Nyårshelg

Heej

Det verkar som om mitt nyårslöfte om en upplivad blogg med minst ett inlägg om dagen sprack på en gång. Meeen gott folk.. saken är den att jag för cirka en kvart sedan klev in genom dörren i hem ljuva hem för första gången sedan dagen före nyår. I princip. På nyårsafton var jag hemma i en timme och hann bara duscha och packa allt jag skulle ha med mig till Ida. Igår var jag hemma i tio minuter och hann bara byta byxor. Annars har jag bara varit på fest och med min älskling hela tiden. Bäst.

Nyår var bra. Mycket bra. Först dekorerande och matlagande och fixande i tre timmar sedan fest med god mat, singstar, buzz och trevligt folk. Jag fick fira tolvslaget med min kärlek också. Han och Tobias kom vid elva, trots att de inte hade kavaj, och det var bäst. Bäst. BÄST. Vi hann med lite "jag har aldrig" innan det var dags att skåla framför Jan Malmsjö på TV och sedan gå ut. Det var kanske mysigast av allt att stå där och kramas med sötast av alla och titta på fyrverkerier efter tolvslaget. Och champagne var kanske det äckligaste jag någonsin försökt dricka. Bläh. Men tack för att jag fick smaka i alla fall. Vi var kvar hos Ida till halv tre innan vi gick hem till Carl och sov.

Nyårsdagen var slappast av alla dagar. Vi vaknade strax efter nio men låg kvar och slappade runt till tolv. Sen blev det rejäl frukost sen långbad i badkar sen bakispizza på gästis med Tobias, Lök och Dennis sen buzz och två gånger film med Tobias och sen var dagen slut.

Idag har vi varit duktiga och kört ved. När vi hade vaknat till och kommit igång vid tvåtiden sådär. Hehe. Vid fyra var vi klara och då åkte vi till time och lämnade tillbaka film. Nu är jag hemma på kort mellanlandning innan älskling och jag ska åka till Gävle och gå på bio ikväll. Vi ska se Allt flyter. Hoppas den är bra.

Ajöss.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback