Midsommar

Bloggappen har varit störd i huvudet ett tag så jag har inte kunnat blogga från telefon och då händer det lätt att det inte blir nåt alls. Nu sitter jag hemma själv och enda alternativet är spanien-portugal i fotboll så nu slängde jag fart på datorn och passade på.
 
Midsommar var fin. Började sedvanligt i Råbacka med mamma och pappa, och även Kalle var med och fikade lite muffins i solen. Sålde lotter som vanligt, blev lätt irriterad på suriga tanter som vanligt och vann en massa skit som vanligt. Första midsommarafton någonsin som det inte hängde regnskurar i luften så man får ju vara nöjd med det lilla. På kvällskvisten bar det av till Eklunds Carport för sedvanlig midsommarfest. Lite dricka, trevliga människor och dans kring en midsommarstång bestående av ett träkors och två lastbilsnavkapslar. Allt går ju om man vill. Sen blev det Gästis. Lyckades fördriva timmarna där utan att dansa alls. Träffade en massa folk som jag träffar alldeles för sällan. Trevligt trevligt. Kvällen avslutades med sedvanlig nattmat i form av kebab som någon random snubbe bjöd på. Tack för det.
 
Midsommardagen var lika bra. Långsam bakisförmiddag och bakispizza på Gästis var perfekt omladdning. Även denna kväll spenderades i Carporten. Började med att tillhöra det segrande laget i kubb två gånger i rad. Kändes mycket bra. Fortsatte sedan med lite dricka och fina människor. Bland annat världens bästa brudar Malin, Hanna och Sanna. Tanken var väl inte att vi skulle åka till Hammarby eftersom de inte hade några cyklar men hur det än blev så fanns det pakethållare så det räckte. Åka pakethållare i två mil kändes vill jag lova. Och Hammarby var så himla bäst. Dansade och buggade till gyllene tider och annat fint och hela kvällen var bara så himla rolig. Hur bra som helst. 
 
 
 
 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback