ovärt

Ovärt rakt igenom. Jag skulle ha lite simgrupper idag. Typ nu faktiskt. Men nej, när jag kommer dit halv sex får jag reda på att de jäkla amatörerna har dubbelbokat våran träning med någon jäkla företagsmiddag. Som om vi inte ALLTID i verkligen alla tider haft simhallen bokad på onsdagar. Puckon. De kunde väl i alla fall informera om att vi inte skulle få simma något. Men nej. Och inte hade jag ju några telefonnummer till någon i min senare grupp heller. Eller jo, jag bläddrade igenom mina 1043 skickade sms och hittade ett som jag en gång skickat till Anneli, så dit kunde jag ringa i alla fall. Resten fick jag vänta på. Kul att halva min grupp sitter och åker från Torsåker då. Nej.

Men jag tänkte i alla fall att jag skulle hinna få träna lite själv i alla fall eftersom jag tänkte att combaten började sju. Men så fan heller. Den började ju halv sju så då hann jag inte dit heller. Ännu mer ovärt. Baaiiizzzzz.

Så. Vad blir det nu? Dränka mina sorger i en promenad med mämz när hon kommer hem (om hon ens orkar gå eftersom hon cyklat hem)? Lägga in bilder i powerpoint till estetarbetet? Lära mig något litet om skogen till miljöpolitikprovet imorn? Åka och kolla på Carl när han bygger avgasrör?

Eller skita i allt?

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback