fluid

I lördags kom det en liten Hanna till världen. Stort grattis pappa Daniel och mamma Therese till eran lilla tjej. Kusinbarnen ramlar in i rasande takt, nu är de plötsligt sex stycken. Får hoppas på att få se tösen snart ^^,

Helgen var fin men den var kort. Fredagkvällen blev en middag hos m&p och chill. Lördagen började med en omgång spinning med simmisarna. Faktiskt mycket roligare än jag någonsin tyckt om spinning. Sen blev det fluidmekanikplugg och mer chill. Lite ledsen att jag inte ens orkade pallra mig iväg till sandviken och titta på lite fina bilar. Det hade kanske kunnat få mig på lite bättre humör.

Imorse gick jag och köpte mig en cykelhjälm. Jag har inte berättat om det idiotiska påfundet att jag och min mor ska göra ett seriöst försök att cykla från Uppsala till Torsåker på söndag mest för att jag inte vill att folk ska tycka att jag är dum i huvudet. Men.. nu vet ni som häckar här i alla fall. Jag tycker faktiskt att det ska bli lite roligt till och med. Och det får ta den tid det tar. Jag har sommarlov då. Pappa är back up med bil ifall nåt skiter sig.

Jag spenderade eftermiddagen på andra sidan världen, närmare bestämt i allianshallen, skrivandes tenta i fluidmekanik. Roligare hade man ju kanske kunnat ha det men man fick ju i alla fall plocka fram sin lite mer kreativa sida och hitta på saker hej vilt. Jag gillar inte känslan när jag har kommit fram till ett svar som helt och hållet grundar sig i att jag har gjort massa egna antaganden och hittat på samband som inte finns. Bra kämpat. Jag får helt enkelt hoppas på att han rättar snällt och att jag lyckas ta mig upp i de där 40 procenten.

Imorgon taggar vi om för sista gången. Mekanik för hela slanten.

Puss

BRA JOBBAT!!



Sprang Vårruset idag. Jätteroligt!! Det största målet var att komma imål utan att kräkas och det näst största var att göra det under 40 minuter. Jag klarade båda. 38 eller 39 minuter blev det och jag är jättenöjd. Faktiskt var det inte alls överjävligt jobbigt heller. Första kilometern var dryg men sen var det som om man kom in i någon liten andra andning. Brukar ju bli helt död och inte kunna andas alls när jag springer. Nu tror jag att jag kan tacka stockningen i början för att det tempot jag satte upp var väldigt långsamt och visade sig också vara något som jag fixade att hålla. Jag gick några steg vid vätskekontrollerna och jag gick några steg in på sista kilometern för att jag inbillade mig att jag mådde lite illa men i övrigt sprang jag hela vägen och orkade till och med ta till en liten fartökning in i mål. Jättejättenöjd. Och det var faktiskt roligt att springa. Nu ska jag bli bra på det också. Minst två gånger i veckan i sommar ska det bli.

Puss och godnatt.


shake

Amanda och jag gick på box idag. Som jag har SAKNAT det!! Underbart roligt att få lite motstånd i sina slag för en gångs skull (inget ont om bodycombaten för det är faktiskt ännu roligare) och inte bara stå och veva i luften. Är väldigt väldigt väldigt mör i armarna just nu och har en svag känsla av att det kommer att bli en lätt skakig morgondag. Det som var lite negativt är väl kanske att det blir väldigt väldigt långt mellan gångerna man får slå så man hinner sällan få upp någon riktig ånga. Dels står man ju och håller emot halva tiden och dessutom tog det ganska lång tid för instruktören att förklara övningarna. Combaten är mycket effektivare på så sätt. Och därmed roligare. Kanske blir det en vända sånt på lördag. Hörde rykte om att det var super sarturday. Gratis är ju extra gott.

Nu blir det sängen. Pusshejs

prick



TITTA PÅ RÄCERN NU VA!!!!!

Jag hittade ingen BH som jag ville ha. Istället spontanshoppade jag en prickig sadel till min cykel. Helt underbart. Passade jättebra till det röda styret och den vita ramen. Som hittat.

Nu ska jag försöka tvinga fram dammsugaren ur städskåpet och få den att göra sitt jobb. Får se hur det går.

helgen



Helgen har varit fin. I fredags blev det först ett friskispass på förmiddagen (som gav mig den extremaste träningsvärken i magen..) och sen en omgång fluidmekanik med Amanda fram till klockan sex. Då kom även Elin och Linda och Sophie och vi gjorde tacos som avslutades med glass och jordgubbar till efterrätt. Mmh. Sen blev det en massa spela spel. Jätteskoj. Lite "med andra ord" och lite "rita och gissa". Ritade bland annat olja och Påven och Gyllene Tider. Det ni.

Lördagen och söndagen bestod av termodynamik hela dagen innan jag åkte hem och hade ensamparty med betapet och godis. Sämre kan det ju vara. Igår var jag ju dock tvungen att masa mig i säng eftersom jag skulle upp och skriva skiten ur termodynamiktentan imorse. Jag hoppas att det gick bra. Kändes inte helt omöjligt men heller inte sådär superlätt. Jag kan ha hittat på lite för flitigt på sina ställen. Vi får se. Nu ska jag ta mig ut på stan en vända. Köpa BH tänkte jag kunde vara ett fint efter-tentan-nöje. Ska titta efter lite annat trevligt också. 

Puss   

syrén



Plockade några stackars syrénkvistar på väg hem från skolan igår. Efter klockan åtta på kvällen. Jag tänkte att jag skulle vara ganska ensam när jag stog där i busken mitt i pollaxbacken men det for förbi typ sex personer och samma veva välte min cykel. Men men.. man får väl offra sig för de små blommorna. Och gott luktar de. Så mycket att jag var tvungen att ställa ut dem på balkongen för att jag fick huvudvärk. Men de gjorde sig rätt bra där med.

Imorgon blir det förmiddagsträning och sen plugg med Amanda och sen avslutar vi kvällen med tacos och spel med Elin, Linda och Sophie. Låter som en bra fredag :)

myshelg



Bildkvalitén är inte den bästa, men budskapet kanske når fram ändå. I fredags firade jag och hjärtat vår treårsdag med smaskig mat på church street. Så otroligt fantastiskt underbart gott. Och mysigt. Mmmh. Det är ju inte allt för ofta jag är där men när det väl händer blir det alltid samma sak och det är alltid lika oslagbart. Rullade hem efter den omgången.

I övrigt har helgen bestått i ett underbart svettigt bodycombat/pump-pass med simmisarna på lördagsmorgonen. Den satt riktigt fint den och mina lår och axlar fick verkligen känna på att de inte kämpat med vikter på bra länge. Träningsvärken i låren visste inga gränser igår.

Lördag eftermiddag och söndag blev mest bara mys och chill. Hann med att träffa mormor en snabbis och jag hann med att laga smaskig mat till m&p&<3 och jag hann med eurovisionmys och lite mattekluringar. Igår var dessutom ångesten nästan tillräcklig för att jag skulle sätta mig med termon ordentligt. Två uppgifter blev det. Jag har sådan ofantligt stort tröghetsmoment.


3 år


Vad händer med tiden? Idag firar jag tre år med min älskling. Inte dåligt. Dock blir det inte så mycket fira idag eftersom jag är i Uppis men på fredag blir det i bästa fall mat på church street och sen en helg med massa massa mys. Mums.

valet och kvalet och allt det där roliga


I torsdags var det "Svalborg". Sophie fyllde 22 och vi firade storslaget med smaskig middag på V-dala och en cheesecake till efterrätt. Mumma. En liten monkifilur och ett uno-spel fick flytta hem till Sophie. Hurra.


På kvalborgskvällen snikade vi in oss på V-dalas biblioteksutskotts sillsupé (???) för att garanterat komma in på v-dala och kunna se those dancing days. Det hette kvalborgsgask och vi var väldigt välkomna men det var väl mer en taktikare än en rolig gask. Men.. för en hundring extra fick vi middag (massor med pajer, tack ch lov), en liten lagom mängd alkohol och en garanterad plats på släppet utan att köa för det. Helt okej.


Valborg inleddes med champagnefrukost på bryggan. Carro var bäst på att korka upp flaskor.





Kanske det snyggaste glaset jag någonsin har målat.


Forsränning med angry birds-flottar.


En ansenlig mängd människor samlades i ekoparken. Kanske ungefär lika många som bor i hela Hofors. Helt stört. Och det stördaste var att den första och enda jag såg var Sofie. Kul.


På kvällen veggiegrillade vi på ett höghustak i flogsta innan det blev en tur på stan med bland annat lite dans i triangeln.


Dagen idag har bara varit chill. Jag började med en smaskig pizza med Carro och hennes gäng och har spenderat resten av dagen med Sophie och Elin görandes mest ingenting. Lite glass massor med chill och en helt okej film satt som en smäck och ett bra avslut på en bra helg.

Puss hej