fikafikafika

Vår teater kommer bli bäst i världen, bara vi kan låta bli att skratta. Vi tränade idag. I näst intill full mundering. Och hade as-roligt. Estetisk verksamhet är inte så jäkla dött i alla fall. Just nu är det bäst.

Och jag har gjort fredagsmisstaget för tredje veckan i rad idag. Kan man aldrig lära sig att man inte behöver fika ihjäl sig bara för att man får. Idag fick vi kladdkaka på engelskan. Asgott. Jag ansåg mig ha dagens I-landsproblem eftersom jag inte visste hur jag skulle orka fika en gång till sedan eftersom fredag älikamä fika på miljöpolitiken också. Puh. Lennart hade köpt semlor. Varför inte bara inse att jag var mätt för? Jag gillar liksom inte ens semlor. Åt kanske en femtedel av den, resten fick Lina (som nästan åt upp den efter att ha käkat upp sin egen och lika mycket kladdkaka som jag, obegränsad mage?). Det kan inte vara meningen att man ska må illa varje fredageftermiddag med bakgrund av att man fikar för mycket. I-landsproblem som sagt. 

Nu ska jag röja lite snabbt på mitt rum och sedan skjutsa partyparents till Hofors. De ska på ferre. Mhm. Min älskling kommer då hit och tills dess ska jag sno ihop en mysig middag.

Så.. sätt fart.   

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback