Isåkning

Lekte med Hanna idag. VI åkte till Sandviken och åt korv på Ica Maxi. Hehe. Festligt. Sen hämtade vi älskling efter jobbet och skjutsade hem honom. Det blev även lite singstar och buzz.

VI följde med till isen sen. Sladdade som sjutton. Först gick det inte bra. Åkte rakt fram och körde av i samma kurva två gånger. Och när det släppte rattade jag för mycket och åkte av då med. Då blev jag surig. Sen gick det bättre. Vågade gasa en massa mer än sist så nu blev det några sladdar. Vissa kunde jag häva. Andra inte. Så.. det blev ett par snurrar också för den delen. Jag fattar ju inte när jag ska sluta gasa. Men det går bättre och bättre i alla fall. Älsklingen är världens bästa pedagog. Hanna fick äran att åka i baksätet hela tiden för hon ville inte köra. Tror hon mådde lagonm illa när vi var klara. 

Imorgon är det simtävling. Tidtagare ska jag visst vara. Hela dagen. Kommer vara måttligt slut i huvudet efter det. Menmen. Jag får väl se fram emot söndagen när jag bara ska vara vändningskontrollant. Hehe. Men det är i alla fall lättare. 

Herrå.    

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback