valet och kvalet och allt det där roliga


I torsdags var det "Svalborg". Sophie fyllde 22 och vi firade storslaget med smaskig middag på V-dala och en cheesecake till efterrätt. Mumma. En liten monkifilur och ett uno-spel fick flytta hem till Sophie. Hurra.


På kvalborgskvällen snikade vi in oss på V-dalas biblioteksutskotts sillsupé (???) för att garanterat komma in på v-dala och kunna se those dancing days. Det hette kvalborgsgask och vi var väldigt välkomna men det var väl mer en taktikare än en rolig gask. Men.. för en hundring extra fick vi middag (massor med pajer, tack ch lov), en liten lagom mängd alkohol och en garanterad plats på släppet utan att köa för det. Helt okej.


Valborg inleddes med champagnefrukost på bryggan. Carro var bäst på att korka upp flaskor.





Kanske det snyggaste glaset jag någonsin har målat.


Forsränning med angry birds-flottar.


En ansenlig mängd människor samlades i ekoparken. Kanske ungefär lika många som bor i hela Hofors. Helt stört. Och det stördaste var att den första och enda jag såg var Sofie. Kul.


På kvällen veggiegrillade vi på ett höghustak i flogsta innan det blev en tur på stan med bland annat lite dans i triangeln.


Dagen idag har bara varit chill. Jag började med en smaskig pizza med Carro och hennes gäng och har spenderat resten av dagen med Sophie och Elin görandes mest ingenting. Lite glass massor med chill och en helt okej film satt som en smäck och ett bra avslut på en bra helg.

Puss hej

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback