hemma igen

Jobbig fredag. Hatar att gå 8-17, är rätt död efter det. Idag var det en omgång ballast på förmiddagen som gällde. Igen. Komiskt nog ganska exakt samma sak som sist, men möjligtvis lite extra utfyllnadssnack. Det kändes dock bra. Jag kände att det inte spelade någon roll att jag var totalt ofokuserad sista hälften. Tror inte jag antecknade en enda bokstav den sista fjärdedelen av föreläsningen. Det är obehagligt på riktigt att se och höra en person stå och prata, men ändå inte förstå vad han säger. Det blir bara som bakgrundsmummel. Jag ser munrörelser och hör ljud men ingenting går in för att jag sitter och tänker på andra saker. Jag borde verkligen börja titta igenom mina anteckningar och försöka strukturera. Det där med att börja i tid har väl aldrig riktigt varit min starka sida. Det brukar gå ändå. Men frågan är om det gör det nu, det känns som om vi hamnat på en liten annan nivå. Inser att jag inte kommer att bli tjatad på längre.

Eftermiddagen bestod av matteföreläsning med den sjukt speedade tjommen. Han är helt otrolig. Det är som om han planerat sin föreläsning genom att räkna ut hur mycket han maximalt hinner skriva om han verkligen skriver allt vad han orkar hela tiden. Det går så sjukt snabbt. Inte en chans att man hinner försöka fundera över vad han egentligen gör, det är bara att skriva så att pennan glöder. Det riktigt roliga är att han ändå hinner springa fram och tillbaka över golvet, sprida ut sitt föreläsningsstöd över hela bordet, återsamla sitt föreläsningsstöd, dricka kaffe, dricka vatten, springa lite mer, sudda, prata... Ställer någon en fråga blir han sur, det är som om han inte har det med i kalkylen och inte hinner med allt om folk frågar saker, då måste han dra över på tiden. Jag blir nervös på honom. Stressad. På riktigt. Men nu har jag i alla fall inhandlat startboken i matematik, i vilken det står på svenska. Det är bra.

Sista två timmarna var det datalabb. Trodde att det skulle gå jättefort, men det var ganska krångligt. Bäst i världen var dock att jag blev klar med den på lektionstid, skickade in den två minuter i fem. Jag hade verkligen inte tid att sitta över eftersom mitt tåg gick sex och jag hade ingen lust att släpa efter med datalabben också. Cyklade hem i 720km/h, sparkade in cykeln i källaren, rafsade ihop lite prylar och gick till tåget. Det var ungefär det jag hann med.

Nu sitter jag hemma hos mor & far och väntar på att älsk ska komma hit och mysa med mig. Som en liten parentes hade vi 16 månader igår <3

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback