vår

Tjoppa!!

Har visst glömt dig lite lilla blogg. Finns heller inte särskilt mycket av vett att skriva. Livet ångar på mot påsklovet och som jag längtar. Och vad vårigt det har blivit plötsligt. Imorse flög jag till skolan på helt nya och välpumpade sommardäck (fick förvisso hjälp av medvinden för på vägen hem fick jag stånka som aldrig förr och cykeln rullade knappt) i tunna vårjackan och palestinasjalen. Bara det att få hänga undan den tjocka halsduken kändes ju bra. Och igår fick räcern sommardäck som sagt. Kalle skjutsade hit både mig och mina däck i söndags men tyvärr var det hål i båda däcken så inget gick att använda, lame. Nu har jag nya fina. Bra ändå.

Träningen rullar på också. Cirkelfys i måndags och ett mastodontiskt brädpass i tisdags med Amanda följdes av ett springförsök igår. Vi ska springa vårruset och vi tänkte att det skulle finnas lite förutsättningar att faktiskt springa det så vi måste börja träna lite löpning också. Det blev en gå-lunka-löp-omvartannat-vända men bara det att vi tog oss ut kändes väldigt bra. Dock avslutade vi på ica och köpte kakor och glass så lite waste var det väl. Vi gjorde också en deal om att göra minst 20 situps och en riktig armhävning varje dag. Jag avslutade precis inte mindre än hundra situps men glömde armhävningen. Får göra den innan jag ska sova.

Imorgon är det fredag och det vankas ännu en Uppsalahelg som kommer attt bjuda på inte mindre än två tårtkalas och en hel del pluggande.

Pusshej

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback