Omstart

Jag har planer på att starta en ny blogg på en ny portal med en ny nisch och förhoppningsvis lite nya besökare. Den här bloggen startade jag efter nian och den har egentligen aldrig handlat om någonting. Därför är den lite svår att bli pepp att skriva i och jag har ingen lust att marknadsföra allt gammalt som ligger här. En hel gymnasietid och tre och ett halvt år i Uppsala. Bara vardagshändelser. Det är bara skrivet för mig och för mitt minnes skull. För att jag ska kunna gå tillbaka och läsa och minnas. Nu är jag sugen på att skriva mer för andra. Jag vill ha en inspirationsblogg om kost och träning blandat med min vardag. Jag filar på idéer fram till jullovet och så tar jag och skrider till verket när jag får tid.

So long!


Umeå

Sitter på tåget hem från en fin helg hos Ida i Umeå tillsammans med Emma. Jätteroligt att vi lyckades ta oss iväg. Det blev sex timmar resa i fredags som följdes av finmiddag, drinkar och utgång. Vi fick dock köa i en timme i snöslask innan vi kom in på krogen eftersom vi blev lite sena och det var en in, en ut. Väl inne var det jätterolig musik och vi var lagom blöta och snygga. Superbra kväll!!

Lördagen spenderades med lite shopping vilket ledde till att jag köpte nya skor och ett par träningsbyxor. Sen snackade vi lite skit på ett mysigt café och avslutade med middag på en italiensk restaurang. Det blev tidig hemgång till en myskväll med spel och Så mycket bättre på tv:n.

Idag har vi åkt och åkt och åkt och åkt. 21.00 kliver jag av tåget i Uppsala. Jag har i alla fall haft en jättefin helg med fina vänner. Varför måste Sverige vara så långt? Vi får träffas så himla sällan..