Helgen

Sitter på ett tåg från Falun till Uppsala. Spännande att prova en ny väg! Har spenderat eftermiddagen med en av de finaste av fina vänner i hennes nya lägenhet. Jättefint kommer det bli när det blir ordning! Fick smaskig chokladtårta och ventilera livet litegrann. Det är för långt emellan gångerna hörru.

I övrigt gick den här helgen väldigt fort. Fredagen spenderades först med tentaskrivande, vilket nog gick rätt skapligt. M&P hämtade mig i Gävle och på vägen hem stannade vi i Valbo där jag provade springskor. Det faktum att jag har så dåliga skor har gjort att jag har sträckt någon muskel i låret som fortfarande gör ont när jag landar så försäljaren tyckte att jag skulle vänta med att köpa skor tills jag kan springa ordentligt. Blev iaf filmad för att han skulle se mitt löpsteg, och det var då förjävligt fult. Jag är supertaggad på att springa. Skador suger!

Igår började jag dagen med ett bodypump-pass med mamma. Jag älskar bodypump och jag älskar känslan efteråt. Resten av dagen spenderades i soffan, tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av det.

Nu väntar två måndag-onsdag veckor. Ska bli löjligt skönt.

Puss


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback