födelsedag i dagarna fyra

Jag har i princip fyllt år i fyra dagar irad. Fantastiskt. Förutom tisdagens firande med klassisarna med kladdkaka och spel blev det tre dagar till. 

onsdags på självaste födelsedagen gick jag på föreläsning klockan tio och direkt efter det hoppade jag på ett tåg hem och kom ända till Torsåker. Där väntade paket. Jag fick en ny iPhone4 av min älskling (helt sjukt att han köpte en så dyr present!!!!!), eftersom vi aldrig fick kinakopian jag fick i julklapp att fungera. Den här är äkta vara och jättejättefin. Nu väntar jag bara på ett nytt litet simkort så att vi kan kicka igång den. Av mina föräldrar fick jag träningsskor, stövlar, hockeybiljetter, ett våffeljärn, en hårtork och ett påslakanset med kossor. På kvällen firade jag med att åka till simhallen och simma och aquabikea. Där fick jag också paket av sötasöta Moa.

På torsdagen åkte jag till björkhagsskolan på förmiddagen och ambassadörade för alla NV-elever. Var stört nervös innan men det gick bra. Kul att få träffa Lennart också. På kvällen blev det hockey i Läkerol Arena. Brynäs-Timrå med mamma, pappa och Kalle. Brynäs vann och det var jätteroligt.

Fredag och fjärde födelsedagen bjöd på tårtkalas med mormor och farmor. Av mormor fick jag hennes och morfars bröllopsservis, jättefin. Tårtan var god den med och mycket kortspel och supergod mat blev det.

Idag är det lördag och jag har simmat och slappat. Borde ha räknat matte men det har jag icke. Får se om jag kan orka ta mig för med det imorn kanske. Ikväll blir det melodifestival. 

Puss hej. 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback