sjukern

Vilken CP-helg det blev. Jag är och har varit dunderförkyld och har legat i soffan helt däckad precis hela tiden. Så kul. Seriöst. Jag har kollat på skidskytte, konståkning, mer skidskytte, mer konståkning, ishockey, handboll, fotboll, isdans, bara sport, bara sport, bara massor utav sport. tralalalala. Det finns roligare saker att göra. Kände i alla fall att det var en himla tur att jag inte skulle upp och göra högskoleprovet i lördags, inte en chans att jag hade orkat med det.

Fredag kväll låg jag däckad hemma hos kärleken och kollade på let's dance. Det var mysigt, och bra som fan att Magnus vann. Första gången jag röstade faktiskt. Tjoho. Efter Let's dance åkte jag hem och sov eftersom Carl skulle upp tidigt och ut och fiska på lördagen och mamma behövde få hem bilen så att hon skulle kunna åka till simhallen. Vansinnigt dum som jag är lämnade jag, snörvel och nysningar till trots, sängvärmen tidigt som fan och åkte till simhallen jag med. Pucko. Skulle ha sovit istället. Men.. Det var skönt att simma lite. Kloret rensade näsan rätt bra och bubbelpoolen är inte helt fel den heller. När jag kom hem ägnade jag mig åt överst nämnda aktiviteter. Sen på kvällen var det ju då Earth Hour. Jag tror att det bara var vi häromkring som släckte, så det var ju lite tråkigt. Jag lämnade i alla fall soffan för en stund då och dängde dit mor och far på TP, jag är braa. Vid elva någon gång kom älskling och då däckade. Tjoho.

Nu är jag hemma från skolan och väntar på att Anders ska maila mig en fysikdiagnos. Det verkar dock inte ske. Prov på onsdag är det och det skulle ju kännas bra om jag kunde göra diagnosen idag. Men men.. 


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback