helg

Det blir långt mellan bloggningarna. Tycker inte om det. Men samtidigt prioriterar jag inte bloggande när jag är hemma över helgerna. Det får bli en resumé istället.

Helgen var fin men späckad. I fredags var jag och älsklingen kattvakt hemma hos mor&far. Vi åt kinamat och hyrde fina filmer. Bland annat änglar och demoner. Den var sjukt bra. Och nästan exakt som jag mindes boken. Gillar verkligen när de inte hittar på en massa egen smörja när de filmatiserar en bok. Mycket bra. Träffade på Hanna på time när vi hyrde film så vi bestämde att vi skulle ses en sväng på lördagen. Tyvärr blev det en ganska kort sväng, men ändå en trevlig sväng. Vi spelade lite rock band och pratade lite smörja. Vi får ses en lite längre sväng snart tycker jag. På söndagen var det Hofors Cup och jag var funktionär hela dagen och var maximalt mosig i huvudet efter det. Jag gillar dock att vara funktionär. Jag gillar att vara på simtävling. Mm. Måndagen sen då. Jag skulle ha pluggat. Massor. Men det blev inte riktigt så. Istället åkte jag och träffade mormor och åt jättegod mat och spelade kort. Det var trevligt. På kvällen sedan var det Magnus Carlssons julkonsert. Den var fin. Jag älskar hans julskiva. Mmmm.

Tog tåget hit imorse och åkte direkt till BMC och datalabbade. BMC kändes som ett sjukhus och vi satt instängda i en datasal i källaren som snarare kändes som ett bårhus. Usch. Blä. Men nu är sista kemilabben gjord.

Jag håller på och kokar potatis just nu. Hur dum får man blì? Jag kommer att få mat efter nio. Inte så skoj. Jag kom hem halv åtta och cyklade till ica på en gång och överskattade riktigt ordentligt hur mycket man kan frakta hem på cykel. Fick leda cykeln hem med både toapapper, mjölk och pyttipanna på pakethållaren eftersom inte allt fick plats i cykelkorgen. Jobbigt.

Imorn kommer Jenny och Amanda hit och pluggar matte med mig. Ska bli mycket skönt att slippa förflytta sig.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback