Helg

Bilfärden till Borås och tillbaka tog 14 timmar. Vi åkte hemifrån klockan fyra på morgonen och återkom strax efter sex på kvällen. Mastigt. Två av dessa timmar gick åt till förhandlingar om den där himla cykeln och det var väldigt väldigt nära att det inte blev någon affär alls. Meeen.. Kalle fick sin Honda 500 till slut så det fick väl vara värt det. Jag tog med mig en kudde och spenderade några timmar med att sova men var ändå rätt mör när vi kom tillbaka.

Imorse hade jag tänkt åka med mamma till simhallen men just då var det bra mycket mer lockande att sova. Åkte till m&p vid halv ett och slängde ihop en kladdkaka och strax därefter kom Magnus och Bella och hälsade på. Det blev lite fika och lite julafton och supersmaskig mat. Fick en bok om stickning och ett frågespel från postkodmiljonären. Gav min bror en hockeybiljett så den tredje mars sitter vi i läkerolen igen. Hann även sticka färdigt vantarna till Bella. Mycket bra.

Imorgon blir det Uppis igen. Mycket blandade känslor inför det kan jag väl säga..


Meddela din åsikt
Jag heter: SARA'S HEMLIGHETER

I min blogg berättar jag om mitt liv och om saker jag varit med om – vill nå ut till andra i samma situation. Skriver bland annat om en våldtäkt, misshandel, missfall och mordhot.

Jag heter: Daniel

14 timmar bil låter inte så kul... =P

2012-01-15 @ 23:54:20
bloggintresserade klickar här: http://kronfjall.blogg.se/

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback