt mysig söndag. Först var vi och brunchade på V-dala med Malin och Hanna, sen knallade vi lite på stan och kvällen avslutades senare med Bio. Vi såg flickan som lekte med elden. Den var bra, fast inte riktigt i samma klass som män som hatar kvinnor. 

Igår var jag och tränade på friskis för första gången. Blev något slags styrkejympa. Det var roligt olch jag har lite träningsvärk idag.

Nu ska jag gå och göra lunchmackor till morgondagens exkursion, sedan blir det ringa älsk och sen sova.

Puss 

Sara <3 Cykelverkstad

Vet inte om jag nämnde här att jag pajade min cykel i fredags, var tvungen att lämna in den på reparation och fick domen att det skulle kosta 700 spänn (dock inte farbror Spänn utan andra spänn) att laga den. Det var när jag rullade ner för Pollaxbacken som någonting hände och det helt plötsligt inte gick att låta bli att trampa. Alltså, tramporna rörde sig framåt även om jag bara rullade. Var riktigt deperimerad där ett tag och förbannade den där jäkla cykeln hela helgen. Jag skulle ju bli tvungen att laga den eftersom den inte ens är min utan en cykel som jag bara lånat tills vidare.. Meeeeen..... Imorse när jag kom till cykelreparatören och skulle hämta min räcer visade det sig att den lagat sig själv över helgen. Happeeeee Norrland. De hade bara sprayat något jox på den och sedan hade knasfelet åtgärdat sig själv utan att de behövde byta den där delen som skulle ruinera mig. Så Bäst. Ska fira genom att göra av med de där700 (fast bara 500) på en overall istället så att jag blir lika-kool-som-alla-stora och också får gå på overallsfester. Tihi.

Nu duschen. Imorn blir det exkursion till Holmen Paper. Spännande. Hejs.

ingenting

Tjoow!!

Har inte riktigt haft tid att blogga i helgen. Späckad hemmahelg = mys.

Blev hämtad i Gävle av en fräsig röd sportbil. Älsk har bytt bort sin mazda6 mot en rx8. Inte så illa. Den är jättefin och går jättefort. G-kraftschock när han accelererade ut på motorvägen. Häftigt. Vi åkte hem till mor och far och käkade lite innan jag åkte vidare till Hofors (i en inte alls lika fräsig volvo v50) och hade lite te-terapi med bästaste Malin&Hanna. Det var ju bra eftersom jag vill lära mig att dricka te, inte var det lika äckligt som det brukar vara heller. Det tar sig. Vi satt runt köksbordet hemma hos Malin och pratade skit halva natten innan jag åkte hem och sov med älsk = mys.

Lördagen spenderades i skogen (?). Faktiskt. Vi plockade trattkantareller. En hel kasse var. Inte heller så illa. Det är mysigt att vara i skogen, dock var det inte riktigt lika mysigt att rensa svampen sen. Vi kanske hann med en tredjedel igår, resten överlåts till mor. Ehe. På kvällen åkte vi till time och hyrde film. Två av de nya Wallander-filmerna. De var riktigt bra, enda missen var att Kalles dvd fick något syndrom och började spela upp kapitlen i fel ordning på den ena skivan. Vi satt båda två och var helt förvirrade för att vi inte fick något sammanhang i filmen innan vi förstod vad det var för fel. Först på tredje omstartsförsöket gick det bra (när vi redan sett 45 minuter av filmen i helt random ordning).

Idag har jag hälsat på i simhallen och tittat på Gästrikeserien. Roligt. Saknar simningen, verkligen. Har tänkt (observera, tänkt) att jag ska kontakta Upsala simsällskap och se om de har någon motionsgrupp som jag kan ansluta mig till, men det blir aldrig av. Hinner inte. Matten dödar mig.

Nu ska jag packa upp lite väskor, göra en matlåda och sedan dyka djupt i matteträsket.

Peace.   

Nationsrunda

Igår var det nationsrunda. Kanske det roligaste jag gjort, någonsin. Kanske. Vi besökte 9 av de 13 nationerna och jag tror det slank med en cider på alla utom två. Kanske bästa dimman hittills. En egenskap jag gillar hos mig själv + alkohol är att jag vågar snacka med folk. Hur mycket roligare blir det inte då liksom? En egenskap som kanske är lite mer enerverande för folk i min omgivning är att jag, istället för att bara stå och iaktta, snackar konstant. Skavsår i öronen är inte helt ovanligt sådana gånger. Något som jag dock stör mig på är att jag ständigt flikar in i folks konversationer, även om jag inte varit med från början och egentligen inte alls vet vad de pratar om. Även om de inte alls pratar med mig och om något som jag egentligen inte alls har med att göra. Värsta exemplet på det var så pinsamt att det tänker jag inte ens nämna, officiellt har jag glömt det. 

Men.. mycket skojigt var att vi fick en lång lista med uppdrag att utföra. 

W:s nationsrunda - uppdragen


(/) Starta allsång (jag försökte, men ingen sjöng med)
() Säg att bartendern är snygg (jag tänkte göra't på sista stället, men det failade eftersom det var en brud)
(x) Krama tre okända (hej, jag känner inte dig, kan jag få en kram?)
(x) Få någons telefonnummer (passade även på att haffa numret av ett av de okända kramoffren)
() Pussa någon (inte okej)
(x) Dansa sitt års reccedans (dock till mobil-musik utanför nation)
(x) Sjunga reccelåt med rörelser (det är väldigt fräsigt att va recce..)
() Förklara för nationspersonalen varför W är bäst (vet inte om jag vet det själv ännu..)
() Lär ut en midsommarsång till en utbytesstudent (heard about the tree little frogs? njääe.. inte ens på fyllan)
(x) Byt kläder med någon (Pia och jag bytte jackor ett tag.. framgick inte hur mycket kläder som skulle bytas)
(x) Skrik lejonkungsvrålet på nation (den där i början, ni vet, Mwaaaaah.. osv)
() Skaffa leverpastej och smörgåsgurka (aningen over kill kanske)
(/) Plocka disk på nation (gav mitt glas till nationspersonal, räknas det?)
() Utmana någon på riverdance (dömt att misslyckas)
() Slå highscore på en spelautomat på nation (nääh..)
() Fråga okänd om vägen till Antananarivo (antan.. vad? kan inte ens uttala't)
(x) Fråga okänd om vägen till vattenhålet (vi hade madagaskar-tema)
(x) Sitt under bordet på nation (bildbevis)
(x) Hitta någon som känner Dr. Livingstone (min under-bordet-mate gick i samma klass som honom)
() Beställ in en sill (varför..?)
(x) Vinn en kluns mot okänd (klunsade med en tjej i toakön om vem som skulle få gå först, vann såklart.)
(x) Starta en friktionsring (tjaaa.. varannan person böjer sig ned samtidigt)
(x) Predika om miljöförstöring (Fejkreccen Love/Anders och jag konstaterade att världen skulle bli mycket varmare om det inte fanns glass. Alltså glass är bra, glass motverkar den globala uppvärmningen)
() Hävda att palt är bästa maten (ingen åsikt i frågan)
() Hitta någon med rosa strumpor (den som söker skola finna, jag fann ej)
() Fråga om DJ:n har Mozarts senaste symfoni (Pub älikamä ingen DJ)
() Svalka dig med en kokosnöt (vart skulle jag få den ifrån)
() Kör ett lastfartyg på grund (folk mördade pappersbåtar i varandras glas, men jag kan inte vika en pappersbåt)
(x) Reparera ett flygplan (däremot kan jag vika ett hyfsat fult pappersplan som jag kan knöla ihop och sen laga)
() Insistera på att du ska kallas kapten (inte riktigt rätt mood för det)
() Ta en bild på dig och personal på alla nationer (har ingen kamera, har tappat bort fukking-jävla-laddaren till min lilla kamera)
(x) Klappa domkyrkan (till och med krama den)
(x) Gå över tre broar (över till Gotlands, tillbaka från Gotlands och på vägen hem)
(x) Undersök konstruktionen på en stol (bara att titta under.. eller?)
() Fråga om personalen på nation har lågenergilampor (faktum är att jag inte ens såg den här punkten på listan.. fail)
() Skaffa manbag (vad..?)
()Ta kort på dig och en mormor (hej, är du mormor?.. nääe, känns förolämpande om man skulle råka fråga någon på typ 25)

Antal utförda: 17/37

Tycker personligen att jag skötte mig helt okej på den punkten.


induktionsbevis

Induktionsbevis är ett helvete
Induktionsbevis är ett helvete
Induktionsbevis är ett helvete
Induktionsbevis är ett helvete


Induktionsbevis är ett helvete


...

Då var man tillbaka i Uppsala igen då. Sedan jag kom hit, vid åttatiden, har jag suttit med den jävla matteboken framför näsan och förenklat uttryck. Laddar till tusen inför en dubbel omgång med speedy speedy imorn. Två matteföreläsningar = kärlek? Nä.

Därför var det överdrivet skönt att vara hemma i helgen. Skita i matte och ballast och mineraler och bara pussa på älsk och chilla istället. Bäst. Bäst i världen. Jag hatar att jag bara hinner vara hemma i två dygn. Jag får världens separationsångest och blir ett sentimentalt elände när jag måste åka tillbaka hit. Inte för att jag inte trivs här utan för att det är så helvetesjobbigt att åka ifrån honom. Sara hjärta Kalle. Sara vill vara hos Kalle. Inte ensam i Uppsala. 

Under mina två hemmadygn hann jag med en sväng hem till Emma också och blev halvt uppäten av hennes lillehund. Emma&Ida&Sofie skulle till Lobby och jag hade kunnat vara med men jag nöjde mig med att titta förbi på deras förfest. Trevligt.

Nu är det väl sovtime.


hemma igen

Jobbig fredag. Hatar att gå 8-17, är rätt död efter det. Idag var det en omgång ballast på förmiddagen som gällde. Igen. Komiskt nog ganska exakt samma sak som sist, men möjligtvis lite extra utfyllnadssnack. Det kändes dock bra. Jag kände att det inte spelade någon roll att jag var totalt ofokuserad sista hälften. Tror inte jag antecknade en enda bokstav den sista fjärdedelen av föreläsningen. Det är obehagligt på riktigt att se och höra en person stå och prata, men ändå inte förstå vad han säger. Det blir bara som bakgrundsmummel. Jag ser munrörelser och hör ljud men ingenting går in för att jag sitter och tänker på andra saker. Jag borde verkligen börja titta igenom mina anteckningar och försöka strukturera. Det där med att börja i tid har väl aldrig riktigt varit min starka sida. Det brukar gå ändå. Men frågan är om det gör det nu, det känns som om vi hamnat på en liten annan nivå. Inser att jag inte kommer att bli tjatad på längre.

Eftermiddagen bestod av matteföreläsning med den sjukt speedade tjommen. Han är helt otrolig. Det är som om han planerat sin föreläsning genom att räkna ut hur mycket han maximalt hinner skriva om han verkligen skriver allt vad han orkar hela tiden. Det går så sjukt snabbt. Inte en chans att man hinner försöka fundera över vad han egentligen gör, det är bara att skriva så att pennan glöder. Det riktigt roliga är att han ändå hinner springa fram och tillbaka över golvet, sprida ut sitt föreläsningsstöd över hela bordet, återsamla sitt föreläsningsstöd, dricka kaffe, dricka vatten, springa lite mer, sudda, prata... Ställer någon en fråga blir han sur, det är som om han inte har det med i kalkylen och inte hinner med allt om folk frågar saker, då måste han dra över på tiden. Jag blir nervös på honom. Stressad. På riktigt. Men nu har jag i alla fall inhandlat startboken i matematik, i vilken det står på svenska. Det är bra.

Sista två timmarna var det datalabb. Trodde att det skulle gå jättefort, men det var ganska krångligt. Bäst i världen var dock att jag blev klar med den på lektionstid, skickade in den två minuter i fem. Jag hade verkligen inte tid att sitta över eftersom mitt tåg gick sex och jag hade ingen lust att släpa efter med datalabben också. Cyklade hem i 720km/h, sparkade in cykeln i källaren, rafsade ihop lite prylar och gick till tåget. Det var ungefär det jag hann med.

Nu sitter jag hemma hos mor & far och väntar på att älsk ska komma hit och mysa med mig. Som en liten parentes hade vi 16 månader igår <3

R.U.P.P

Jag tror att jag redan är på väg in i väggen. Liksom var, jag frågar bara VAR, finns ljuset i tunneln när man pluggar matte i fyra timmar (FYRA TIMMAR!!) och ändå knappt hinner med hälften av det man ska? Fast det var rätt trevligt egentligen. Trevligt att äntligen känna att man fattade något, om så bara en liten del. Igår var jag riktigt depreimerad. Vår lektionslärare och vår sjukt speedade föreläsare gick igenom samma tal. Och jag fattade ingenting ändå. Jag hade nästan förstått lärarens genomgång, men när föreläsaren drog en helt sjukt rörig variant blev allt bara förvirrat. Men pluggkompisar är riktigt trevligt. Amanda och jag satt i Ångströmcafeterian och funderade över det där talet, och plötsligt fattade vi. Vi lyckades även med resten av talen vi skulle göra i Calculus innan vi gick till Uthgård och hade mattestuga med resten av vår klass. Det blev totalt sex timmar matte idag, och jag har som sagt ändå inte gjort alla uppgifter jag förväntas göra. Imorgon ska jag köpa den andra matteboken vi förväntas äga, och sedan får jag ägna tågresan hem till diverse matteplugg. 

Igår var det festligt däremot. När vi slutade vid fem träffades vi på gräsmattan på Pollax och hade lite förfest innan vi gick till Uthgård på R.U.P.P (RecceUppdragsPresentationsPuben). Tyvärr missade jag när min rondellfestgrupp gjorde vår plansch, men den var riktigt fräsig. Vi satt där och chillade med chili con carne och cider och såg en underbar film från uppdragsgenomförandet. Hur bra som helst, tyvärr var det ingenting med från vårt uppdrag med. När uppdragsfilmen var slut var det i princip bara folk från W1B, partyklassen av alla, som stannade kvar. Det blev då lite helfestligt kind of congaline-dans med Rekå-folket till divesre julsånger. Skrattade så jag grät (nästan). Efter det drog vi till Göteborgs och skakade rumpa. KUL. Tyvärr skulle ett liveband spela vid halv tolv. Då blev det tråkigt. Då gick jag hem. Men.. asbra kväll.

Ballast

Då har man överlevt den första Rekå-fria dagen i uppsalaland. Helt sjukt lång kändes den, och tom. Sara <3 Rekå. Jättemycket. Meeen. Nu är Sara-reccen ingen recce längre, så nu måste det gå ändå. Började dagen med fyra timmar föreläsning om ballast (typ berg&sten&grus&lera) på geocentrum. Helt sjukt jobbigt. Måste försöka ställa om min hjärna så att den pallar att fokusera på samma sak längre än en, max två timmar. Svårt. Tror att det egentligen är läge att försöka följa upp föreläsningarna en aning och försöka förstå vad det är de stått och surrat om.  

Men. Istället har jag roat mig med diverse kockande. Avancerat. Smällde ihop some kind of pasta med currykycklingsås till morgondagens matlåda. Hoppas att det går att äta. Gjorde även en läcker köttbulle&äggmacka eftersom det inte är ekonomiskt hållbart att köpa mackor i skolan. Mhm.

Tänkte ju som sagt att jag skulle vara duktig och följa upp föreläsningarna genom att söka efter både ballast och mineraler på internet.. men... internet leder allt som oftast till att man gör diverse andra saker. Letar upp klassen på facebook till exempel. Intressant.

Nu ska jag snart sova. Länge. Börjar inte förrän 10,15 imorn, men det skulle vara enormt skönt att sova länge. Länge.

God natt.

Finaldag och hemmahelg

Finaldagen var underbar. Hur bra som helst. Det var roligt och det var sorgligt. Jag skrattade och grät om vart annat. Skrattade för att det var en underbar avslutning på mitt livs överlägset bästa veckor och grät för att det var just slutet. Nu finns det inget Rekå mer. Inga isbrytande rymdfilurer som kommer och leker lekar. Inget kramtält med fadderkå dit man kan gå med sina dumma frågor och ingen Paula som sprider glädje i klassen.

Jag hade häftigaste tjejen i min klass. Paula. Hon hade blått hår, var enormt utåtriktad, pratade med alla och fick alla att prata med varandra. Men hon var inte på riktigt, hon var fejkrecce, en av de "månar" som hade i uppgift att göra just ovanstående. Jag diggade henne extremt mycket och blev riktigt ledsen den dagen jag fattade att hon inte skulle gå i min klass. Fejkreccarna blev mer och mer extrema för varje dag, de hade roller som de gick mer och mer in i, så det dröjde inte enda till finaldagen innan vi fattade. Paula skulle vara Plupp. Det började mer blått hår och grova skor, gick över till enbart bruna kläder och röd halsduk, för att senare i eskalera i både näverkont, träkåsa med lingondricka, blåbärskorg, renfäll och en cykel pimpad med horn och bjällra. Och namnet Paula Luup skulle leda till plupp. Andra fejkreccar var exempelvis Love Fredriksson som Hippie (peace&love), Ally D Porton som Dolly Parton, Stellan Kämpe som Kenny Starfighter (stella = stjärna = star), Mark Rock som Ingemar Stenmark, Hanna Lulu som hawaiibrud och Li Tivót som tivolibrud. Ett jättebra koncept, men ändå sorgligt. Jag kommer sakna Paula, eller Hanna som hon egentligen hette. 

Åter till finaldagen. Vi började med att cykla till fyrispark, hur långt som helst, och efter det bussades vi ut till högarna i gamla uppsala. Avslutningen där var riktigt maffig. Efter att alla fikat och dansat reccedansen tillsammans fick vi lägga våra samveten i en skattkista och sedan sätta oss i en slänt ner mot vattnet. När vi satt där kom Rekå in på led och jag tänkte att de bara skulle typ kliva i en båt och sedan försvinna, men vi ficxk se dem ta av sig cape och glasögon och sedan le. Det var häftigt vilken stor skillnad ett leende och ett par ögon gjorde med ett ansikte.

Finalgasquen var mycket trevlig den med. Jag hade mycket trevligt sällskap vid bordet så middagen gick hur fort som helst. På släppet sedan fick vi chansen att prata med Rekå civilt. Det var verkligen jätteskönt. Roligast av allt var att prata med Mija, som var Binär, och få reda på att hon hittat min blogg av en ren slump och inte sökt upp den för att kunna konfrontera mig mer saker (som de som ringde hem till föräldrar gorde), utan att hon hittat den och läst i den av eget intresse. Hoppas att du fortsätter.

Finalgasquen höll igång ända till fyra på morgonen. Jag höll igång ända till fyra på morgonen. Det var ett väldigt intressant faktum att jag skulle åka med ett tåg tjugo över åtta. Kom hem tio i fem, klev upp sju. Jippie.

Nu har jag varit hemma hos mor och far över helgen. Det var väldigt skönt att komma hem och andas lite en bit bort från storstadsstressen. Det var också väldigt skönt att få mysa med kärleken samt träffa bästa hoforsbrudarna igen. Malin och Hanna var här och fikade en sväng med mig igår och på kvällen blev det en standard torsåkerwalking med Ida. Trevligt.

Jag hade inga lektioner eller föreläsningar idag så jag kommer inte åka tillbaka till Uppsala förrän ikväll. Det var väldigt skönt att få en extra dag hemma eftersom jag inte kunde åka hit redan i fredags.

Snart kommer älsk hit, han har lovat att skjutsa mig till Gävle ikväll.

Peace.



Avslutar med en bild på mig och Fröken Fi från när vi lekte "tre små loppor sitter i ett hår", hittad på recce.se


regnregnregn

D-R-Ä-N-K-T!!!!

Seriöst. Har aldrig varit så blöt i hela mitt liv. Eller jo, kanske, men det var verklgien ett helvete, ett riktigt jävla blött helvete att cykla hem. Sista tältdagen blev skit. Opepp var bara förnamnet. Regnfan. Jag som skulle dansa reccedansen och allt. Det enda jag gjorde var att trängas i samvetescentralen och ta riktigt jäkla god tid på mig att tillverka ett nytt samvete. Det första gjorde jag frivilligt flärpen åt fel håll på bara för att få göra ett nytt. Bara för att det var sjukt blött utanför och bara för att jag inte fick plats i tältet för att alla andra var där. När jag var klar påpekade jag att jag minsann lagt ner hela min själ i det där samvetet och fick två idolbilder av Tant Spons som belöning. Gött.

Nu ska jag packa finalgasquekläder, duscha och sova.

SLU-besök

Det var faktiskt rätt nice igår. Jag tror att jag blev mer danstaggad än jag varit på hela veckan, trots att jag var helt nykter och egentligen inte alls pepp på att cykla ut till SLU överhuvudtaget. Det var kanske Red Bull-äcklet som gjorde't. De delade ut gratis Red Bull på SLU och jag var törstig, så fine. Minuset var att det låg sjukt avsides. Det kändes ungefär som att cykla till maljmärn, fast plant och inte riktigt lika långt. Jag kommer vilja dö när jag måste cykla ut dit och ha lektioner sen. Först kom ingenting, sen kom ingenting och sen kom SLU. 

Måste säga att deras mottagningskommitteér sög på riktigt om man jämför med våra. Vi har Rekå och fadderkå, enhetligt och bra. De hade någon sorts släkt, typ en moster och en mamma och en massa annat löst folk samt en hel hög med helt random utklätt folk, typ en älg och en officier och en bikinibrud och en transa och en prinsessa och allt vad det var. Blev bara störd, det var så fult. Deras kårhus var dock väldigt mysigt och det var bra musik. Efter någon timme cyklade vi dock tillbaka till pollax och gick till tältet istället. 

Idag har jag varit på en fyra timmar föreläsning på EBC. Efter fyra timmars sömn var det inte jättelätt att hålla sig vaken när en mummelman med stundtals lite halvtaskigt uttal står och pratar om mineraler. Tappade bort mig i antecknandet cirka 1800 gånger. Efter två timmar skulle vi se en film på engelska om jordens inre. Skojar inte om minst halva klassen stundtals satt och nickade till. Fick inte mycket sammahang av det där. 

Efter föreläsningen var det lunchföredrag. Sveriges ingenjörer. Föredraget bestodd mestadels av ett quiz där man skulle svara på frågor genom att hålla upp en skylt med ja på ena sidan och nej på andra. Och gissa vad. JAG VANN! Wooh. Fick Christer Fuglesangs bok "människan i rymden" som pris. Festligt.

Vi slutade efter lunchföredraget, så nu har jag chillat fram tills nu. Har bland annat pillat lite medbilderna från efterfesten som jag ska skicka iväg till Tant [tae:sk].

Ikväll blir det myspizza med klassen och sen sista tältet. Skoj.    

Klassfest, tältfest och efterfest

AAAAAAAAAAAAAH!! Rekå läser min blogg. Självklart egentligen eftersom de ser allt, hör allt och vet allt. Men ändå. Fräsigt. Fick en kommentar från Direktören, genom Binär, på förra inlägget. Wooh.

Ehm. Igår köade jag, och resten av min klass, hela dagen för biljetter till finalgasquen. Och vi fick biljetter. Phew. Hade kännts mindre bra att inte få det eftersom jag engagerat mämz i att skicka hit en klänning i acceptabel längd (nästan) och granntanten i att köra hit skor med täckt tå. Så med accepterad utstyrsel är det klart man ska gå på gask. Och jag ska komma ihåg sångboken den gången, efter två fail.

För vi hade klassfest igår, och fick äntligen lära oss den superfräsiga reccedansen. Men när det sedan kom till sittning hade jag såklart ingen sångbok med mig. Damn. Och på tal om sittande så failade jag det också. Satte mig för tidigt (tänkte inte på att jag ännu inte är varken teknolog eller naturvetare utan bara recce) så en nitisk Tant Spons röck mitt samvete. Jag som hade så mycket fina poöng. Godispoäng och allt möjligt åt skogen. Blä. Men när jag sedan tillverkade ett nytt samvete fick jag tillbaka alla mina poäng av Krimskrams, bara för att jag är bäst som går WB.

Efter klassfesten var det tältet som gällde där jag och min uppdragsgrupp rännde runt och fixade enför den ultimata rondellefterfeten. Rekå var bäst och hjälpte oss med allt. Krimskrams lånade ut stereo, Fix grejade sladd, Köx grejade grill och kol och Tant [tæ:sk] lånade ut megafon så att vi kunde gå runt och promota. Efterfesten blev faktiskt riktigt lyckad, minus att tillgången på grillad korv inte riktigt stämde överens med efterfrågan. Korven tog slut på cirka tio minuter, eftersom vi bara fått handla för 200 såräckte det inte tillså jättemycket. Men det var bra ändå. Reccedans i rondellen är inte fel.

Ikväll är det något tjossan på SLU så snart ska jag iväg igen. Ska bara äta något först.

Hejs.