födelsedag i dagarna fyra

Jag har i princip fyllt år i fyra dagar irad. Fantastiskt. Förutom tisdagens firande med klassisarna med kladdkaka och spel blev det tre dagar till. 

onsdags på självaste födelsedagen gick jag på föreläsning klockan tio och direkt efter det hoppade jag på ett tåg hem och kom ända till Torsåker. Där väntade paket. Jag fick en ny iPhone4 av min älskling (helt sjukt att han köpte en så dyr present!!!!!), eftersom vi aldrig fick kinakopian jag fick i julklapp att fungera. Den här är äkta vara och jättejättefin. Nu väntar jag bara på ett nytt litet simkort så att vi kan kicka igång den. Av mina föräldrar fick jag träningsskor, stövlar, hockeybiljetter, ett våffeljärn, en hårtork och ett påslakanset med kossor. På kvällen firade jag med att åka till simhallen och simma och aquabikea. Där fick jag också paket av sötasöta Moa.

På torsdagen åkte jag till björkhagsskolan på förmiddagen och ambassadörade för alla NV-elever. Var stört nervös innan men det gick bra. Kul att få träffa Lennart också. På kvällen blev det hockey i Läkerol Arena. Brynäs-Timrå med mamma, pappa och Kalle. Brynäs vann och det var jätteroligt.

Fredag och fjärde födelsedagen bjöd på tårtkalas med mormor och farmor. Av mormor fick jag hennes och morfars bröllopsservis, jättefin. Tårtan var god den med och mycket kortspel och supergod mat blev det.

Idag är det lördag och jag har simmat och slappat. Borde ha räknat matte men det har jag icke. Får se om jag kan orka ta mig för med det imorn kanske. Ikväll blir det melodifestival. 

Puss hej. 

kalas





Jag hade kalas för fem fina klassisar idag. Vi åt kladdkaka och spelade det fantastiska Art of Science. Nördigt. Roligt. Allmänbildande. Jag fick ett jättefint kort också, med presentkort på en fika. Och örhängen och halsband och ringar. Vad söta ni är. Tack :) 


shake

Min helg har varit jättejättefin så här långt och den är inte slut än. Oj oj oj. I fredags hade vi förfest hos sophie med let's dance och popcorn och godis. Jag och elin skulle shoppa godis på ica. Vi plockade lite i en varsin påse och jämförde och trodde att de nog vägde ungefär lika mycket. I kassan visade det sig att båda vägde 0,355 kg och kostade 14,20 kr. Lika på grammet alltså. Det lär man inte kunna göra om någonsin. Det blev ett par timmars shake på värmlands innan jag gick hem och snarkade. 

Igår var det den fantastiska W-dagen. Det är sällan man äter konstant en hel dag men igår gjorde jag verkligen det. Man blev gödd så att man kunde rulla hem från geocentrum utan sin cykel. VI fick frukost, lunch och fika och det fina med mässor är ju att det bjuds på oändliga mängder godis. Nästan. Åt och åt och åt och åt. Föredragen var väl inte alltid jättefantastiska men man kan ju lätt konstatera att vissa pratar bättre än andra. På kvällen hade vi en egen liten gasque hos Linda. Vi åt canelloni med svamp och lök och tomatsås och det var kanske hur gott som helst. Efter det blev det melodifestivalen med fruktsallad och glass till efterrätt. Hörde dock inte så mycket av bidragen för vi surrade mest så jag kan inte riktigt uttala mig om huruvida de var rätt som gick vidare eller inte. Jag tror inte att Babsan hade så mycket där att göra i alla fall. Vid elva begav vi oss tillbaka till geocentrum för släppet till gasquen och dansade och dansade och dansade. Jättebra kväll.

Nu ska jag strax vandra hem till Sophie på knytisbrunch med min pastasallad. Jättegott ska det bli hoppas jag. Senare i eftermiddag kommer nog min älskling hit och kramas lite med mig. Jag saknar honom.  

hej igen

Min blogg verkar ha gått och dött lite igen. Det händer just som inte så mycket spexigt i mitt liv så det finns inte så mycket att berätta om. Men jag har tränat tre dagar irad, det är väl spexigt i sig. I söndags fick jag med mig Sofie på en vända BodyCombat-ös och i måndags fick Amanda med mig på en omgång Bas-spinning på friskis och igår körde vi det fantastiska step-styrkapasset. Bra jobbat där alltså så ikväll unnar jag mig chill och kanske kan jag orka plugga lite då?

Dagen har varit späckad med en lab i beräkningsvetenskap, ett seminarium i miljörätt och som grädden på moset en dugga i linjär algebra. Fin dag. Men duggan gick kanske bra. Jag hoppas.

kedja

Idag hade vi en föreläsning 15-17 men jag var i skolan från 10 och spånade på seminarieuppgiften med Malin och Rasmus och Jenny. Vi valde luftkvalitén i Uppsala centrum med utgångspunkt på varför det infördes ett dubbdäcksförbud osv. Faktiskt helt okej intressant ämne, jag hoppas att vi hinner få ihop en vettig presentation i morgon eftermiddag.

Bestämde i all hast att jag skulle till centralbadet (igen!!) och simma med Malin efter skolan. Rasmus cyklade med oss ner på stan. Himla himla tur att han som är så händig var med då min cykel tappade kedjan. Han slängde cykeln upp och ned och i all hast var kedjan tillbaka på sin plats. Annars hade jag bergis behövt gå till Cykel-Viktor med den imorn för jag lär inte ha fått tillbaka kedjan själv.

Simningen gick bra. 45 minuter blev det och den här gången försökte jag ösa på lite. Det jobbigaste är att det är så himla varmt i vattnet på centralbadet. Jag svettas som en idiot och måste stanna och dricka efter typ 200 meter. Nu har jag i alla fall ett 10-kort så nu ska jag väl masa mig dit lite oftare. Har ett år på mig och den här vecka har jag ju varit där två gånger.

 Imorgon är det torsdag. Då ska jag på "anställningsintervju" för fadderkå, läskigt.