vit korridor

Min Älskling Fyller 20 År Idag!!!!!!!!


Gårdagen blev jättelyckad tycker jag. Hanna kom hit. Malin följde med. Vi (eller Malin) handvispade grädde och sen åt vi min överdrivet lyckade kladdkaka (som dock stått ute lite för länge och blivit aningen seg, men i övrigt perfekt). Sen sjöng vi singstar ett tag. Överdrivet roligt det med. Sen ville Hanna åka och leta efter huggtänder till sin syster så då hamnade vi i Valbo. Hanna hittade inga huggtänder, men jag hittade omslagspapper, snöre och klistermärken och blev nöjd. Mhm. Sen åt vi på IKEA. Vi ramlade in där när det var cirka fem minuter kvar till restaurangen skulle stänga, men vi fick mat i alla fall. Gott! Vi hittade för övrigt älsklings bil på parkeringen och sedan även älskling själv med lökski inne på hobbex. Kan det ha handlat om radiostyrda helikoptrar tro? Ja. Vi bestämde i alla fall att de skulle komma hit och titta på film med oss när vi kom tillbaka från Valbo. Så blev det. Vi såg lite av Day After Tomorrow, men snackade mest. Skojskoj.


Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv fem.


Nu blir det duschen,

but a thing you've missed

Hmm. Istället för att bli pepp på träning, eller typ äta en morot eller något, så gjorde jag en kladdkaka. Ska fetta den med Hännie när hon kommer hit. Hoppas att hon kommer ihåg att köpa grädde. Mhm.

Och jag gjorde ingen matte heller. Filosofin om pluggfritt lov håller än.


Och förresten. Kära klasskamrat Malin fyller 18 år idag. Grattis!!!

it's not the fall that hurts

Åhå.. Balklänningen fixad. Känns bra. Den är fin. Mhm.

Kollade nyss på ett avsnitt Toppform. Blir så pepp att träna då. Mmmm.

Nu ska jag göra lite matte. Sen kommer Hännie. Wiehoo.

Tjing

an angel's smile

Jag sov med älskling inatt, trots att jag blev brutalt väckt av hans stereo klockan sex. Jag gick upp och åt frukost med honom. Sen kunde jag antingen gå och lägga mig där eller åka hem och sova vidare. Jag åkte hem.

Så nu sitter jag här ingosad i mitt täcke och funderar över om Hanna hade några planer på att svara på mitt sms. Hon sover väl säkert än.

Hmm. Jag borde verkligen plugga matte, men jag vill inte. Det är så jävla tråkigt. Egentligen inte så jävla svårt bara jag tar mig tid att tänka lite och försöka fatta. Men filosofin heter väl att man inte ska plugga när det är lov. Så jag tittar på film istället.

Bye

for some reason i can't explain

Alltså, det är rätt tråkigt med lov egentligen.

Vad fan ska man göra..?

thought it was easier than it was

En pedagogisk fråga:

Varför kliar det så in i helvete på benen när man blir kall?

Jag har varit ute och gått i en timme nu (sex kilometer, duktigt som fan), och nu vill jag riva sönder mina lår.

Jag blev nog rätt svettig också, för jag fryser nu. Det blir nog ett jump in the shower.


Har träningsvärk från pumpen också. Det hanns ju inte med någon stretching och jag glömde att stretcha låren när jag kom hem. Har träningsvärk i röven och i axlarna också. Stackars.


Tjing

you don't understand me

Jag såg grävlingar igår. Det glömde jag skriva. När jag åkte hem från Carl knallade två stycken över vägen så jag fick bromsa. Har hört att det inte är att rekommendera att köra över en sådan. Jag har aldrig sett en levande grävling förut, så det var lite häftigt. De hade rätt händig gångstil vill jag påstå.

Idag har jag städat mitt rum. Eller jag började i alla fall. Ska göra klart det imorn. Då blir det förhoppningsvis en liten dos träning också. Idag var det ju baddisco så då fick jag inte simma. Attans.

Godnatt

wake up in the morning

Det här har varit längsta dagen, och nu är Sara trött som fan. Känns jobbigt att det här är första natten sen jag kom hem från Kreta som jag ska sova alldeles ensam i min jättesäng. Snutt har ju inte det minsta höstlov, och jag vill inte kliva upp sex när jag är ledig så då blir det till att sova själv. Det ska nog gå.

Jag var med älskling till Sandvik idag. Han skulle greja något snabbt på sin bil så då passade jag på att ta chansen att följa med och se hur det ser ut där han jobbar. Så nu har jag sett alla de där fula truckarna som han jämt pratar om. Mhm. Det gäller att visa intresse.

Godnatt. 

on fire

Hej!

Jag var så jäkla duktig imorse. Gick upp tidigt. Manipulerade Carl att skjutsa mig till Hofors. Tränade pump. Blev trött. Japp. Det var förmiddagen det. Sen började dagen. Hade kommit hem, duschat och ätit när klockan var strax efter tolv. Då skulle jag antagligen knappt ha klivit ur sängen annars. Så skönt.

Åkte till Sandviken och Valbo med mor och far sen. I sandviken köpte jag sex fina glas på inspiration och i Valbo blev det både det ena och det andra. Bland annat lite födelsedagspresent till älsk. Hoppas att han kommer gilla det. Köpte även ett pussel. Behöver ägna mig åt lite nedvarvande aktiviteter det här lovet, förutom allt plugg, så nu jäklar ska det läsas och läggas pussel.


För övrigt var mamma, pappa, Carl och jag på torsåkersrevyn igår. Älska det. Det var hur bra som helst. Allt som Pia har ett finger med i spelet i tycks bli bra. Det blev väldigt mycket skratt åt diverse allt.

Puss.

if this is communication

När fick jag en kommentar senast?

EN på de FEMTON senaste inläggen.

Jag måste ha blivit så vansinnigt tråkig att alla bara överger min blogg!?!

Imorn är det i alla fall sista dagen före höstlovet och då ska det hållas tal, jävlar i min låda. Nationella provet i svenska B. Jag är lite halvnervös (Läs: jag kommer inte kunna äta något alls imorgon), men det ska nog gå bra förhoppningsvis. Jag ska snacka om arbetsmiljö. Tråkigaste ämnet? Ja. Men jag har häftigaste bilden. Måste gå igenom det en gång till nu. Jag tror att det tar sju minuter att säga, så jag får nog speeda lite eftersom det bara ska ta fem.

Hejs.

making moves

I dag har det fullkomligt haglat körkort över folk.

Både Hanna och Lök. Grattis som fan.

Jag satt och fikade i godan ro när det tutade på gården och sen kom HannieHannie in och viftade med bilnyckeln. Det blev en timmes bilåkande med henne och Rebecka. Trevligt trevligt. Bättre än fysik. Jäpp.


Och pumpen siktar mot nya höjder. Instruktörerna har varit på utbildning och lärt sig nya saker och nya viktrekommendationer. Har aldrig haft så mycket vikt på förut. Det var jobbigt att tvätta håret när jag kom hem kan jag säga. Mina triceps vill inte vara med längre.

Efter en fysisk ansträngning är det dags att plugga lite fysik kanske? Prov imorn. Jäpp.   

took a long walk after midnight

Lök fyller 18 idag!!!

Carl och jag smög omkring i hans trädgård inatt. Det var roligt.

Och idag var vi där och käkade smörgåstårta och annan tårta. Det var också roligt.

Och nu ska jag plugga.

Hejs

you're born to fly

Hej.

Resumé.

I onsdags hade vi NV-kväll på skolan. Det var kul. Bland annat den återanvända frågesporten om lärarna. Mitt minne svek mig dock lite så jag och mina två ettor kom bara tvåa. Vi fick tacos och supergod kladdkaka också, men top of the evening var ju lätt när lärarna sjöng SingStar. Japp. Kop hem halv elva och stupade i säng. 

På torsdagen hade jag muntlig redovisning på svenskan. Det gick inte så jättebra. Nästa fredag har vi nationella, och det lär ju inte gå bättre. Det som var bra med torsdagen var dock att HANNA FYLLDE 18!!!

Vi firade henne igår, jag, Malin och Jessica från Sandviken. Det var roligt. Vi åt mat, tacos igen, tillsammans med Elin och Elin och sen sjöng vi singstar. Skoj. Hamnade på en fest sen och efter det blev det Depå. Det sög, på riktigt. Gillade inte Depå alls. Varken stället i sig eller stämningen. Ville bara åka hem hela tiden så Carl kom och hämtade mig halv två. Då åkte vi hem till mig och sov.

Imorse ringde Carl jourtelefon kvart i åtta. Jag ville bara slänga den i golvet då. Han var tvungen att åka och jobba, fast det var inte så akut så han kunde sova lite till först. Skönt.

Jag har krattat idag. Duktigt. Och nu ska jag plugga.

Hejdå

you're to blame

Vi spelade handboll på idrotten

Jag hatar handboll.

Handboll kan dö.

Och sen blir jag irriterad på folk som ska vara kroniskt griniga hela tiden.

it's my troubles i should leave behind

Skulle ha publicerats typ... 13,30.. men glömdes bort.



Hej!

Igår var jag till Sandviken på 5-klubb med mina simmisar. De simmade BÄST! Medaljer och grymma prestationer. Mhm.

Sen åkte jag, Carl och Tobias till Lök och kollade på film. Vi hann med tre stycken så vi var där ett tag kan man säga. Trevligt var det i alla fall.

Och i fredags spelade jag Rockband med Hanna, Malin och Max. Grymt roligt var det. Jag gillar att min taktkänsla är så extrem. Och, jag fick till och med en blåsa av den jävla trumpinnen. Yrkesskada.

Nu har jag bränt en skiva så nu ska Ida-flickan och jag ut och åka bil. Tjåpping i Gefle. Yäss.

Herrå.

5 månader



I Need To Be Next To You
I Need To Share Every Breath With You
I Need To Know I Can See Your Smile Each Morning
Look Into Your Eyes Each Night
For The Rest Of My Life
Hear With You, Near with You
I Need To Be Next To You


Right Here With You Is Where I Belong
I Lose My Mind If I Can't See You
Without You There Is Nothing In This Life
That Would Make My Life Worth Living For
Can't Bear the Thought Of You Not Here
Can't Fight What I Feel Anymore


I Need To Have Your Heart Next To Mine
For All Time
Love You For All Of My Life
I Need To Be Next To You



J A G    Ä L S K A R    D I G    C A R L

i can't make them on my own

Jag hade en mycket bra helg. Lördagen blev jättelyckad med en trevlig förferre hos Ida och sedan festen i hästbo som Carl, Lök och Dennis ordnade tillsammans. Jag hade jätteroligt, speciellt eftersom jag fick med mig bästa festhöjarna Malin och Hanna. Kvällens fail var när Lök stod och pratade med Emma och flaxade och gestikulerade vilt och lyckades slå mitt nyfyllda drinkglas ur handen på mig så att drinken hamnade på mina knän och skor samt Emmas hela ben. Men, lite svinn får man räkna med som det så vackert heter. Kom hem vid tre och somnade väl kanske halv fem bredvid en mer eller mindre medvetslös älskling.

På söndagen sen blev det städning. Alla var superpigga och ett tag satt alla och kollade på mig när jag torkade golvet. Jämn arbetsfördelning. I och för sig kom Carl och jag typ en timme efter de andra, så det kanske var rätt.  Sen blev det pizza på Gästis med städargnget + Ida och sen åkte älskling och jag hem och hade filmmys hela kvällen. Skönt.


Och idag har jag suttit på en häst för ungefär första gången på evigheter. Frida hade ju då inte helt oväntat ridning på sin elevledda lektion. Sofie och jag fick tyrannhästen. Eller så var det bara jag som inte var tillräckligt bestämd. Kusen vägrade stå still när jag tyckte att den skulle göra det och den böjde ner huvudet hela tiden så att jag fick cp-ont i fingrarna. Men jag lyckades trava i alla fall, dock inte allt för smidigt. Sen höll jag inte på att komma ner, men det är vi tyst om tycker jag.


Just nu sitter jag och gosar katt. Det är djur i lagom storlek tycker jag.


Puss och godnatt.


ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!

Hej,
er svensklektion måndag morgon (6/10) är inställd. Får hoppas att ni läser e-posten!  
/Christin


Nu vill jag bara gråta.

just a cry i the desert

Vårt klassfoto kommer äga ut hela världen. Mhm. Det enskilda var kanske lite värre då.

Men.

Det blev en valbotripp med brudarna igår kväll. Trevligt. Jag hittade skor (igen(?)), en t-shirt och ett par trosor. Nöjd? Jarå. Vi handlade även en massa käk till förferren hos Ida. Det kommer bli kul. Mhm. Jag följde med Ida hem sen, iväntan på att Carl skulle komma hem från sitt jobbjippo. Jag färgade håret på Ida. Det var en upplevelse i sig. Det blev inte hårfärg överallt, men bra nära. Och mörk i huvudet blev hon. Har inte sett det torrt än, men det såg då ut att bli bra i alla fall.

När älskling kom hem åkte vi hit och sov.

Nu ska jag göra kladdkaka.

Sen blir det FEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


experimental game

Hej!

Känner bara för att berätta att det gick FETT bra på matteprovet. Mhm.

Och nu har jag ny hårfärg. Mhm. Eller, det är samma färg fast uppdaterad.

Och imorn ska det knäppas skolfoto. Mhm. Sista gången någonsin. Sorgligt.

Nu kom älskling.

Hejdå