sjukern

Vilken CP-helg det blev. Jag är och har varit dunderförkyld och har legat i soffan helt däckad precis hela tiden. Så kul. Seriöst. Jag har kollat på skidskytte, konståkning, mer skidskytte, mer konståkning, ishockey, handboll, fotboll, isdans, bara sport, bara sport, bara massor utav sport. tralalalala. Det finns roligare saker att göra. Kände i alla fall att det var en himla tur att jag inte skulle upp och göra högskoleprovet i lördags, inte en chans att jag hade orkat med det.

Fredag kväll låg jag däckad hemma hos kärleken och kollade på let's dance. Det var mysigt, och bra som fan att Magnus vann. Första gången jag röstade faktiskt. Tjoho. Efter Let's dance åkte jag hem och sov eftersom Carl skulle upp tidigt och ut och fiska på lördagen och mamma behövde få hem bilen så att hon skulle kunna åka till simhallen. Vansinnigt dum som jag är lämnade jag, snörvel och nysningar till trots, sängvärmen tidigt som fan och åkte till simhallen jag med. Pucko. Skulle ha sovit istället. Men.. Det var skönt att simma lite. Kloret rensade näsan rätt bra och bubbelpoolen är inte helt fel den heller. När jag kom hem ägnade jag mig åt överst nämnda aktiviteter. Sen på kvällen var det ju då Earth Hour. Jag tror att det bara var vi häromkring som släckte, så det var ju lite tråkigt. Jag lämnade i alla fall soffan för en stund då och dängde dit mor och far på TP, jag är braa. Vid elva någon gång kom älskling och då däckade. Tjoho.

Nu är jag hemma från skolan och väntar på att Anders ska maila mig en fysikdiagnos. Det verkar dock inte ske. Prov på onsdag är det och det skulle ju kännas bra om jag kunde göra diagnosen idag. Men men.. 


...

Heeej..


Carl var ledig idag så han kunde skjutsa mig till skolan imorse. Därför fick jag sova ända till SJU!! Tralala. Så himla skönt, och jag blir avis på tätortsbefolkningen som aldrig någonsin behöver kliva upp tidigare än så. 

När jag slutade kom Carl och hämtade mig så jag visade honom lite av skolan. Sen åkte vi hem till hans bror och pratade lite och säkrade både bil och chaufför till balen. Tack Anders :)

Nu är det snart final i Let's Dance så det blir att åka till Torsåker och kolla på det med älsk. Sen ska jag kliva ner i badkaret och ligga där i värmen och tycka synd om mig själv eftersom jag har blivit attans förkyld. 

Det lutar väl även åt att det inte blir någon combat imorn utan hoforshallen och bubbelpoolen och slappsimning istället. Det är inte fel det heller.

Tjing.


permanent

Saras visdomsord till omgivningen:

SKRIV ALDRIG PÅ WHITEBOARDTAVLA MED PERMANENTPENNA!!

Fan, att man ska behöva läsa på pennjäveln också. Frågar jag efter en whiteboardpenna vill jag väl ha en whiteboardpenna också.

Jag hade kunnat få övernatta på hoforshallen om inte T hittat fönsterputs :)

Nu ska jag läsa, sen sova.

Peace.

benspark.

Gårdagskvällen stavades S-I-M-N-I-N-G

Bra som fan. 1500m ben och bortglömd stretch känns i baklår och vader idag. Men, det känns bra. 

Ikväll ska mina päron på konsert. Sitter som bäst och funderar vad jag ska hitta på när jag har huset för mig själv. Heheh. 

Snart blir det en omgång på träningsbollen i alla fall.

Peace.  

core

Det blev sorgligt nog ingen filmkväll igår. Det hade varit nice, men men. Älskling och jag låg och väntade på att Lök skulle höra av sig och lyckades somna. Klockan var strax efter tio. Men skönt var det i alla fall, med tanke på att jag sovit fyra timmar natten före. När jag vaknade klockan sju hade fortfarande ingen Lök hört av sig. Hehe. När jag vaknade nästa gång, halv tio, hade jag sovit i elva och en halv timme. Så naiz.

Det märktes att vi var uppe mycket tidigare än vanlig idag. Vi skulle åka till affärn och köpa juice (eftersom jag är så jävla duktig och har slutat dricka mjölk/oboy) men tvingades konstatera att de inte öppnat än. Hah.

Efter det fick den potentiellt blivande miljöingenjören en tillfällig svacka och lurade med sig sin pojk ut på bilfärd i cirka två timmar. Tror vi åkte runt större delen av Gästrikland. Hoppsan.

Jag tänkte träna Core ikväll. Mest för att få tips med övningar som jag kan köra på min träningsboll. Nu visade det sig självklart att träningen är inställd idag. Attans. Jag får väl se om jag tränar lite själv istället då. Jo, det ska ske. Mission: Mage var det ju.

Nu ska jag försöka skriva klar min miljöpolitikrapport och sedan blir det väl träning, dusch och film eller något.

Puss

träningsboll

Hohoh.. Igår var det nostalgikväll med Hanna och Malin. Överdrivet trevligt verkligen. Vilka minnen vi har. Sådant som en gång i välden dokumenterades i dagboken på lunarstorn eller i en mapp i Malins dator, men som nu är borta och begravet för allmänheten för all framtid. Det är snart fyra år sedan vi psykade runt som värst nu skulle vi ju kunna skriva memoarer. The Best Of. Ni är bäst <3

Idag var jag upp tidigt som fan. Klockan ringde halv åtta. Åkte med mor upp till simhallen och satt där i 45 minuter innan jag skulle gå och träna. Bodycombat 39 är bäst. Aha. Så jävla kul, och jobbigt. 

Hemma halv tolv, då dusch och mat och sen Valbo med mämz. Jag skulle kolla efter skor till balen och jag måste påstå att jag hittade ett par som var helt okej. Kanske har dem på studentkryssningen med så att jag får gå in dem lite. Besöker resulterade även i en randig övertight klänning, en t-shirt och en gymboll. Mission Mage börjar nu. Minst en kvart om dagen på träningsbollen och jag kanske kan få bort fläsket på höfterna och den onödigt slappa magen.. Jäpp.

Och det ryktades om filmkväll hos Mr Lök ikväll. Tjoho. Längesen.   

syo

Och jag glömde..
 
Jag bokade möte med syon idag. På torsdag ska hon hjälpa mig med min högskoleansökan.

Scary jävla shit.

Men det är bra att slippa göra det själv i alla fall.

revisorsuppleant.

Hmm.. Årsmötet igår var faktiskt riktigt skojfriskt. Jag fick veta att jag blivit omvald till revisorsuppleant. För det första; revisor. Jag kan inte ett jävla skit om ekonomi och budgetar och räkenskaper och fan och hans mormor och allt vad det var. För det andra; ordet ovald smög sig in i bilden. Jag har alltså varit revisorsuppleant i ett år utan att veta om det, och jag blev tillsatt på ett möte som jag inte ens var på. Det är fruktansvärt intressant tycker jag. Men, eftersom det tydligen gick att vara revisorsuppleant utan att ens veta om det så var det nog inte en så betungande uppgift. Men, en principsak som det så fint heter. Bara jag slipper kolla någon budget så är det väl lugnt.

Sen så provade jag då på Bodypump 69. Aha. Personligen måste jag meddela att jag är missnöjd med musiken. Men, det måste ha tagit på rätt bra ändå med tanke på att jag har tränigsvärk i rygg, axlar och insida lår. Jag hyser något slagt hatkärlek till Bodypump som jag inte riktigt kan förklara. Bäst på att maska är jag i alla fall. Imorn ska jag kötta Bodycombat, och försöka att inte vara lika disträ som jag var i onsdags. Då hängde jag verkligen inte med på någonting, bara stog där och fattade inte vad jag gjorde.

Idag hade vi estetisk verksamhet och påbörjade något slags drama session. Vi lekte lekar i tre timmar. Ganska slappt faktiskt.

Nu ska jag städa, sen kommer HannieHannie. :)

sovmorgon

Hej hopp..

Jag tog mig en välbehövlig sleeptime imorse. Eget arbete på miljöpolitiken var det och jag orkade inte åka till skolan och göra ingenting. Faktum var att jag inte orkade åka dit för att ha matte heller, bad girl. Men.. Jag var i alla fall duktig och klev upp halv tio vilket jag även skulle ha gjort om jag skulle ha åkt till skolan och haft matte. Jag är dessutom väldigt på gång med min miljöpolitikuppgift,  feels good. Jag har nästan svarat på tre av fyra frågor och läst som bara den om vegetarianer och thailandsresor och kossor och indisk klimatpåverkan och allt vad det är. Jag är duktig.
 
Jag har även hunnit med en mycket uppfriskande och rask promenad i solskenet. Känns bra det med. Roligast var att jag mötte samma tant två gånger. Kul.

Ikväll är det årsmöte på simklubben. Jag som var taggad på simräning får istället finna mig i att gå på årsmöte och sedan träna pump eftersom T har ställt in träningen. Attans. Menmen.. pump är inte fel det heller. Minus att mina ben känns som stela trädstammar.


Och jag är sugen på kladdkaka.


Hejs


...

I fredags fyllde Ida 19 och vi skulle ut på krogen och fira det. Jag är asigt besviken på mig själv för att jag var så jävla cp och reagerade som en tönt tönt TÖNT!!! Men.. det hände lite saker som jag blev väldigt ledsen över. Och jag vet att det inte var meningen och det var ingen stor grej. Superstörda CP-Sara. Åååh arrrgh. Skit. Och alla måste ha tyckt att jag var världens tråkigaste sällskap. Förlåt, förlåt, förlåt...  När jag tillslut bestämde mig för att glömma så gick det rätt så bra ändå och det blev lite dansande. Det hade varit så roligt och så bäst om jag bara hade varit glad. Det var första gången som älsklingen var med mig ut på krogen och det har aldrig varit så roligt att dansa som när jag fick dansa med honom. Jag är så ledsen för att jag förstörde det. Jävla skit...

Innan krogen var jag på konsert så det blev ingen förfest för min del. Jill Johnson i Gefle konserthus. Tralala.  Konserten var fin men väldigt mycket molliga ballader så jag blev mer depp än partypepp vilket var lite synd. Men, det var helt klart värt för jag älskar verkligen den där musiken och hon är kool kool kool. Jäpp. Och tjommen från forumet hade läskigt bra minne...

Nu är det super sunday. Träningsdag på aerostep. Jag ska dit och köra ett pass BodyCombat, sen bär det dessvärre iväg raka vägen till Gävle och femklubbstävling med simmisarna.

Uppsala..

Jag tog mig sovmorgon imorse, och det var värt som fan. Vi hade i alla fall eget arbete på miljöpolitiken (och officiellt har jag skrivit rapport i två timmar snart.. hohohohoh (men jag ska börja.. snart)). Anledningen till varför jag åkte till skolan överhuvudtaget var för att vi skulle få högskoleinfo från en bergsdoktor. Tyckte att det lät lite intressant, och det var det också. Ännu intressantare var att jag blev intervjuad av en journalist från arbetarbladet och gissningsvis blir med i tidningen imorn. Heh.

Igår var vi på högskoledag på uppsala universitet. Det var fruktansvärt trevligt och jag blev väldigt inspirerad att börja där. Vi fick besöka en väldigt väldigt liten del av Ångströmlaboratioriet, men det verkade vara väldigt fräscht och en bra miljö. Den delen känns bra. När jag sen tänker på att jag planerar att flytta från familj och pojkvän så känns det inte alls lika bra. Då känns det rentav förjävligt jobbigt. Men när jag tänker på vad jag har för alternativ i denna rådande lågkonjunktur så känns det bra igen. Jag som knappt kan ha lov utan att dö av tristess skulle inte överleva att gå hemma ett helt år utan att göra någonting. Plugga är det som gäller, och Gävle var dessvärre skit. Civilingenjör ska jag bli, det sa jag till journalisten idag, utan att veta var det betyder egentligen. Och Uppsala är BARA 12 MIL BORT. Det är inte så långt egentligen. Vi klarar det om vi vill, I know it. Peppa, peppa, peppa. 

Så.. rapportskrivning var det ju.   

HiG

Så har det då gått en månad till. 10:e mars betyder 10 månader med kärlek. Jäppjäpp. Tiden springer iväg minsann, men varje dag med dig är lika underbar. Snart har det gått ett helt år. Ojoj. Ikväll blir det chill med film och mys. Puss.

För övrigt var vi på studiebesök på högskolan i Gävle idag. Hela min klass var helt anti det, så uppslutningen från vår sida var kanske inte den bästa. Liksom, varför skulle vi vilja gå där? Nu var vi i alla fall tvungna att gå på information om tre olika ämnesområden så jag lyssnade på ekonomi, arbetsliv&hälsa och lärare. Låter som jag, eller hur? Nä. Imorn ska vi till Uppsala, det kommer bli väldigt mycket intressantare.
 
Nu ska jag försöka skriva klar min teateranalys och bara vänta på att kärleken kommer hem.

Peace.

långtradare

Älskling och jag var till Valbo idag. Jag ville att han skulle vara med och tycka till när jag köpte något för pengarna jag fick av honom i födelsedagspresent. Det blev en ring och ett par örhängen som jag redan sett ut. Mwihi. Bäst.

Läskigt var det i allaf all när vi åkte dit. Jag körde, och bara det är ju dömt att misslyckas. På den smala vägen mellan wij och torsans så mötte vi en långtradare som ginade massor i en kurva och var långt över på min sida av vägen. Det kändes verkligen som om det inte fanns någon plats alls för min lilla bil så jag körde åt sidan en massa. Vi hamnade halvt i en snödriva. Scary shit. 

Nu har jag pluggat lite fysik och inbillar mig att jag kan klara provet imorn så...

Peace out.
 

Idre

Ja.. Jag måste väl skriva lite.

Idre var bra och fint. Min väska var stor, men bilen var större på insidan än på utsidan så det blev inte så trångt. Inte alls faktiskt. Sofie och jag ville vara framme innan vi ens hade kommit till Falun, men sen gick det bättre att åka, och fyra timmar senare var vi framme. Skidåkning är bäst, men jobbigt som fan. Jag önskar att jag kunde bli mer skillad än jag är, och också tycks kunna bli. Ändå blev det bara tre fall på hela helgen (dock ett när jag stod stilla men vafan). Jag kände också att jag inte riktigt är van vid att går ut på krogen tre dagar i rad, men det var roligt och musiken ägde till största delen. Skojigast var i alla fall första kvällen när jag skulle gå i mina klackskor som helt saknar mönster på undersidan. Det lutade nedför hela vägen och var jättehalt. Jag kunde inte stanna utan var tvngen att klampa in i en snövall som någon skottat upp runt sin husvagn. Mina medresenärer skrattade åt mig då. På vägen hem var det lite trängre för då skulle Ida och Sofie släpa hem sina skidor, men även då fick vi rymligt och bra plats i den lilla bilen. Den expanderar med mängden packning. Jäpp.


Nu ska jag läsa, plugga fysik och äta choklad. Sen blir det träning.