klassfest

Klassfesten igår var BÄSTBÄST. Jag älskar min klass. Mhm. Vi var hemma hos Molen och hade en massa trevligt först. Snackade, sjöng singstar, spelade kort och så vidare. Sen skakade vi rumpa på Depå i cirka en och en halv timme, och från det har jag träningsvärk. Otränad eller vad?

Idag har allt mest sugit. Fick sova länge länge bredvid min älskling imorse, vilket var det enda som var bra för efter det har allt gått åt helvete. Trodde att jag skulle kunna kolla på melodifestivalen på internet när jag kände för det, men icke. Det enda man kunde kolla på var de utslagna bidragen. Det första jag såg var namnen på dem som gått vidare. Heheh, Och nu när pappa hittade på att det gick i repris nu på kvällans så hade jag ingen bild på tv:n. Verkligen ingen bild alls. Sugning. Och jag var tvungen att göra sömnigaste biologiuppgifterna tills imorn, skitsur var jag när jag satt och skrev för det blev så dåligt. Bläh.

Nu är min älskling här och försöker få bild på min tv. Pappa lyckades ej, men älsk är händigast i världen så han fixar det nog.

Hejs.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback