slavarbete

Igår var jag asigt lycklig över det där sommarjobbet. Idag känner man mig kluven som fan. Jag fick idag bekräftat att jag kommer vara någon sorts slavarbetare med en lön på hela 35 kronor/timmen. Dra åt helvete tänker jag. Får lust att bara skita i det. Men.. sen tänker jag att det ändå är femtusen och att det är bättre än ingenting. Men.. det gäller hela sommaren. Skulle jag få jobb på kollo skulle jag tjäna mer på två veckor. Det känns förjävligt och jag vet inte hur jag ska göra. Jag måste forska i om de tinte finns någon minimigräns för en som är över 18. Jag menar, jag ska jobba med 16-17-åringar och alla kommer att ha samma lön. Baaizz. Faan. Det kändes så bra ju.

Meddela din åsikt
Jag heter: T:et

Men vadå? Badvakt måste vara bland det bästa man kan vara under en fin sommardag. Fats är det skitväder så är det ju inte lika roligt....

Jag kanske vill ha en bana i sommar, om Rolf Larsson bestämmer sig för att bassängen i Hofors inte behöver det nödvändiga vattnet så måste vi nog träna i Storvik... Det har ju gjorts förr, så du kanske kan "luska" lite när du börjar jobba?

2009-04-30 @ 21:44:05
Jag heter: Sara

Om, observera, OM jag börjar jobba.


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback