Datormord

Det här är skit!

Min dator är död. Mördad. Helt brutalt. Visserligen återupplivad igen, men ändå död. Det finns ingenting kvar i den. Verkligen ingenting. Vad är grejen med två hårddiskar, att man ska spara allt som man verkligen vill ha kvar på den ena, när allting ändå måste tas bort bara för att man råkar ladda hem nåt skit. Det kan inte vara enda lösningen. Men nu är det som det är. Nu är allt borta. All musik, alla bilder, alla skolarbeten, allt. Verkligen allt. Jag är lite ledsen för det, men viktigast är att jag hade bränt ner nästan alla bilder till CD så de allra flesta finns kvar. Musiken är det lite värre med, men den ska väl gå att skaffa tillbaka. Jag vet ju knappt vad som är musik längre. De skolarbeten som är av vikt finns i sjutusen exemplar på rexnet, så det är heller inte så allvarligt. Det värsta är väl bara att det är så jävla jobbigt. Jävla skit är det. 

Och idag var jag i skolan en sväng. Är verkligen inte frisk än, men jag kraxade runt där en stund ändå. Skippade dock idrotten och åkte hem tolv. 

Nu ska jag fortsätta sörja min stackars dator.

Meddela din åsikt
Jag heter: T:et

Ett bra alternativ till att bränna skivor är att skaffa en extern USB-hårddisk, där du lagrar all data du inte vill bli av med när du får datorkrasch (som ALLTID kommer förr eller senare. MYCKET enklare än att hålla på att bränna skivor, dessutom sjukt mycket snabbare

Kostar bara från 500:- och uppåt (storleken har betydelse...), och det är det värt.

2009-02-07 @ 18:18:26

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback