from my backyard too

Hej!

I söndags fyllde bror min trettioett, så vi var där och firade honom. Kulkul. Mindre kul att jag bara träffat honom tre gånger i år. Alldeles för sällan. Nu var det över fyra månader sedan, så den lilla minihunden de hade då hade mångdubblat sin storlek och vara bara allmänt läskig mest hela tiden. Han ville liksom gnaga på allt och visade tänderna för mig och då blev jag rädd. Jag har liksom inte hundskräck, men väl ganska big time hundrespekt. Men han mest snäll och gosig och väldigt söt ändå.

Och igår hade jag och älskling varit tillsammans i ett halvår. Det är helt läskigt vad tiden går fort. Vi firade i alla fall med bio i Gävle. Vi såg Rallybrudar och den var väl okej.

Just nu sitter jag i skolan och slår ihjäl tid. Vi var på affärslunch med ovako på brukshotellet idag och fick något så exklusivt som bruna bönor och fläsk. (What?!?!?!?!?!?!). Skrattretande. Efter det slutade jag i alla fall så nu sitter jag och väntar på träningen som börjar halv fem. Hanna har dock lovat att sällskapa mig lite så jag ska gå ner på bruken och träffa henne nu.

Hejdå.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback