sol

Igår låg jag ute i solen och softade hela eftermiddagen. Så skönt. Passade på att plugga lite fysik på samma gång. Vi har prov på onsdag och jag kan inte påstå att jag fattar speciellt mycket av vad vi håller på med men det måste ta och ordna upp sig. På kvällen sedan kom Carl hit och åt med oss oche fter maten åkte vi till time och åt glass och passade på att hyra film när vi ändå var där. Det blev Australia och jag måste säga att den var väldans bra. Dock har jag generellt lite svårt för filmer som är över två timmar. Det blir så långt. Men, den här var bra.

Idag har jag tränat på förmiddagen. Bodycombat. Bra som fan. Det här var sista lördagsträningen så det känns ju lite sorgligt. Det är bäst i världen att träna på morgonen, man blir galet pigg resten av dagen då. Men passen på onsdagsmornarna är lite i överkant tycker jag. 

Om ett par timmar ska jag in till Gävle på simtävling. Känns lite jobbigt att sitta i en simhall när det är så fint väder, men vi får väl hoppas att det går bra för simmisarna. 

Nu blir det duschen 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback