core

Det blev sorgligt nog ingen filmkväll igår. Det hade varit nice, men men. Älskling och jag låg och väntade på att Lök skulle höra av sig och lyckades somna. Klockan var strax efter tio. Men skönt var det i alla fall, med tanke på att jag sovit fyra timmar natten före. När jag vaknade klockan sju hade fortfarande ingen Lök hört av sig. Hehe. När jag vaknade nästa gång, halv tio, hade jag sovit i elva och en halv timme. Så naiz.

Det märktes att vi var uppe mycket tidigare än vanlig idag. Vi skulle åka till affärn och köpa juice (eftersom jag är så jävla duktig och har slutat dricka mjölk/oboy) men tvingades konstatera att de inte öppnat än. Hah.

Efter det fick den potentiellt blivande miljöingenjören en tillfällig svacka och lurade med sig sin pojk ut på bilfärd i cirka två timmar. Tror vi åkte runt större delen av Gästrikland. Hoppsan.

Jag tänkte träna Core ikväll. Mest för att få tips med övningar som jag kan köra på min träningsboll. Nu visade det sig självklart att träningen är inställd idag. Attans. Jag får väl se om jag tränar lite själv istället då. Jo, det ska ske. Mission: Mage var det ju.

Nu ska jag försöka skriva klar min miljöpolitikrapport och sedan blir det väl träning, dusch och film eller något.

Puss

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback