träningsboll

Hohoh.. Igår var det nostalgikväll med Hanna och Malin. Överdrivet trevligt verkligen. Vilka minnen vi har. Sådant som en gång i välden dokumenterades i dagboken på lunarstorn eller i en mapp i Malins dator, men som nu är borta och begravet för allmänheten för all framtid. Det är snart fyra år sedan vi psykade runt som värst nu skulle vi ju kunna skriva memoarer. The Best Of. Ni är bäst <3

Idag var jag upp tidigt som fan. Klockan ringde halv åtta. Åkte med mor upp till simhallen och satt där i 45 minuter innan jag skulle gå och träna. Bodycombat 39 är bäst. Aha. Så jävla kul, och jobbigt. 

Hemma halv tolv, då dusch och mat och sen Valbo med mämz. Jag skulle kolla efter skor till balen och jag måste påstå att jag hittade ett par som var helt okej. Kanske har dem på studentkryssningen med så att jag får gå in dem lite. Besöker resulterade även i en randig övertight klänning, en t-shirt och en gymboll. Mission Mage börjar nu. Minst en kvart om dagen på träningsbollen och jag kanske kan få bort fläsket på höfterna och den onödigt slappa magen.. Jäpp.

Och det ryktades om filmkväll hos Mr Lök ikväll. Tjoho. Längesen.   

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback