Idre

Idre om 40 minuter.

Jätteväskan är packad.

Om allt är med vet jag ej...

Men väskan är full.

Och vi ska åka Toyota. Pluttbil.

Fest, Skidor, Fest, Skidor, Fest.. Naaaaaizz

skidjacka

Imåndags var det då födelsedag. Hurra hurra hurra. Eftersom jag har lite avsaknad på släkt när båda tanterna är lite rassliga så var det bara farbror min som kom hit och smarrade mina maffiga machomuffins. Men men. Jag fick i alla fall en massa mer trevliga saker, som till exempel 500 spänn på sportringen. Naaizz.

Vid fem kom älsklingen hit och förärade mig 7 underbara rosor och 300 spänn på Valbo. Jag älskar dig <3

Sen blev det Gävle och mat på Church Street Saloon. Mums Mums Mums, säger vi om det. Det var andra gången jag åt där och jag åt samma sak som sist. Varför ändra ett vinnande koncept? Hehe. Kände mig cirka tre ton tyngre när jag gick därifrån och det kändes som jag aldrig någonsin skulle behöva äta igen. Men..

På tisdagen blev det en slapp förmiddag framför tv:n med päpz och sen åkte jag till torsåker och fikade med brudarna bruds hemma hos Ida. Sofie hade kirrat semlor och jag tog med mig delar av min födelsedagstårta. Mums. Så det blev lite skitsnack och lite sommarjobbsångest och lite resplanering. Sen åkte jag hem till älskling med slutspurten på tårtan så att den blev slut och sen följde jag med honom ut och plogade. Första gången jag åkte traktor. Hehe. Det var trångt, guppigt och ganska obekvämt eftersom jag bara satt med ena skinkan på stolen och var livrädd att komma åt dörrhandtaget så att jag skulle ramla ut. Men.. nu har jag åkt traktor också. Jäpp.

Och imorn bär det av till Idre med Ida och Sofie. Kul som fan ska det bli och jag är astaggad. Jäpp. Därav packdag idag. Eller ja, jag har i alla fall börjat. Och jag känner mig någonstans mellan stressad och lugn. Det känns som om det hinns med på något vis.


Med bakgrund av den stundande skidresan blev det serious shopping med mor idag. Jag shoppade skidjacka, vantar och ett halvt underställ. Seriöst minsann. Jackans ordinarie pris: 2695 spänn!! Jag fick den för 800. Bäst? Mhm. Köpte även en partyklänning och en bok. Malin har spridit twilight-feber omkring sig så jag tänkte haka på trenden. Det blev den andra boken i serien, på engelska. Jag ska försöka ta mig igenom den. Jupp.

Nu är det bara skivbränning, packning och hårfärgning som gäller.

Bye


19 19 19 19 19




Tralalalala... idag är det en Sara-dag, HurraHurraHurra :)

- 3000kr (2000 av mor&far, 500 av mormor, 500 av Pär)
- Påslakanset
- 6 muggar
- Köksgrejer
- Extern hårddisk

Och ikväll blir det mat på Church Street med mämz&päpz och Carl <3


...



Det blir inte alltid som man tänkt sig...

fikafikafika

Vår teater kommer bli bäst i världen, bara vi kan låta bli att skratta. Vi tränade idag. I näst intill full mundering. Och hade as-roligt. Estetisk verksamhet är inte så jäkla dött i alla fall. Just nu är det bäst.

Och jag har gjort fredagsmisstaget för tredje veckan i rad idag. Kan man aldrig lära sig att man inte behöver fika ihjäl sig bara för att man får. Idag fick vi kladdkaka på engelskan. Asgott. Jag ansåg mig ha dagens I-landsproblem eftersom jag inte visste hur jag skulle orka fika en gång till sedan eftersom fredag älikamä fika på miljöpolitiken också. Puh. Lennart hade köpt semlor. Varför inte bara inse att jag var mätt för? Jag gillar liksom inte ens semlor. Åt kanske en femtedel av den, resten fick Lina (som nästan åt upp den efter att ha käkat upp sin egen och lika mycket kladdkaka som jag, obegränsad mage?). Det kan inte vara meningen att man ska må illa varje fredageftermiddag med bakgrund av att man fikar för mycket. I-landsproblem som sagt. 

Nu ska jag röja lite snabbt på mitt rum och sedan skjutsa partyparents till Hofors. De ska på ferre. Mhm. Min älskling kommer då hit och tills dess ska jag sno ihop en mysig middag.

Så.. sätt fart.   

Saknar Kreta

Jag läste nyss igenom inlägget från Kreta, och garvade åt citat som

"Jo hejsan porrisar, ska ni stänga ytterdörren eller?"

Jag saknar <3

transportproblem och träningsvärk

Anders körde med mobbing på matten idag. Det var taskigt, men mest roligt. Vi började med binära tal och han snackade en massa om basen två, alltså bara ettor och nollor. Han sa ungefär att ett tal inte kan börja med noll eftersom det då är avsaknad av ett tal med den potensen.. typ att 0111 är samma sak som 111.
"Och nyss var det avsaknad av Simon, men där kommer han.. på tal om nollor.. tänkte jag säga."


Sen skulle min familj få ihop det med transporter åt alla möjliga håll nu framåt kvällen, när både jag och mor min tänkte träna. Det är så dumt att vi bara har en bil. Mamma jobbade till fem och hade bilen. Min träning började halv sex. Jag skulle inte hinna. Mamma tänkte att hon skulle köra som en dåre hem så att jag fick ta bilen upp på en gång, men jag skulle i alla fall komma försent. Sen hade hon tänkt att jag skulle flytta bilen till busstationen och åka buss hem efterom mor hade tänkt att hon skulle åka buss till sin träning som började halv åtta och sen åka bil hem, men hon missade den lilla detaljen att bussen kommer till busstationen mellan halv och fem över halv. Hon skulle komma försent hon med. Jag upprepar, det är dumt att vi bara har en bil. Det vart så rörigt så hälften vore nog, men det är tur att jag har världens bästa älskling för han åkte direkt ifrån jobbet och skjutsade mig till träningen. Jag älskar dig, du är bäst i världen.

För övrigt så trodde jag att jag hade klarat mig undan träningsvärken den här gången eftersom jag inte kände någonting imorse, men... Den har kommit smygande hela dagen och nu känns det i hela ryggen och nacken, samt en aning spänt i låren. Och på tal om spänt, jag har en rejäl senknut på sidan av halsen som spänner och jävlas som fan. Men.. jag är lovad en rygg- och nackmassage bara älsklingen kommer hit någon gång.

Peace out.

friluftsdag

Att komma en halvtimme för tidigt till skolan varje morgon...

...innebär att jag nästan är i skolan innan mina klasskompisar ens lämnat sängen.

Det är lite surt.

Och en halvtimmes dötid som jag hellre kunnat sova på är också lite surt.

Men jag kan ju berätta något spännande istället. Typ som att vu hade friluftsdag igår. Hoforsbacken hela dagen. På förmiddagen skulle barnen i BF07 leka med oss. Det kändes lite fånigt, men det var helt okej. Vi fick diplom också, vilket känns som en fruktansvärt onödig ansträngning från deras sida. På eftermiddagen fick vi åka i backen. Det var däremot vansinnigt roligt. Minja, Maria och jag gick på lite skidskola med lärarstudenten, men helt plötsligt försvann han så vi fick klara oss själva. Men det gick bra ändå. Sämst på att åka lift är jag dock. Måste åka med någon eftersom jag inte kan fånga fanskapet. När jag skulle åka med Maria så lyckades jag inte få fast den riktigt så hon åkte iväg utan mig. Stod där helt själv och skulle verkligen försöka fånga den, men det gick inte. Efter tre försök kom som tur var Daniel i ettan och räddade mig. Tack som fan. Hehe. Jag borde lära mig att åka lift. Japp.

Jag gick på combat på kvällen sen, trots att jag var helt slut i kroppen efter skidåkningen. Ett mindre bra val, orkade verkligen ingenting.

Miljöpolitik nu snart då.

Hejs

Alla hjärtans dag

Det går bra i bloggsverige, verkligen. Det där med att bloggavarje dag, minst en gång, det tycks inte hålla riktigt va?

I helgen var det ju då som bekant alla hjärtans dag. Det var en fin dag. Mja. Jag vaknade bredvid älsklingen och hade en slapp och mysig förmiddag innan han skulle iväg och skriva med något. Då tog mämz och jag skidor, mackor och varm choklad och stack ut på golfbanan på lite mor-dotter-utflykt. Typ. Mysigt värre var det i alla fall eftersom vädret var bättre än bra.

När jag kom hem igen kom kärleken tillbaka från diverse skruvande och vi gjorde tacos tillsammans. Det var mysigt det med, och gott som fan. Efter det blev det melodifestivalen.

Nice dag. Mhm.

Och igår var jag till Valbo. Hittade där ett linne som jag mest troligt har på mig om det blir så att det blir krogen på lördag. Hoppas att ni är på, bruds.

Och idag var det matteprov. Tror att det gick ganska bra.

Och ikväll är det cup. Kanske simmar lite då. Får se.

9 månader kärlek

Igår firade Carl och jag att vi varit tillsammans i 9 månader. Vi skulle fira det med bio i Gävle, men filmen vi ville se gick bara 21,15 så det skulle bli så himla sent. Istället åkte vi till Time och hyrde film och så hade vi hemmabio istället, vilket för övrigt är mycket mysigare. Det blir mycket mer närhet, inga prasslande godispåsar, ingen lång människa framför, osv. Vi såg Min brors flickvän, och den var bra och rolig tycker jag. Mhm.

Sen måste jag reflektera lite också. Nio månader har vi varit tillsammans nu. Det är helt sjukt länge med tanke på att det känns som det var maj nyss. Det har gått otroligt fort, men samtidigt känns det som om du alltid varit min. Det här har varit mitt livs bästa nio månader, utan tvekan. Det är underbart att få vara din. Jag älskar att känna din värme och att få somna med dina trygga armar runt mig varje natt. Du får mig att känna saker som jag inte trodde fanns. Du är det finaste som finns och det bästa som hänt mig. Från hela mitt hjärta, Jag älskar dig Carl <3


labrapport

Imorse hostade jag så att jag höll på att spy...

Jag vill bara bli frisk nu, ok?

Annars då? Krusell och jag gjorde klar en 10 månader gammal fysiklabrapport. Inte så illa.


Och snart ska jag åka och ta hand om min simgrupp.


Först ska jag fika.


Hejs


klassfest

Klassfesten igår var BÄSTBÄST. Jag älskar min klass. Mhm. Vi var hemma hos Molen och hade en massa trevligt först. Snackade, sjöng singstar, spelade kort och så vidare. Sen skakade vi rumpa på Depå i cirka en och en halv timme, och från det har jag träningsvärk. Otränad eller vad?

Idag har allt mest sugit. Fick sova länge länge bredvid min älskling imorse, vilket var det enda som var bra för efter det har allt gått åt helvete. Trodde att jag skulle kunna kolla på melodifestivalen på internet när jag kände för det, men icke. Det enda man kunde kolla på var de utslagna bidragen. Det första jag såg var namnen på dem som gått vidare. Heheh, Och nu när pappa hittade på att det gick i repris nu på kvällans så hade jag ingen bild på tv:n. Verkligen ingen bild alls. Sugning. Och jag var tvungen att göra sömnigaste biologiuppgifterna tills imorn, skitsur var jag när jag satt och skrev för det blev så dåligt. Bläh.

Nu är min älskling här och försöker få bild på min tv. Pappa lyckades ej, men älsk är händigast i världen så han fixar det nog.

Hejs.

Dagisdag

Idag var det verkligen en riktig dagisdag i skolan. Jag hade en riktig lektion. Från kvart över åtta till halv tre skrev vi teatermanus och snackade skit. Därefter fikade vi på miljökunskapen. Soft. Dessvärre gjordes misstaget att få en biologiuppgift att göra på håltimmen (som inte gjordes och därmed istället blevläxa över helgen), men istället belönas vi med sovmorgon på tisdag. Softisch.

Måste annars påstå att jag är less på allting. Precis allting känns jobbigt, tråkigt, meningslöst, ovärt. Jag hatar att ligga stilla och inte göra någonting, men jag orkar heller inte ta mig för med att göra någonting. Beror gissningsvis på att jag har varit (är) sjukern. Måste bli frisk och komma igång med träning igen snart. Blir helt nervös på detta.

Nu på kvällans var jag i alla fall bilsällskap åt HannieHannie. Vi var taxi till Gävle så det blev några varv där och en burgare på donken samt ett par varv i Sandviken.

Snart kommer älsk och då ska jag mysa och sova.

Hejs.

Datormord

Det här är skit!

Min dator är död. Mördad. Helt brutalt. Visserligen återupplivad igen, men ändå död. Det finns ingenting kvar i den. Verkligen ingenting. Vad är grejen med två hårddiskar, att man ska spara allt som man verkligen vill ha kvar på den ena, när allting ändå måste tas bort bara för att man råkar ladda hem nåt skit. Det kan inte vara enda lösningen. Men nu är det som det är. Nu är allt borta. All musik, alla bilder, alla skolarbeten, allt. Verkligen allt. Jag är lite ledsen för det, men viktigast är att jag hade bränt ner nästan alla bilder till CD så de allra flesta finns kvar. Musiken är det lite värre med, men den ska väl gå att skaffa tillbaka. Jag vet ju knappt vad som är musik längre. De skolarbeten som är av vikt finns i sjutusen exemplar på rexnet, så det är heller inte så allvarligt. Det värsta är väl bara att det är så jävla jobbigt. Jävla skit är det. 

Och idag var jag i skolan en sväng. Är verkligen inte frisk än, men jag kraxade runt där en stund ändå. Skippade dock idrotten och åkte hem tolv. 

Nu ska jag fortsätta sörja min stackars dator.

Sjukern

Det är inte överdrivet roligt att vara sjuk.

Efter träningen i lördags kände jag mig skumt torr i halsen, sen fick jag hosta, sen feber, sen ont i  halsen, sen nysattacker, sen nästäppa. Nu räcker det.

Har varit hemma i två dagar i laid-back position med galenskaparna-dvd. Rätt så najs ändå. Fast jag blir verkligen stressad av att inte göra något, och mest av att missa så mycket i skolan. Suck. Får se om jag orkar ta mig dit imorn. Halsen är värst just nu.