panic and fear in my eyes

Nu mina idååler, kan jag förkunna att Cypern-inlägget är färdigskrivet. Jag hade absolut ingen lust, men kände mig ändå piskad att göra det klart. Jag vill ju kunna läsa det och minnas senare. Dessutom är det en del i en svenskauppgift. Jag valde att som frivillig uppgift skriva en resedagbok. Jag vet dock inte om jag vågas skicka in den. Jag vet ju hur himla slarvigt jag har skrivit. I och för sig skulle jag göra sjuhundra korrekturläsningar samt ta bort svärord och kvartstyska ord som "tjofräs" och dylikt innan jag skickade in den, men. 

Ikväll är det sista träningen före sommaruppehållet på AeroStep. Helt sorgligt. Det blir till att försöka hitta någon form av motivation att träna på egen hand i sommar, hur nu det ska gå till. Springa? Jag? Tror inte det va. Jag skulle kunna ta och cykla till kollot ett par dagar. Smaaart. Dit är det en mil ungefär. Fatta vad ont i arslet jag kommer få då då. Får jag sedan jobb på Lillån kan jag cykla dit med. Vilka planer jag smider. Tror dock inte att jag kommer att klara av att hålla dem.

Jag lyckades manipulera Khosrow idag. Jag är så begåvad. Nu får jag göra mitt dataprov imorgon istället vilket får till följd att jag får sluta tidigt på fredag. Sedan är det slut på datakunskapen. Härligt.  

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback