:)

Jag har haft en mycket fin jul. Ätit groteska mängder mat (svälld!!!!!), fått fina julklappar, gett fina julklappar, och massa massa julmys.


chill

Jag sitter i fåtöljen med Kajsa och dator trängandes i knät och det är alldeles tyst och mörkt förutom julgranen som är tänd. Det är verkligen hur skönt som helst med jullov. Underbart. Jag funderar på att baka något senare, bara mamma kommer hem med diverse baktillbehör. Och så ska jag pilla i nejlikor i apelsiner och damma av några porslinstomtar. Mys.

Kalle och jag var i valbo nyss och letade julklappar till hans syskonbarn. Det gick väl sådär måste jag säga. Jag tror för övrigt att jag är klar med julklapparna nu. Det är skönt.

Vi får se vad som hän der ikväll. Vi köpte Ica Age 3, så det blir väl förmodligen att kolla på den, sen kan man ju hoppas på en sväng med volvon också. Tihi.

chill

Jag sitter i fåtöljen med Kajsa och dator trängandes i knät och det är alldeles tyst och mörkt förutom julgranen som är tänd. Det är verkligen hur skönt som helst med jullov. Underbart. Jag funderar på att baka något senare, bara mamma kommer hem med diverse baktillbehör. Och så ska jag pilla i nejlikor i apelsiner och damma av några porslinstomtar. Mys.

Kalle och jag var i valbo nyss och letade julklappar till hans syskonbarn. Det gick väl sådär måste jag säga. Jag tror för övrigt att jag är klar med julklapparna nu. Det är skönt.

Vi får se vad som hän der ikväll. Vi köpte Ica Age 3, så det blir väl förmodligen att kolla på den, sen kan man ju hoppas på en sväng med volvon också. Tihi.

kemi

Se-ri-öst. Något måste ha ramlat snett när jag rasade med cykeln igår. Har förjävligt ont i vänster ben och skinka idag. Känner mig som Agda 95. På riktigt. Är stel och osmidig och det gör ont när jag går. Inte skoj. Hoppas att det är bättre imorn för då ska jag och Jenny gå hem till Amanda och plugga kemi.

Pluggandet gick riktigt bra idag. Vi klarade en gammal tenta utan att förlora oss i den lilla smidiga kursboken allt för många gånger. Riktigt skönt. Det är väl några saker jag inte fattar, och även känner att jag inte kommer att fatta, som ställer till det lite men det är verkligen inte som att jag känner att jag inte har chans att klara tentan. Skönt. Jag vill egentligen att det ska vara fredag imorgon så att jag bara får gå och skriva tentan och sen åka hem och falla i julkoma i fyra veckor.

Fick ett roligt mail idag också. Ida kommer hem över jul och ville träffas. Skojskoj.

vurpa

Mmmm.. Nästan en decimeter snö inatt. Fint och juligt, men det hade gärna kunnat få vänta till lördag tycker jag.

Första snön = första cykelvurpan.

Nicht gut.

Första gången sen jag vet inte när som jag ramlar med cykeln. Kanske ekvivalent med första gången sen jag vet inte när som jag cyklar i snö. Inte roligt helt enkelt. Trodde att jag skulle dö tjugofem gånger på vägen hem. Allra mest i pollaxbacken. Det var hårdpackad snö och superhalt och nedförsbacke. Jag försökte cykla jättesakta men fick ändå världens toksladd och det hände noll noll noll när jag försökte bromsa, inte mer än att cykeln ställde ut i ännu bredare sladd. Så att.... Jag fick bita i snön helt enkelt. Det blev inget hårt fall, men ena trampan blev sned så det smäller när jag trampar nu för att den tar i något. Den som vet hur man häver en sladd med cykel får gärna ge mig några tips.

Imorn ska jag inte cykla. Då kommer Jenny och Amanda hit och pluggar med mig. Tralala.

helg

Jag ägnade helgen främst åt tre saker; lussebullar, bredsladd och mysteriet på greveholm. Fint.

Idag har jag pluggat kemi
Imorn ska jag plugga kemi
Resten av veckan ska jag... plugga kemi.

Sen är det juuuuuuuuuuuuuul

reccefilm

Tjo. Kom just hem från ÖG där jag skakat rumpa med några klassisar. Det var skojigt. Dock inte världens bästa musik. Vi velade jättelänge utanför värmlands över om vi skulle gå in där eller sticka till ög och det blev till slut ög. kanske att värmland hade varit bättre, vem vet.

Innan ög var vi på premiärvisningen av reccefilmen. Un-der-bart att minnas tillbaka till allt vi gjorde under de där  första veckorna. Jag hittade mig själv på ett par ställen i slutet också. Jag köpte ett exemplar av filmen. Jätteroligt att ha kvar. Jag ska nog kanske se den igen hemma imorn med mamma&pappa&kalle så kanske de fattar bättre vad Rekå och samveten och matrisdanser och "giraffen är en ko" är för något. Tihi.

Nu är det sova. Imorn åker jag hem och bakar lussebullar.

Puss

(och tentan vill jag inte prata om... det KAN ha gått vägen, men det är inte säkert)

snerikes

Gjorde det sista lilla tafatta mattepluggandet idag och det känns fortfarande lika dåigt. HA HA HAAAAAH, ett stort skämt är det att jag kommer att klara det där. Inget påsklov här inte. Men jullov ska det bli. NUUUUUUUUUUUU?

Elin fyller i alla fall 19 år idag. Grattis till henne. Vi var elva stycken från klassen som firade henne med mat på Snerikes. Jättegott och jättetrevligt! Jag åt en supersmaskig hamburgare. Mmmmm.

Efter tentan imorn är det reccefilmspremiär. Ska bli grymt spännande. Är den bra ska jag lätt köpa ett exemplar. Wiehoo.

tentaångest

Jeny och Amanda har varit här och pluggat matte med mig hela dagen idag. Det var fint. Skönt att slippa förflytta sig. Dock har jag grym tentaångest. Inget känns speciellt bra. Blä. Tror att risken att jag kuggar är större än chansen att jag klarar tentan. Usch. Men i vilket fall som helst ska det bli väldigt skönt när den är över. Jag kommer jubla i vilket fall som helst.

Puss

helg

Det blir långt mellan bloggningarna. Tycker inte om det. Men samtidigt prioriterar jag inte bloggande när jag är hemma över helgerna. Det får bli en resumé istället.

Helgen var fin men späckad. I fredags var jag och älsklingen kattvakt hemma hos mor&far. Vi åt kinamat och hyrde fina filmer. Bland annat änglar och demoner. Den var sjukt bra. Och nästan exakt som jag mindes boken. Gillar verkligen när de inte hittar på en massa egen smörja när de filmatiserar en bok. Mycket bra. Träffade på Hanna på time när vi hyrde film så vi bestämde att vi skulle ses en sväng på lördagen. Tyvärr blev det en ganska kort sväng, men ändå en trevlig sväng. Vi spelade lite rock band och pratade lite smörja. Vi får ses en lite längre sväng snart tycker jag. På söndagen var det Hofors Cup och jag var funktionär hela dagen och var maximalt mosig i huvudet efter det. Jag gillar dock att vara funktionär. Jag gillar att vara på simtävling. Mm. Måndagen sen då. Jag skulle ha pluggat. Massor. Men det blev inte riktigt så. Istället åkte jag och träffade mormor och åt jättegod mat och spelade kort. Det var trevligt. På kvällen sedan var det Magnus Carlssons julkonsert. Den var fin. Jag älskar hans julskiva. Mmmm.

Tog tåget hit imorse och åkte direkt till BMC och datalabbade. BMC kändes som ett sjukhus och vi satt instängda i en datasal i källaren som snarare kändes som ett bårhus. Usch. Blä. Men nu är sista kemilabben gjord.

Jag håller på och kokar potatis just nu. Hur dum får man blì? Jag kommer att få mat efter nio. Inte så skoj. Jag kom hem halv åtta och cyklade till ica på en gång och överskattade riktigt ordentligt hur mycket man kan frakta hem på cykel. Fick leda cykeln hem med både toapapper, mjölk och pyttipanna på pakethållaren eftersom inte allt fick plats i cykelkorgen. Jobbigt.

Imorn kommer Jenny och Amanda hit och pluggar matte med mig. Ska bli mycket skönt att slippa förflytta sig.

...

Julgasquen var fin. Första julbordet för iår och jag åt tills jag kunde rulla därifrån. Smaskigt. Hängde dock inte med till smålands och skakade rumpa utan prioriterade sängen och dagens föreläsning (PUCKAT??). Har haft min sista linjär algebra- föreläsning nu och känner mig bara sjukligt förvirrad. Jag.. Kan.. Ingenting. Aaaaaaaaah. Kugga kugga kugga.. eller Plugga plugga plugga? Kanske både och. Vill inte.

Om en timme sitter jag på tåget hem till älsklingen. Skönt.

åtta till åtta och åtta grader kallt

Man bör inte blogga och äta apelsin samtidigt. Hela mitt tangentbord kommer lukta citrus. Kanske inte så hemskt egentligen, men det blir lätt lite kladdigt. Hmm.

I övrigt har den här dagen bestått av skola 8,15-20,15. TOLV JÄVLA TIMMAR. Men vi fick lite gjort. Väldigt lite egentligen. Skrämmande vilken lång tid det tar att räkna. Blä.

Åtta minusgrader är det också. Kallt som fucking helvete att cykla. Jag måste se till att skaffa en mössa som täcker öronen. Detta funkar inte. Dessutom var det så att mitt lås var fruset imorse och det frös igen på väg till skolan och, surprise, det var fruset igen när jag skulle hem och även när jag kom hem. Fick blåsa som en dåre för att det skulle tina upp. Jävla måndagsexemplar.

Imorn är det julgasque. Ser mycket fram emot det. Ska bli trevligt. Hoppas på ett stort maffigt julbord. Mums.

Nu blir det lucka två i chokladkalendern och sen duschen

Peace.

SLU-tröja

Jag pluggar matte 24/7. Ändå känner jag hur sjukt mycket jag ligger efter. Borde ha pluggat mer än jag gjorde idag men jag pallade inte. Det fick bli träning istället. Bodycombat på sats. Så värt. Jag kan inte låta mina gratisträningar gå förlorade. Inte. Känner mig lätt överkörd faktiskt. Träningsvärk imorn? Jatack.

Sitter förövrigt ingosad i min nya stora SLU-tröja. Den är fin. Och jätteskön. Enda negativa är att den är jättestor och lång i ärmarna så det är besvärligt att inte få den att åka ner över händerna. Jobbigt. Bra initiativ av SLU att skänka bort tröjor på det där viset tycker jag. Mindre bra att vi fick cykla dit och hämta dem. Långt.