humdidu

Här har det inte blivit speciellt flitigt bloggat på sistone. Det är fruktansvärt rörigt just nu. Massor att göra i skolan varför jag istället sitter och spelar betapet eller hänger på facebook. Vet inte vad jag ska ta mig för med mer än att jag har en vecka på mig att läsa ut en bok samt skriva tre olika rapporter/uppgifter. Drunkning var det. Borde ha läst ut boken. Borde ha skrivit om den där skogsuppgiften. Borde ha gjort estetrapporten. Borde ha gjort allt. Sen får jag spela betapet hela sommarn om jag vill. Men bara en gång till då.

Men.. I måndags hurtade jag i alla fall mig igenom vårruset. Gick fort gjorde jag och fick asigt ont i fotlederna av det. Igår hade jag även träningsvärk i ljumskarna. Soft. Men.. man fick extremt god soya-chokladdryck när man kom imål. Mums.

Ehe. Idag hade vi en liten NV-vacation till Rättvik där vi plockade sten och kollade på fossiler i ren naturvetenskaplig anda. Hittade ingen trilobit men väl en himlans massa sjöliljor och annat tjafs.

Just nu väntar jag på att en viss Carl Larsson ska höra av sig. Hörde något om filmkväll hemma hos löken ikväll. Dock bör det bli ganska snart för en viss jag ska upp tidigt imorn och åka till Avesta på simtävling.

Sen är det väl plugghelg för hela slanten vad jag förstår. Minus att jag ska sitta i skogen med Hannie och kolla på knöliga bilar på lördag och söndag

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback