kedja

Idag hade vi en föreläsning 15-17 men jag var i skolan från 10 och spånade på seminarieuppgiften med Malin och Rasmus och Jenny. Vi valde luftkvalitén i Uppsala centrum med utgångspunkt på varför det infördes ett dubbdäcksförbud osv. Faktiskt helt okej intressant ämne, jag hoppas att vi hinner få ihop en vettig presentation i morgon eftermiddag.

Bestämde i all hast att jag skulle till centralbadet (igen!!) och simma med Malin efter skolan. Rasmus cyklade med oss ner på stan. Himla himla tur att han som är så händig var med då min cykel tappade kedjan. Han slängde cykeln upp och ned och i all hast var kedjan tillbaka på sin plats. Annars hade jag bergis behövt gå till Cykel-Viktor med den imorn för jag lär inte ha fått tillbaka kedjan själv.

Simningen gick bra. 45 minuter blev det och den här gången försökte jag ösa på lite. Det jobbigaste är att det är så himla varmt i vattnet på centralbadet. Jag svettas som en idiot och måste stanna och dricka efter typ 200 meter. Nu har jag i alla fall ett 10-kort så nu ska jag väl masa mig dit lite oftare. Har ett år på mig och den här vecka har jag ju varit där två gånger.

 Imorgon är det torsdag. Då ska jag på "anställningsintervju" för fadderkå, läskigt.

Meddela din åsikt
Jag heter: Elin

Sicken tur att Rasmus är en sådan händig man! Haha.

Och det var härligt att simma. Jag kanske vill följa med någon gång igen sen :)

Jag har vaknat på bloggfronten igen! haha


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback