revisorsuppleant.

Hmm.. Årsmötet igår var faktiskt riktigt skojfriskt. Jag fick veta att jag blivit omvald till revisorsuppleant. För det första; revisor. Jag kan inte ett jävla skit om ekonomi och budgetar och räkenskaper och fan och hans mormor och allt vad det var. För det andra; ordet ovald smög sig in i bilden. Jag har alltså varit revisorsuppleant i ett år utan att veta om det, och jag blev tillsatt på ett möte som jag inte ens var på. Det är fruktansvärt intressant tycker jag. Men, eftersom det tydligen gick att vara revisorsuppleant utan att ens veta om det så var det nog inte en så betungande uppgift. Men, en principsak som det så fint heter. Bara jag slipper kolla någon budget så är det väl lugnt.

Sen så provade jag då på Bodypump 69. Aha. Personligen måste jag meddela att jag är missnöjd med musiken. Men, det måste ha tagit på rätt bra ändå med tanke på att jag har tränigsvärk i rygg, axlar och insida lår. Jag hyser något slagt hatkärlek till Bodypump som jag inte riktigt kan förklara. Bäst på att maska är jag i alla fall. Imorn ska jag kötta Bodycombat, och försöka att inte vara lika disträ som jag var i onsdags. Då hängde jag verkligen inte med på någonting, bara stog där och fattade inte vad jag gjorde.

Idag hade vi estetisk verksamhet och påbörjade något slags drama session. Vi lekte lekar i tre timmar. Ganska slappt faktiskt.

Nu ska jag städa, sen kommer HannieHannie. :)

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback