...

Historian är INTE klar.


Jag hatar min oförmåga

tryin' to make that truck run right

Hej..

Igår var en hektisk dag, men en mycket rolig dag. Mhm

Jag tillhörde den majoriteten som bojkottade idrotten igår och åkte hem halv två. Då skulle jag skriva på historian, (som jag måstemåste skicka in idag men som verkligen inte är klar) men det gjorde jag ju såklart inte. Istället satt jag och lallade runt med en massa annat. Skrev nog tre meningar på historian.

Åkte med kvart över tre-bussen till Hofors och sedan med fyra-tågen till Sandviken med Malin. Vi skulle besöka Hanna&kompisars tjejkväll på fordon. Det blev en promenix genom halva Sandviken vilket var fett kallt. När vi traskade där ringde Hanna och halvt kommenderade mig att jag skulle åka till McDonald´s och hämta mat när vi kom fram. Jag tyckte inte riktigt att jag ville det, så Jessica åkte med oss och det var nog bra för det var sommardäck på bilen.

Malin och jag fick anstränga oss lite på en gång. Observera lite. Jag fick styra in en högerstyrd saab utan servo i verkstaden eller garaget eller vad det nu var. Mhm. Och Malin var med och puttade. Vi kan det där.

Sen var Malin journalist och intervjuade en hel drös med folk och jag knallade efter och höll i blocket när hon skulle fota. Jag var med i en tävling. OCH VANN!!!!. Promenad med fylleglasögon. Man skulle gå mellan koner fram till en bil, låsa upp den sätta sig i och sätta nyckeln i tändningslåset så snabbt som möjligt. Det var vingligt kan jag lova. Men jag var bäst och vann en Scaniafilt med älgar på. Mhm.

Körde även lastbil och truck. Begåvad? Ja. Var nog rätt bra med trucken i alla fall för Hanna började snacka med nån tjomme när jag skulle backa så jag fick klara det själv. Heh. Lastbilen var bara stor och guppade omkring. Fast den var tuff. Jag var tuff. Och Elin var tuff som vågade åka med. Hah.


Nu måste jag skriva på historian. Sen är det Luciaträning och träning med småtjejerna ikväll.

i wanna sing it out to everybody

Igår var jag piggelin och klev upp halv nio och åkte till aerostep och tränade hela dagen. Sammanlagt sex olika pass á en halvtimme älikamä totalt tre timmars tränande. Mhm. Synd att jag disponerade så illa att jag var tvungen att stå över boxen, som egentligen var det enda jag ville göra på eftermiddagen. Det blev det enda jag inte gjorde eftersom jag istället försökte slå knut på min okoordinerbara lekamen med lite step. Dumt.

Det blev till att sova en timme på eftermiddagen för att orka med kvällens prövningar. Ferre på bygdegårn. Häännie kom hit och hjälpte mig att fluffa till mitt hår, sen väntade vi på Malin och sen åkte vi. Från början var det dött. Dött. Dött. Hanna och jag satt vi ett bord och halvsov. Sen kom älsk och Tobias och då fick jag börja dricka lite samtidigt som det kom mer folk så då blev det bättre. Bland annat en yogauppvisning av Malin och Bells. Hahah.

Idag har jag varit i Valbo och shoppat en CD-hylla och lite annat bös. Hatar att mina pengar bara flyger iväg. Och jag hatar att jag inte hittar några kläder som jag tycker om. När jag öppnar min garderob blir jag ju depp. Den är full med absolut ingenting. Det vore ju skoj om man kunde hitta någonting när man är och handlar, men nej. Nej. Nej. Nej. Blä. Istället köpte jag ett ABBA-singstar. Det äger.

Nu mat.

Sen historia.

i'm still loving you

Tjow!

Igår bytte min älskling bort sin smurfbil mot en något nyare volvo. Mhm. Den är fin och fyrkantig. Han kom och hämtade mig efter träningen i den och sen åkte vi runt lite med Lök, Patrik och Amanda. (fast de åkte i Lökbilen) Det var kul. Mycket kul. Fast Lök brakade in på någon lerig och uppkört byväg så Carl med sommardäcken körde fast i leran. Nästan. Han lyckades ta sig ut på en åker till slut. Sen kom vi inte längre på den vägen så vi fick vända. Damn.

Och idag fick jag tillbaka mitt matteprov. Och det gick bra mycket bättre än jag trodde. Mhm.

Nu ska jag åka lite bil med Malin och Hännie :)

Puss.

i bet you a drink or two

Efter att ha skrivit i tre timmar och fyrtiofem minuter skakade min hand. Och jag vet inte om det blev så bra heller.

I övrigt har jag mest bara åkt buss idag.

Jag gick in till Lotta på vägen till bussen efter provet och frågade om hon hade någon tid. Hon tyckte att jag kunde komma kvart i två. Idag.

Så jag åkte hem kvart över tolv och åt lasagne.

Åkte upp igen kvart över ett och klippte håret. Överdrivet skönt att bli av med den mössan. Just nu ser mitt hår faktiskt bra ut och jag är nöjd. Mhm.

Sen skulle jag åka hem igen. Kvart över två tänkte jag men det kom ingen buss. Den hade gått sönder uppe vid tågstation. Överdrivet roligt. Kvart över två bussen från Torsåker kom, den som sedan åker upp till station, så vi som stod vid busstation fick åka med den istället. Upp till tågstation, stå där i en kvart, tillbaka till busstation och sen till Torsåker. Det blev ju som att åka på tjugo över tre bussen istället. Surt. Men jag hade trevligt pratsällskap. Mh.

Ikväll är det sångövning inför Lucia med simklubben. Det är en mysig tradition, klart man är med.

when you talk real slow

"Jag ska skruva i fem timmar imorn"

Märks det att jag spenderar stora delar av mitt liv tillsammans med en mekaniker?

Jag ska skriva i fem timmar imorn, skulle jag ju säga.

Nationella provet i svenska B, jajjemen.


Hanna och jag gick cirka tio varv runt prix och sparköp medan jag väntade på att min träning skulle börja och hon sällskapade. Vi visste inte riktigt vart vi skulle göra av oss så det blev bara planlöst vandrande i 45 minuter. Hanna är söt. Mhm. 

Träningen gick inte jättebra. Jag hade liksom ingen riktig lust. Ville bara hem och duscha. Det har jag gjort nu. Och snart kommer älskling. Puss.  

from my backyard too

Hej!

I söndags fyllde bror min trettioett, så vi var där och firade honom. Kulkul. Mindre kul att jag bara träffat honom tre gånger i år. Alldeles för sällan. Nu var det över fyra månader sedan, så den lilla minihunden de hade då hade mångdubblat sin storlek och vara bara allmänt läskig mest hela tiden. Han ville liksom gnaga på allt och visade tänderna för mig och då blev jag rädd. Jag har liksom inte hundskräck, men väl ganska big time hundrespekt. Men han mest snäll och gosig och väldigt söt ändå.

Och igår hade jag och älskling varit tillsammans i ett halvår. Det är helt läskigt vad tiden går fort. Vi firade i alla fall med bio i Gävle. Vi såg Rallybrudar och den var väl okej.

Just nu sitter jag i skolan och slår ihjäl tid. Vi var på affärslunch med ovako på brukshotellet idag och fick något så exklusivt som bruna bönor och fläsk. (What?!?!?!?!?!?!). Skrattretande. Efter det slutade jag i alla fall så nu sitter jag och väntar på träningen som börjar halv fem. Hanna har dock lovat att sällskapa mig lite så jag ska gå ner på bruken och träffa henne nu.

Hejdå.

stairway from my window

Igår var det fest. Förfest hos Mia sen Hang Loose i Gävle. Mycket trevligt.

Jag kom hem fyra. Somnade efter sex nån gång. Vaknade tio.

Jag är trött nu. Och lite halvtjurig.

Hejdå.

Don't want to miss a minute of today

Du är skamlig.
Du är pinsam.
Du gör det lägsta av allt det låga.


Jag var rätt disträ när jag gick hem idag. Jag sa hejdå till Lina och Emma som satt kvar i grupprummet. Sen gick jag ut och släckte lyset. Snällt? Nej. Det händer rätt ofta att jag låser in Lina också, eller i alla fall att jag sätter nyckeln i låset och är på väg att låsa innan jag kommer på vad jag håller på med. Jag har för mycket i huvudet, eller kanske ingenting.

Och idag var det cup. Och jag simmade 100 ryggsim. Jävlar i min lilla låda. Det var längesen. Och det gick rätt bra. Eller ja, det kändes i alla fall rätt bra. 

Mhm.

Nu ska jag äta gröt. Sen åka till älskling och mysa och sova.

Snutthejs. 

i could have been working overtime

Sorry, här har det inte skrivits sedan seklet var ungt. Eller så.

I fredags var jag i alla fall hemma hos älskling och åt smörgåstårta och kollade på film med hela hans kompisliga. Det var trevligt.


Igår morse fick jag träffa Carls bror och dennes två döttrar. Det var också trevligt.


Och igår kväll var vi hemma hos min mormor och åt mat och spelade kort. Och till och med det var trevligt.


Trevlig helg alltså.


Skola imorn. Mindre trevligt.