sommarjobb

Jag har ett sommarjobb!!!! Bäst som fan. Ska vara badvakt i Storvik. Hur bra som helst. Dock har jag ingen aning om när jag ska jobba, hur mycket jag ska jobba och hur mycket jag kommer tjäna. Men åter igen. Jag har ett sommarjobb!!!!!

Annars har den här dagen varit rätt bra faktiskt. Resursdag. Inga lektioner. Först en lagom nice sovmorgon där jag kunde slagga ända till halv nio, sen bara labrapportskrivande med Lina. Det gick faktiskt väldigt bra. Vi satt och skrev från tio till halv fyra och blev klara med resultatdelen och den fysiologiska bakgrunden. Nu är det bara diskussionen kvar och den ska vi göra imorn. Sen kan vi checka av ännu en sak på den oändliga plugglistan. Skönt.

Sen var det lite cup. Det var ofantligt spännande ska jag säga. Någon hade stuckit iväg med mikrofonsladden så den mikrofonen vi brukar ha var ur funktion. Därför fick Malin och jag, som dagen till ära var sekretariat, sitta inne i den där badvaktkuren och Malin fick snacka i något riktigt gammalt rassel till mikrofon. Den såg ut som om den var från 1962 och det lät knappt i den. Hmm.

Imorn är det nationella provet i engelska som gäller. Uppsatsskrivande. Kanske att jag borde ha pluggat lite, men det har jag itne gjort. Heheheheh. Det får gå som det går. Jag vet min engelskakapacitet.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback