Helgen

Helgen har varit fin. Väldigt fin. Lördagen spenderades i Korsån av alla ställen. Mamma och jag packade bilen full med mormors prylar och åkte iväg på vårloppis i Korsån. Roligt, men försäljningen gick lite segt. Vi ska göra ett nytt försök i Falun om ett par helger istället. När vi kom hem blev det grilla och en omgång uno. Trevligt familjemys.

Igår bokade mamma och jag in en liten semestertripp. På nationaldagen åker vi till Gotland och cyklar i fyra dagar och bor på vandrarhem och har det bra. 16 mil på tre dagar ska det bli, plus en halvdag i Visby. Blir super! Hoppas på fint väder. Är du kvar på ön den 9:e Malin?

Idag har jag varit hemma och pluggat. Har grejat lite med en presentation av kandidatarbetet och korrekturläst slutrapporten. När jag kände mig nöjd hoppade jag i träningskläder och tog en joggingrunda och provade min nynedladdade Sports Tracker. Asbra att kunna se precis hur långt och fort man springer och bra motivation att vilja bättra sig. Den åker på under morgondagens vårruset i Gävle. Då ska jag bräcka mina 39 minuter från förra året.


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

JAAAAAAAAA jag är kvar då, gud vad ROLIGT!!! Säg till när ni är här så vill jag gärna hänga och äta glass i hamnen!


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback