helg

Fredagen var bessemer och bessemer var skit. Bessemer är totalt överskattat, men jag jade bästa Malin med mig så det var bra ändå. När vi kom ut var det enbart fjortisar och pensionärer ute så vi tröttnade aningen för snabbt. Då åt vi langos, smaskens. Och när vi trodde att vi hittade folk att hänga med så försvann de åt alla möjliga håll. Så dågick vi hem.
 
Lördagen var först fixning av det sönderkörda däcket, sen bessemerstjärnorna och sen picnic med en hel drös människor bredvid rondellen vid time. Det var trevligt. Stack sedan in till Sandviken på cruising med förhoppningen att få åka raggarbil. Det fick jag inte, men jag fick se en hel hoper as-snygga bilar igen. Nattmat på McDonald's innan vi åkte hem och sov halv tre.

Söndagen var först en shopping-dag. Älsk och jag var till Valbo och fixade hans skjorta till balen. Så nu har vi allt. Nu är det bara att hoppas på att det inte ös-regnar vilket prognoserna taar för. Det skulle vara fruktansvärt jobbigt och drygt och jag skulle tycka grymt synd om mig själv och alla andra då. När jag kom hem från Valbo skrev jag engelskan och skickade in den. Måste säga att jag inte var så effektiv från början. Satt uppe till halv ett innan den blev klar.

Och idag har jag haft mitt sista matteprov. Skolan klar. Så det är väl som de säger. Det är bara festan kvar.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback