Klassfest, tältfest och efterfest

AAAAAAAAAAAAAH!! Rekå läser min blogg. Självklart egentligen eftersom de ser allt, hör allt och vet allt. Men ändå. Fräsigt. Fick en kommentar från Direktören, genom Binär, på förra inlägget. Wooh.

Ehm. Igår köade jag, och resten av min klass, hela dagen för biljetter till finalgasquen. Och vi fick biljetter. Phew. Hade kännts mindre bra att inte få det eftersom jag engagerat mämz i att skicka hit en klänning i acceptabel längd (nästan) och granntanten i att köra hit skor med täckt tå. Så med accepterad utstyrsel är det klart man ska gå på gask. Och jag ska komma ihåg sångboken den gången, efter två fail.

För vi hade klassfest igår, och fick äntligen lära oss den superfräsiga reccedansen. Men när det sedan kom till sittning hade jag såklart ingen sångbok med mig. Damn. Och på tal om sittande så failade jag det också. Satte mig för tidigt (tänkte inte på att jag ännu inte är varken teknolog eller naturvetare utan bara recce) så en nitisk Tant Spons röck mitt samvete. Jag som hade så mycket fina poöng. Godispoäng och allt möjligt åt skogen. Blä. Men när jag sedan tillverkade ett nytt samvete fick jag tillbaka alla mina poäng av Krimskrams, bara för att jag är bäst som går WB.

Efter klassfesten var det tältet som gällde där jag och min uppdragsgrupp rännde runt och fixade enför den ultimata rondellefterfeten. Rekå var bäst och hjälpte oss med allt. Krimskrams lånade ut stereo, Fix grejade sladd, Köx grejade grill och kol och Tant [tæ:sk] lånade ut megafon så att vi kunde gå runt och promota. Efterfesten blev faktiskt riktigt lyckad, minus att tillgången på grillad korv inte riktigt stämde överens med efterfrågan. Korven tog slut på cirka tio minuter, eftersom vi bara fått handla för 200 såräckte det inte tillså jättemycket. Men det var bra ändå. Reccedans i rondellen är inte fel.

Ikväll är det något tjossan på SLU så snart ska jag iväg igen. Ska bara äta något först.

Hejs.

Meddela din åsikt
Jag heter: Binär

Självklart läser Rekå bloggar. Rekå vet som sagt allting, och även att reccen bloggar. Stjärnklart.

2009-09-03 @ 12:31:35

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback