i can't make them on my own

Jag hade en mycket bra helg. Lördagen blev jättelyckad med en trevlig förferre hos Ida och sedan festen i hästbo som Carl, Lök och Dennis ordnade tillsammans. Jag hade jätteroligt, speciellt eftersom jag fick med mig bästa festhöjarna Malin och Hanna. Kvällens fail var när Lök stod och pratade med Emma och flaxade och gestikulerade vilt och lyckades slå mitt nyfyllda drinkglas ur handen på mig så att drinken hamnade på mina knän och skor samt Emmas hela ben. Men, lite svinn får man räkna med som det så vackert heter. Kom hem vid tre och somnade väl kanske halv fem bredvid en mer eller mindre medvetslös älskling.

På söndagen sen blev det städning. Alla var superpigga och ett tag satt alla och kollade på mig när jag torkade golvet. Jämn arbetsfördelning. I och för sig kom Carl och jag typ en timme efter de andra, så det kanske var rätt.  Sen blev det pizza på Gästis med städargnget + Ida och sen åkte älskling och jag hem och hade filmmys hela kvällen. Skönt.


Och idag har jag suttit på en häst för ungefär första gången på evigheter. Frida hade ju då inte helt oväntat ridning på sin elevledda lektion. Sofie och jag fick tyrannhästen. Eller så var det bara jag som inte var tillräckligt bestämd. Kusen vägrade stå still när jag tyckte att den skulle göra det och den böjde ner huvudet hela tiden så att jag fick cp-ont i fingrarna. Men jag lyckades trava i alla fall, dock inte allt för smidigt. Sen höll jag inte på att komma ner, men det är vi tyst om tycker jag.


Just nu sitter jag och gosar katt. Det är djur i lagom storlek tycker jag.


Puss och godnatt.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback